Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.

Medvjedev na Telegramu:
"Često me pitaju zašto su moje objave na Telegramu tako žestoke. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu", napisao je Medvedev

Smrt za nas, Rusiju. Prso dečko.
Ах, сад одједном ипак читаш "твитер за сиромашне"?

:kafa:

Teško je razumeti to srozavanje uma natopušadžija koji navija za onoga koji mu je okupirao zemlju , .
Ovu zemlju je 1945 okupirala Crvena Armija. Čisto da te podsetim. Ili vi rusogovnoidi niste išli u Čkolu.

Mislio sam da nikad neću da ovo izgovorim ali: Hvala Bugarima što su nas spasili bede
i od njih neke koristi....
Da. A uostalom sad svi šilje patku na Sovjete.. Eto tolika su sila.

Teško je razumeti to srozavanje uma natopušadžija koji navija za onoga koji mu je okupirao zemlju , .Nedokučiva je dubina takvog mentalnog ponora.
а у исто време као занима га УЧК лол

Ovu zemlju je 1945 okupirala Crvena Armija
Да, комунисти попут твог вољеног друга Тита ког су поставили. Иначе, 1944, осим ако си из НДХ?

Je li se sjećaš možda još kojeg slučaja da bi neki političar davao takve izjave kao ovaj poludjeli Medvedev?

''Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu''

Na koga te to podsjeća? Hint: imao je brčiće :per:
ZRTVOVACU MIR, ZA SUVERENNU BOSNU...alija....RATA NE BI BILO, DA GA HRVATSKA NIIJE HTELA...tudjman

Sve je lepo rekao i sa pravim tonom, treba da se zabrinu oni kojima je poruka namenjena.

Eto šta ih čeka ako taj mrski Putin umre od raka ili ga zamene u Kremlju, doći će neko mnogo gori.

Dovoljno je bilo 30 godina pokušavanja da se sprijatelje sa g0vnima, oni ne žele da budu prijatelji i molim lepo, Rusi će se ubuduće tako i ponašati. Prvo su ih zvali "naši zapadni prijatelji", pa "zapadni partneri", ali dosta je bilo toga, jasno je da su to sve vreme bili "zapadni neprijatelji" i "degenerici koji žele da nas unište".

Ta maska je zbog vas rusofila. Mnogo BRE smrdite BRE i prdite.
Личи на ГП5 маску, не само да је то совјетска маска, већ се надам да знаш колико су те опасне по здравље.

Uradićete svi vi rusofili jedan grupni felacio ne brini. Biće gore nego 99te..
Ауууууууу, опет аутошовиниста открије да је та реч најтачнија и најистинитија за њега. Прво Grdoban, сада ти.. ко још?

FUohjcAWQAISF5r

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back