Frtajler
Legenda
- Poruka
 - 58.966

Ne znam, kakvu ti smrtnu kaznu očekuješ za teroriste?To si ti zamilio da će neko nekoga da strelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, kakvu ti smrtnu kaznu očekuješ za teroriste?To si ti zamilio da će neko nekoga da strelja?
Znas neku drzavu gde je dosta drugacije po tim pitanjima?
Koja točno informacijaА информација је из?
Zašto sad menjaš tok rasprave? Ti si spomenuo streljanje, ja te pitam odakle ti informacija da će nek onekoga da strelaj pre bilo kakavog suđenja i da će uopšte da bude streljanja?Ne znam, kakvu ti smrtnu kaznu očekuješ za teroriste?
Nije licemerno, već ti to pokušavaš da iskoristiš za neku raspravu na forumu. Migracije su normalna stvar, ljudi koji imaju dovoljno novca biraju gde će da žive i to je to. Nekako mi se čini da su pomenuti (ako je to tačno, naravno) otišli van Rusije mnogo pre sukoba, dok su odnosi bili na normalnom nivou.
A te ćerke tešk od asu nečiji sinovi, mada se ovde piše da je puno ukrajinskih sinova pobglo od rata. Verovatno na njih misliš a ne na pomenute ćerke?
 Zanimljivo da izjavu jednog političara (koja ne zvuči baš tako) piše u množini pod "svi" političari.Nije to stvar države nego ličnog odnosa i stavova.
Ja recimo od 90-tih nisam išao u Hrvatsku.
Ratovali smo, znam da nas ne vole, zašto bih išao tamo.
S druge strane ruski političari bi da bace Saramat na London a SVI ali baš SVI imaju stanove po tom istom Londonu plaćene silne milione jer deca vole itd., itd.
Meni je to licemerje, i to na kub
A št aje smešno, to što si pokušao da nečije ćerke positovetiš sa nečijim sinovima koji nisu na ratištu? Ili je smešno što ti to nije prošlo?Da, svakako te ćerke nisu nečiji sinovi, to si jako dobro primetio,
obično tu postoji jasna razlika šta je ćerka a šta sin, mada ovaj smrdljivi zapad i to negira.
А информација је из?
OvoZašto sad menjaš tok rasprave? Ti si spomenuo streljanje, ja te pitam odakle ti informacija da će nek onekoga da strelaj pre bilo kakavog suđenja i da će uopšte da bude streljanja?
SVI vole blagodati i luksuz Zapada.Zanimljivo da izjavu jednog političara (koja ne zvuči baš tako) piše u množini pod "svi" političari.
Zanimljvo je i da znaš da baš SVI imaju stanove po Londonu. Znaš ih baš SVE?
To je neki tekst koji si kopirao ko zna odakle. I šta sa tim? Ti veruješ da je to baš tako, jer si negde pročitao? Oh svašta...Ovo
For his part, Leonid Slutsky — chairman of the Duma's Committee on International Affairs as well as part of Russia's negotiating team in talks with Kyiv — has suggested putting members of the Azov Battalion on trial as well as lifting Russia's 1996 moratorium on capital punishment. "The whole world should see that Ukrainian nationalists only deserve execution."
Ne baš svi, imaš mnogo bogatih ljudi koji žive na drugim mestima, po istoku ili recimo, Karibima. Ali ako ti tvrdiš da su svi tamo, onda nemam više argumenata, pobedio si.Ovo
For his part, Leonid Slutsky — chairman of the Duma's Committee on International Affairs as well as part of Russia's negotiating team in talks with Kyiv — has suggested putting members of the Azov Battalion on trial as well as lifting Russia's 1996 moratorium on capital punishment. "The whole world should see that Ukrainian nationalists only deserve execution."
SVI vole blagodati i luksuz Zapada.
Ili samo njih 99%.
Тихи мало брза, али се његове прогнозе једна за другом остварују.Kako se zove poremećaj kada ti Čečeni mogu po bilo čemu biti uzor? Ima li to neki stručni termin?
Reko Tixi prije 15 godina, PUČE ČEMERIKA
Dojče Vele, tebi to djeluje izmišljeno, šta sad trebam tražiti na ruskom sajtu?To je neki tekst koji si kopirao ko zna odakle. I šta sa tim? Ti veruješ da je to baš tako, jer si negde pročitao? Oh svašta...
I ti na Karibima uživaju blagodati zapadne civilizacije, baš kao i ti i ja.Ne baš svi, imaš mnogo bogatih ljudi koji žive na drugim mestima, po istoku ili recimo, Karibima. Ali ako ti tvrdiš da su svi tamo, onda nemam više argumenata, pobedio si.
Zanimljivo da izjavu jednog političara (koja ne zvuči baš tako) piše u množini pod "svi" političari.
Zanimljvo je i da znaš da baš SVI imaju stanove po Londonu. Znaš ih baš SVE?
A št aje smešno, to što si pokušao da nečije ćerke positovetiš sa nečijim sinovima koji nisu na ratištu? Ili je smešno što ti to nije prošlo?
Ne verujem ničemu s azapada, uverio sam se koliki su to lažovi, gora cenzura od najtvrđeg perioda komunizma.Dojče Vele, tebi to djeluje izmišljeno, šta sad trebam tražiti na ruskom sajtu?
Pa jebate. I šta ako nađem, onda ćeš reći - šta točno?
I ti na Karibima uživaju blagodati zapadne civilizacije, baš kao i ti i ja.
Nisi citao ili protumacio pazljivo.Nije to stvar države nego ličnog odnosa i stavova.
Postujem stav, mada sumnjam da bi imao krupnije neprijatnosti. Ali da, nisu potrebne ni sitnije. Ides tamo gde si opusten i cao zdravo. Mozda bi se neko od Hr forumskih kolega sa teme prijavio da ti bude vodic.Ja recimo od 90-tih nisam išao u Hrvatsku.
Ratovali smo, znam da nas ne vole, zašto bih išao tamo.
 Znam neke ljude koji nisu ni u vladi, a ne bi verovao gde sve imaju stanove. Mism, razumem sta hoces da kazes ali to vazi za sve i svuda!S druge strane ruski političari bi da bace Saramat na London a SVI ali baš SVI imaju stanove po tom istom Londonu plaćene silne milione jer deca vole itd., itd.
Meni je to licemerje, i to na kub
А да,проверени енглески извори.Izvini preterao sam, 21 godina a 5M evra košta stančić u Londonu
https://www.businessinsider.com/uk-...pdaughter-who-owns-5m-london-apartment-2022-3
Predrasude se zove poremećaj.Kako se zove poremećaj kada ti Čečeni mogu po bilo čemu biti uzor? Ima li to neki stručni termin?
Da li ti lici na drugacije licemerje onih koji su u ime drzave izjavili da nije u redu da Rusija ima neizmerno prirodno bogatstvo i da to mora podeliti sa zapadom?
Sav kredibiltet, ako ga je imalo i ostalo nakon arapskog proljeća i to kod najvećih naivaca i nepopravljivih entuzijasta, zapad je potrošio svojom agresivnom i licemjernom hajkom na Ruse i sve rusko. Gadljivo i normlanom čovjeku neprobavljivo za čime sve posežu u svojoj nemoći da izoliraju, dezavuiraju i udalje od Europe Rusiju, ali i ruski narod.А да,проверени енглески извори.
Лавров има једну ћерку и она се родила у Њујорку пошто јој је отац радио при мисији СССР у ОУН. Тамо је и похађала школу и магистрирала.
У Лондону се упознала са сином руског бизнисмена и живе у Москви од 2004.
Све остало, као и друга ћерка је као и прича о тровању Скрипаља. Јефтина западна пропаганда за људе твог менталног склопа.
Ето, у таквим новинама а и на ТВ можеш чути да је Путин крив за инфлацију у САД и цену горива.
Па они су о у УН махали неком бочивом која им је била оправдање да нападну Ирак у коме је страдало пола милиона само деце!
Толико о томе на чега се ти позиваш!

105. dan, oslobodilac dokazao da želi da odbrani Novorusiju i da ga ne interesuje Ukrajina! Slava Rusiji!105 dan, agresor ne moze nista. Slava Ukrajini!![]()
![]()