Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Usled nedostatka ruskih energenata, EU ekonomija će toliko postradati da proizvodi njene industrije neće biti konkurentni u svetskim okvirima.
Inflacija i pad standarda će oboriti mnoge evropske vlade. Zima će da bude hladna kao u Rumuniji za vreme Čaušeska
Puzaće se pred Rusijom za povratak energenata. Da bi nešto u tom smislu postigli kod Rusa, moraće da se distanciraju od ''partnera'' sa druge strane velike bare.
Cenim da će prvi Italijani da promene stranu, kao i u svim ratovima do sada.

Ti ne vidiš nikakvu sličnost između UČK i ruskih separatista? Baš nijednu? Baš baš nijednu?

A što se tiče 2014. godine, ne dešava se ništa iz čista mira, uvek ima neki razlog ili izgovor. Je li ti misliš da su Rusi iz čista mira gazili Prag tenkovima '68. godine? Ili Budimpeštu? Ili da su iz čista mira kasapili po Siriji? Pa nisu, uvek se nađe neki izgovor.
Што се тиче Прага 68 ипак је то СССР и друго империјално вријеме за огромну државу.
Ово је далеко мања прича, интересна зона Руси и Украјинци који се осјећају као Руси.
А мислим да ти Сирија није баша најбољи примјер јер су РУси урадити далеко највише барем у Сирији по питању обуздавања ИСИС-а
Ако су при томе сачували режим који им је наклоњен зашто да не.При томе они су доле већ имали војне базе и позвани су од Асада да дођу.

@комшија @Mej bregami @febo_ch
1654594210814.png

Znam da je cilj Rusije okupacija, ne misliš valjda da sam naivan povjerovati o nekakvoj denavifikaciji, genocidima i šišmišima
Денацификација је израз, као што је израз "рашизам". А да је било геноцида, јесте. Па чак и да нису убијали него само протеривали, то је исто геноцид. А убијали су.

Што се тиче Прага 68 ипак је то СССР и друго империјално вријеме за огромну државу.
Ово је далеко мања прича, интересна зона Руси и Украјинци који се осјећају као Руси.
А мислим да ти Сирија није баша најбољи примјер јер су РУси урадити далеко највише барем у Сирији по питању обуздавања ИСИС-а
Ако су при томе сачували режим који им је наклоњен зашто да не.При томе они су доле већ имали војне базе и позвани су од Асада да дођу.
Drugo vreme ali ista priča, tad bio naovodno ugrožen komunizam, sad su navodno ugroženi Ukrajinci koji se osećaju kao Rusi. Sutra će da budu navodno ugroženi bosanski muslimani, pa možeš da očekuješ Čečene u Zvorniku ili Bijeljini da ih zaštite. Vidim da ste ih ionako zavoleli, pa verujem da neće da ti bude problem da ih dočekaš.

Ne znaš, već ponavljaš ono čemu su vas dresirali. A zbog te dresure skoro cele Evrope, danas imamo ovu borbu protiv nacizma 2.0.
Пази кад је мејнстрим постало да будемо најевропљани а да мрзимо Африку и Азију. То сам ја радио пре него што ми је ЕУ дозволио ради мржње Руса ахахахах

War In Ukraine Day 103: Svyatogorsk Came Under Russian Control​

On the evening of June 6, the Russian military claimed a new victory. According to preliminary data, the city of Svyatogorsk came under control of the Donetsk People’s Republic. The last stronghold of the AFU in the Svyatogorsk Lavra was taken under control of Russian-led forces. The mop-up operation continues in the city and on its outskirts.

Денацификација је израз, као што је израз "рашизам". А да је било геноцида, јесте. Па чак и да нису убијали него само протеривали, то је исто геноцид. А убијали су.
Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.

Medvjedev na Telegramu:
"Često me pitaju zašto su moje objave na Telegramu tako žestoke. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu", napisao je Medvedev

Smrt za nas, Rusiju. Prso dečko.

Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.

Medvjedev na Telegramu:
"Često me pitaju zašto su moje objave na Telegramu tako žestoke. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu", napisao je Medvedev

Није лол. Геноцид је дефинисан УН законом. Иначе, Међведев није у криву и не знам шта тачно требам ту да видим? Можда ми можеш хајлајтовати. Са обзиром да је тачно да желе смрт за Русију и да желе њену пропаст и распад.

Ne znaš, već ponavljaš ono čemu su vas dresirali. A zbog te dresure skoro cele Evrope, danas imamo ovu borbu protiv nacizma 2.0.
Sigurno, EU je nadaleko poznata kao nacistička tvorevina.
Fino su te Rusi lobotomizirali.

Није лол. Геноцид је дефинисан УН законом. Иначе, Међведев није у криву и не знам шта тачно требам ту да видим? Можда ми можеш хајлајтовати. Са обзиром да је тачно да желе смрт за Русију и да желе њену пропаст и распад.
Nikoga ne zanima niti milimetar ruskog teritorija. Odakle ta ideja?

Medvjedev na Telegramu:

Ludilo ruskog političkog vodstva, nevjerojatno, ovo više niti nije politički rječnik, ovo je ludilo, oni više uopće ne komuniciraju na politički način, ovaj doslovno priča o genocidu, mržnji, šovinizam na maksimumu, javno, neuvijeno, ovo je ludilo, ludilo :roll:

Sigurno, EU je nadaleko poznata kao nacistička tvorevina.
Fino su te Rusi lobotomizirali.
Не сећам се да сам споменуо нацизам, мало даље од слама, молим
Nikoga ne zanima niti milimetar ruskog teritorija. Odakle ta ideja?
Две ствари.

1. Уништење земље није само одузимање територије.

2.
1654595088885.png

Ti ne vidiš nikakvu sličnost između UČK i ruskih separatista? Baš nijednu? Baš baš nijednu?

A što se tiče 2014. godine, ne dešava se ništa iz čista mira, uvek ima neki razlog ili izgovor. Je li ti misliš da su Rusi iz čista mira gazili Prag tenkovima '68. godine? Ili Budimpeštu? Ili da su iz čista mira kasapili po Siriji? Pa nisu, uvek se nađe neki izgovor.
Ne treba mešati babe i žabe. Intrervencia SSSR-a u Mađarskoj i Češkoj su bile kršenje međunarodnog prava dok je Ruska intervencija u Siriji bila pravno besprekorna pošto je legalni predsednik pozvao Rusiju da mu pomogne u borbi protiv islamskih terorista kojima su američki teroristi pomagali. Posle ruske intervencije ovi drugi su pobegli nelegalno zadržavajući samo neke pozicije. To što se dogodilo u Siriji pokazuje koliku je pogrešnu politiku Putin vodio do 2014. godine . Ta politika se zasnivala na ulizivanju zapadu. Na primer 2014. godine je sprcao 45 milijardi dolara za olimpijadu u Sočiju. Hteo je valjda da prikaže Rusiju kao otvorenu i gostoljubivu zemlju spremnu na saradnju a umesto podrške od zapada je iste godine dobio Maajdan.
I zaista ne znam odkud ideja Putinu za tu olimpijadu umesto da je samo deo tog novca potrošio za sprečavanje Majdana gde bi mnogi dobili novo odelo od crne plastične kese što bi sprečilo kasnije maltretiranje i sadašnji rat
I zaista ta ideja da se neko kome je to urođeno kao obeležje vrste (koja je sažeta u doktrinama Mekindera i Spajkmena te u svim kasnijim doktrinama SAD) pridobije otvorenošću, dobronamernošću tj. humanizmom to je kao kad bi se time zmija želela pridobiti da ne ujeda ili krokodil da ne grize ili pauk da ne hvata plen u svoju mrežu , jedno Putinovo ludilo, buncanje od kojga je nadam se zauvek odustao.

Svi ih se odrekli osim srpskih rusofiličara koji umesto glava na ramenima imaju wc šolje.
Колико морате да спинујете да направите хероја отпора од распалог диктатора Дутертеа :hahaha:

То као да неко мени приђе у суду након што убијем од батина лика који ми је покушао убити дете, па онда неки мој "познаник" који је одслужио казну за силовање детета оде од мене. Онда ме погледате, насмејете се и кажете "види, чак те се и погани педофил одрек'о".

kakva je slicno uck terorista i ukrajinskih nacista, daj neki primer...evo jednog, kriju se sa civilima....dalje nastavi sam

Medvjedev na Telegramu:

Rusi sami sebe ponacifikovali.
Ovo mogu podržati samo gori od njih ili ulizice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back