This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mariupulj 2.0Иначе, нацисти се скривају у хемијској фабрици Азот у индусзријској зони Северодоњецка.
Звучи познато.
Биће ускоро скидања и сликања тетоважа.

jeli idu na odesu?
Misliš da bi nam lupali sankcije da je Putin tada bio na vlasti? Tada niko nije očekivao pomoć od pijanog Jeljcina.Neko upita šta je to rusko kanaljenje Srbije,
Evo, to je to, namerno, tendenciozno, nepotrebno uvlačenje Srbije u blato i pravljenje idiotskih poređenja sa Rusijom.
Kad su nam trebali ćutali su ka pi.zde najgore, glasali ZA SANKCIJE, posmatrali kako nas bombarduju, uleteli na aerodrom u Prištini da se ponadamo pa pobegli brže bolje. E sad kada su zagofnali sad im nekako jako stalo da smo pored njih, mnogo ih tangira šta nam Brisel radi.
Eto trebas mi ti da mi objasnis gde je Belorusija. Mene ni ne zanima Belorusija toliko, ali kad vidim natofile poput tebe koji verglaju o nekakvim 'diktatorima, pokradenim izborima' koji se prave slepi i ne vide da Ameri izazivaju haos u celom svetu,da je Nato na celu sa Amerikom postao pretnja po mir u svetu, normalno d acu odgovoriti. Jos ako takvi tipovi precute agresiju na RS, SRJ i ubijanje naseg naroda, okupaciju dela Srbije, sta drugo da ti napisem nego da si natofil sa dna kace.1) Ne ti znaš gde je Belorusija i koliko podržavaju Lukašenka, nastavi da maštaš i živiš u iluzijama, nemam nikakav problem. Nemoj da se iznenadiš samo razvojem događaja
2) Izvini što nam se učinilo da su Rusi sa teritorije Belorusije a preko Černobilja krenuli na Kijev i držali ga mesec dana u poluokruženju. Nismo znali da je izlet u pitanju, samo još nije objašnjeno čemu je služio kada su na ovom pravcu bile daleko najveće ruske žrtve u ljudstvu i tehnici. To ti sebi objasni, ne moraš nama.
3) Kakva glupost, Belorusija nema šta da se meša u rat u Ukrajini a sa njene teritorije je izvršena invazija. Da u pravu si, ništa se mešali nisu, mesec dana pre invazije intenzivni manevri i vojna vežba sa Rusima. Sve je bilo isplanirano da ulete zajedno ali... hebiga niko nije mogao da garantuje da se neće okrenuti protiv Lukašenka čim krene intervencija. Toliko o velikom poverenju koje uživa Lukašenko i 80% glasova na izborima.
Zbog tog nemešanja su i fasovali isti paket sankcija kao i Rusija.
I dalje nemam problem da me nazivaju natofilom svi koji ne trpe bilo kakvu krituku prema Putinu i Rusiji kao što boli ćoše što me nazivaju putinofilom ovi drugi kojima se ne sviđa kada se za ovaj haos imenuju direktni krivci i na drugoj strani, ukrajinsko-natovskoj.

И камен је иша красти по Крајини.
Биле би санкције али не би било агресије.Misliš da bi nam lupali sankcije da je Putin tada bio na vlasti? Tada niko nije očekivao pomoć od pijanog Jeljcina.
Ala gutate sve sto vam se servira. Nije ni cudo sto vas HDZ manje-vise hebe u mozak 3 decenije. Ovakav snimak moze snimiti bilo ko od nas. Ali eto kad je nekom ispran mozak tu ne pomaze nista. Da se radi o ukrajinskim nacistima koji grantiraju Donbas godinama, ili usrasama ne bi me cudilo nista, pa cak i d apobiju decu....poi tome su poznati i jedni i drugi.Šta ti je histerija
@darda zna...Poginuli ukrajinski General, samo mu obukli rusku uniformu jel tako Nikolaaaaa![]()
![]()
https://vk.com/wall-123538639_2658052
Имаш ли инфо колико су пута данас загинули Путин и Шојгу; како напредује пуч у Москви и ели му љубавница родила дјете.? О раковима ћемо сутра.Citam neke stvari i komentare (ne odje nego na drugim mjestim ali i odje). Nikako ne mogu da vjerujem da se ljudi raduju, ushiceno, tudjoj SMRTI I NESRECI?
Vecina ljudi su QOWNA.

E pa lose te je secanje 'stajalo'. Mislis sto si video neke satelitsk snimke da je to to. Kao sto rekoh, takve stvari niti mozes d znas niti ce ti neko reci, a to sto si ti video i citao, to okacis macku o rep eto toliko je relevantno.Koliko se sjećam stajalo je na 9snovu snimaka ruskih baza i aerodroma oko 120 aviona i 150 helikoptera. Kasnije je vjerojatno uslijed gubitaka bilo nadopuna kao da tenkovima.
Ipak moj post stoji da su Rusi izgubili blizu pola te prvobitne zračne flote samo na osnovu vizualnih dokaza, a to može u stvarnosti biti samo više.
Uzmi da u mirnodopskom vremenu 30-50% aparata je izvan službe zbog kvarova, u ratno vrijeme to je samo više, a znamo da Rusi nisu majstori održavanja.
Руски војник седи следећи у комбију који украјински војници користе за превоз муниције у Северодоњецку.
![]()
Ukrajinac a Georgijevska lenta ti izbi oci? Ajd kod ocnog dok jos ima vremena..Ovo ukrajinac, kako ruski kad nema oznaka nit ima registracija nit ima ZOV![]()
Stvarno, pa cek zar vec nije otisla u ambis? Ja tako citao u zapadnoj stampi jos pocetkom SO. Rublja odavno propala, kazu Rusi dzabe dele milijarde rublji ali niko ne zeli da uzmeRuska ekonomija na strmom putu prema dolje.
Pa nisam ja gledao satelitske snimke, nego neki koji su stručni od mene tako nešto.E pa lose te je secanje 'stajalo'. Mislis sto si video neke satelitsk snimke da je to to. Kao sto rekoh, takve stvari niti mozes d znas niti ce ti neko reci, a to sto si ti video i citao, to okacis macku o rep eto toliko je relevantno.
Seljakluk, kazu da su Splicani i ne samo oni, danima isli 'vlakovima' da kradu cak i prozore i ostalu stolariju iz srpskih kuca. Ciganija im nije ravna.И камен је иша красти по Крајини.
Ukrajinac a Georgijevska lenta ti izbi oci? Ajd kod ocnog dok jos ima vremena..
Stvarno, pa cek zar vec nije otisla u ambis? Ja tako citao u zapadnoj stampi jos pocetkom SO. Rublja odavno propala, kazu Rusi dzabe dele milijarde rublji ali niko ne zeli da uzme![]()

Da bi se razumijelo ljude općenito nephodno je čitati Dostojevskog. Bezvremenska je njegova pronicljivost. Nema boljeg poznavoca i najmračnijih kutaka ljudske duše od njega.
Verovato se radi o istim strucnjacima koji su pre mesec-mesec i po govorili da Rusija ima municije za jos 7 dana rata.Pa nisam ja gledao satelitske snimke, nego neki koji su stručni od mene tako nešto.
Svesti su zapadne službe javno komunicirale u vezi Rusa i njihovih namjera se brzo pokazalo kao 98% točno.
Dok su oni javljali da Rusi posustaju u prvih dva tjedna rata, vi ste se sprdali s time kao propagandom, lažima, da bi se uskoro sve pokazali kao istinito.
Rusi su u ovom ratu izgubili obraz i vjerodostojnost.