krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.431
To bi bilo kao kad bi Svetog Đorđa nazvao paganinomSa istaknutim nacistima u prvim redovima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi bilo kao kad bi Svetog Đorđa nazvao paganinomSa istaknutim nacistima u prvim redovima![]()
Што се тиче Прага 68 ипак је то СССР и друго империјално вријеме за огромну државу.Ti ne vidiš nikakvu sličnost između UČK i ruskih separatista? Baš nijednu? Baš baš nijednu?
A što se tiče 2014. godine, ne dešava se ništa iz čista mira, uvek ima neki razlog ili izgovor. Je li ti misliš da su Rusi iz čista mira gazili Prag tenkovima '68. godine? Ili Budimpeštu? Ili da su iz čista mira kasapili po Siriji? Pa nisu, uvek se nađe neki izgovor.
Znam da je cilj Rusije okupacija, ne misliš valjda da sam naivan povjerovati o nekakvoj denavifikaciji, genocidima i šišmišimaКако ствари иду, трајно је настанио Русију а не Украјину.
Денацификација је израз, као што је израз "рашизам". А да је било геноцида, јесте. Па чак и да нису убијали него само протеривали, то је исто геноцид. А убијали су.Znam da je cilj Rusije okupacija, ne misliš valjda da sam naivan povjerovati o nekakvoj denavifikaciji, genocidima i šišmišima
Ne znaš, već ponavljaš ono čemu su vas dresirali. A zbog te dresure skoro cele Evrope, danas imamo ovu borbu protiv nacizma 2.0.Znam da je cilj Rusije okupacija, ne misliš valjda da sam naivan povjerovati o nekakvoj denavifikaciji, genocidima i šišmišima
Drugo vreme ali ista priča, tad bio naovodno ugrožen komunizam, sad su navodno ugroženi Ukrajinci koji se osećaju kao Rusi. Sutra će da budu navodno ugroženi bosanski muslimani, pa možeš da očekuješ Čečene u Zvorniku ili Bijeljini da ih zaštite. Vidim da ste ih ionako zavoleli, pa verujem da neće da ti bude problem da ih dočekaš.Што се тиче Прага 68 ипак је то СССР и друго империјално вријеме за огромну државу.
Ово је далеко мања прича, интересна зона Руси и Украјинци који се осјећају као Руси.
А мислим да ти Сирија није баша најбољи примјер јер су РУси урадити далеко највише барем у Сирији по питању обуздавања ИСИС-а
Ако су при томе сачували режим који им је наклоњен зашто да не.При томе они су доле већ имали војне базе и позвани су од Асада да дођу.
Пази кад је мејнстрим постало да будемо најевропљани а да мрзимо Африку и Азију. То сам ја радио пре него што ми је ЕУ дозволио ради мржње Руса ахахахахNe znaš, već ponavljaš ono čemu su vas dresirali. A zbog te dresure skoro cele Evrope, danas imamo ovu borbu protiv nacizma 2.0.
Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.Денацификација је израз, као што је израз "рашизам". А да је било геноцида, јесте. Па чак и да нису убијали него само протеривали, то је исто геноцид. А убијали су.
Није лол. Геноцид је дефинисан УН законом. Иначе, Међведев није у криву и не знам шта тачно требам ту да видим? Можда ми можеш хајлајтовати. Са обзиром да је тачно да желе смрт за Русију и да желе њену пропаст и распад.Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.
Medvjedev na Telegramu:
"Često me pitaju zašto su moje objave na Telegramu tako žestoke. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu", napisao je Medvedev
Smrt za nas, Rusiju. Prso dečko.
Sigurno, EU je nadaleko poznata kao nacistička tvorevina.Ne znaš, već ponavljaš ono čemu su vas dresirali. A zbog te dresure skoro cele Evrope, danas imamo ovu borbu protiv nacizma 2.0.
Nikoga ne zanima niti milimetar ruskog teritorija. Odakle ta ideja?Није лол. Геноцид је дефинисан УН законом. Иначе, Међведев није у криву и не знам шта тачно требам ту да видим? Можда ми можеш хајлајтовати. Са обзиром да је тачно да желе смрт за Русију и да желе њену пропаст и распад.
Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.
Medvjedev na Telegramu:
"Često me pitaju zašto su moje objave na Telegramu tako žestoke. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učinit ću sve da nestanu", napisao je Medvedev
Не сећам се да сам споменуо нацизам, мало даље од слама, молимSigurno, EU je nadaleko poznata kao nacistička tvorevina.
Fino su te Rusi lobotomizirali.
Две ствари.Nikoga ne zanima niti milimetar ruskog teritorija. Odakle ta ideja?
kmeeekLudilo ruskog političkog vodstva, nevjerojatno, ovo više niti nije politički rječnik, ovo je ludilo, oni više uopće ne komuniciraju na politički način, ovaj doslovno priča o genocidu, mržnji, šovinizam na maksimumu, javno, neuvijeno, ovo je ludilo, ludilo![]()
Ukrajina kupila 26 samohodnih haubica M109 od neke belgijske firme za pišljivih 3.9 milijun eura, još su bili skladištene u hangaru.

Ne treba mešati babe i žabe. Intrervencia SSSR-a u Mađarskoj i Češkoj su bile kršenje međunarodnog prava dok je Ruska intervencija u Siriji bila pravno besprekorna pošto je legalni predsednik pozvao Rusiju da mu pomogne u borbi protiv islamskih terorista kojima su američki teroristi pomagali. Posle ruske intervencije ovi drugi su pobegli nelegalno zadržavajući samo neke pozicije. To što se dogodilo u Siriji pokazuje koliku je pogrešnu politiku Putin vodio do 2014. godine . Ta politika se zasnivala na ulizivanju zapadu. Na primer 2014. godine je sprcao 45 milijardi dolara za olimpijadu u Sočiju. Hteo je valjda da prikaže Rusiju kao otvorenu i gostoljubivu zemlju spremnu na saradnju a umesto podrške od zapada je iste godine dobio Maajdan.Ti ne vidiš nikakvu sličnost između UČK i ruskih separatista? Baš nijednu? Baš baš nijednu?
A što se tiče 2014. godine, ne dešava se ništa iz čista mira, uvek ima neki razlog ili izgovor. Je li ti misliš da su Rusi iz čista mira gazili Prag tenkovima '68. godine? Ili Budimpeštu? Ili da su iz čista mira kasapili po Siriji? Pa nisu, uvek se nađe neki izgovor.
Svi ih se odrekli osim srpskih boljševika rusofiličara koji umesto glava na ramenima imaju wc šolje.Putinov filipinski frend, raspali Duterte:
"Za razliku od Putina, ja ubijam kriminalce, a ne starce i djecu"
Dotle je došlo, ha? Duterte te se odriče?
Cudo kako zuti nisi i to pretopiliJeftine su zato što su rashodovane
Belgija je pola svojih M109 modernizovala a pola otpisala.
Ovo je prodato na kilo, 150.000 evra po komadu ili 5 evra po kilogramu![]()
Колико морате да спинујете да направите хероја отпора од распалог диктатора ДутертеаSvi ih se odrekli osim srpskih rusofiličara koji umesto glava na ramenima imaju wc šolje.
kakva je slicno uck terorista i ukrajinskih nacista, daj neki primer...evo jednog, kriju se sa civilima....dalje nastavi samTi ne vidiš nikakvu sličnost između UČK i ruskih separatista? Baš nijednu? Baš baš nijednu?
Ma sve je genocid, nebitno. Onda je i ruska okupacija genocid, sve 5. Potpuno irelevantno.
Medvjedev na Telegramu: