Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.155
Evo te Berekin optuzuje da si se obogatio na kamenoklesarskom obrtu.Ne zna ni Putin vise cilj "specijalne vojne operacije" a ti se našao objašnjavati neobjašnjivo.
Čmaruu-U...
Jel istina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo te Berekin optuzuje da si se obogatio na kamenoklesarskom obrtu.Ne zna ni Putin vise cilj "specijalne vojne operacije" a ti se našao objašnjavati neobjašnjivo.
Čmaruu-U...
Ova tvoja ne valja

Ajde sto se stidis, ne vidis dobro nisi jedini. Ali ne ide mi u glavu cemu ta zadrtost. Sta kaze zaplenio Ukrajinc kalasnjikov, kad sam ti skrenuo paznju da pogledas na ramenu opet teras po svom. Pa covece po uniformi vidis da nije Ukrajinac. Sto pravis jos veceg debila od sebe nego sto jesi.Tro
Trofej, a tuzna ruska vojska nema onakve cipele
Kacis Ukrajinske uspjehe pa ih poturas pod ruske![]()
Ovaj put je Rusija izvrsila agresiju na susjednu zemlju isto ko Hico 1939 na PoljskuZašto bih menjao, zna se iz istorije šta je bilo i kad je bilo. Jednom su nacisti napali Ruse i dobili ozbiljne batine, evo sad opet ista priča. Nadam se da i ovaj put neće da zavreše u Berlinu. Mada možda i ne bi bilo loše, treba ovu EU bagru staviti na pravo mesto.

Debil te jutros obuko, dokazi da je rusAjde sto se stidis, ne vidis dobro nisi jedini. Ali ne ide mi u glavu cemu ta zadrtost. Sta kaze zaplenio Ukrajinc kalasnjikov, kad sam ti skrenuo paznju da pogledas na ramenu opet teras po svom. Pa covece po uniformi vidis da nije Ukrajinac. Sto pravis jos veceg debila od sebe nego sto jesi.
Pa jel nisu? Pisao jos Feral davnih dana. Cini mi se da je Dezulovic nedavno podsetio rvacko pucanstvo na to. Mada i bez Ferala se znalo, zato sto su komsije hrvati, oni malobrojni casni, govorili o tome. Kaze cupali splicani stokove i prozore, nosili sve zivo.....na zidinama manje osstecenih kuca pisali: Zuzeto Hrvat....Ma kako nisu...

Nije Informer, ne citam ja to smece osim ako mi nije do smeha. Mada i taj informer je izmislio novinarstvo za ustaske spalcine od medija. Ono kod vas je ispiranje mozga gore nego u S. Koreji. Eno na MCM tvoji hrvati redovno kacaju naslovnice hrvatske stampe, najpradavniji dakle nikakve znj novine, jedan dan Rusi izgubise boga oca, drugi dan Ukrajincima se crno pise, imaju strasne gubitke, pojesce ih mrak, treci dan Rusija ekonomski prpala, peti dan pisu da sankcije zapada nemaju efekta itd. Komedija, doduse kakva drzava takvi i mediji.Javio Informer, onda je istina...
I to ce u staro zeljezo

Rus neće imat Pradu i Dolce Gabbanu, a ti nećeš imati grijanja ak ne odeš u Sibir po drva.Vratili su se u devedesete, dućani poluprazni, granice zatvorene, pokreće se proizvodnja Moskviča, Rusija se zaobilazi u svakom pogledu, za ruski plin i naftu traže opet rublje.... a i srpski rusofili proživljavaju drugu mladost ovakvim vijestima i stanjem pa malo živnuli.![]()
Kako znas da su ispucali sve kalibre itd, jesi i to citao negde, cuo od nekog strucnjaka ili kao poPa i nema, ispucali kalibre, protubrodske, većinu Kh xxx i svedeni na artiljeriju kao u Prvom svjetskom ratu.
Nije Informer, ne citam ja to smece osim ako mi nije do smeha. Mada i taj informer je izmislio novinarstvo za ustaske spalcine od medija. Ono kod vas je ispiranje mozga gore nego u S. Koreji. Eno na MCM tvoji hrvati redovno kacaju naslovnice hrvatske stampe, najpradavniji dakle nikakve znj novine, jedan dan Rusi izgubise boga oca, drugi dan Ukrajincima se crno pise, imaju strasne gubitke, pojesce ih mrak, treci dan Rusija ekonomski prpala, peti dan pisu da sankcije zapada nemaju efekta itd. Komedija, doduse kakva drzava takvi i mediji.
Takva je kolona bila i kod Kieva pa su ih ukrajinci isutirali ko sugave pseDonbass
![]()

Ja znam da je tkz. RSK imala veliki standard u garaži po 3- 4 rezervne vesmasine..bijele tehnike koliko hoćeš..videotekordera TV-a..Pa jel nisu? Pisao jos Feral davnih dana. Cini mi se da je Dezulovic nedavno podsetio rvacko pucanstvo na to. Mada i bez Ferala se znalo, zato sto su komsije hrvati, oni malobrojni casni, govorili o tome. Kaze cupali splicani stokove i prozore, nosili sve zivo.....na zidinama manje osstecenih kuca pisali: Zuzeto Hrvat....
Ako je bilo izvinjavam se. Reč je o događaju gde je vojnik donbaske strane pao u zarobljeništvo tad su ga nacoši zlostavljali , boli noževima, na kraju su ga bacili misleći da je mrtav, No pripadnik Donjeckih snaga je oživeo i nekako odbauljao do nekih civila koji su ga predali ruskim snagama . Kako je ratna sreća u potpunosti okrenula leđe ukrošima tako se i mučitelj koj se iživljavao nad pomenutom žrtvom našao zarobljen. Video klip je upravo o tome kako isti Bogom kumi žrtvu , plače i moljaka jer eto tada nije znao šta radi . Klasična naci priče.
Znaju li tvoji da ne čitaš Informer??Nije Informer, ne citam ja to smece osim ako mi nije do smeha. Mada i taj informer je izmislio novinarstvo za ustaske spalcine od medija. Ono kod vas je ispiranje mozga gore nego u S. Koreji. Eno na MCM tvoji hrvati redovno kacaju naslovnice hrvatske stampe, najpradavniji dakle nikakve znj novine, jedan dan Rusi izgubise boga oca, drugi dan Ukrajincima se crno pise, imaju strasne gubitke, pojesce ih mrak, treci dan Rusija ekonomski prpala, peti dan pisu da sankcije zapada nemaju efekta itd. Komedija, doduse kakva drzava takvi i mediji.
Pa ti ne znas ni ono sto se znalo jos tada, a sad nesto blebeces. Pitaj tu tvoje rvate po splitu sto su isli u Knin i sela oko Knina da cupaju stokove od vrata, pragove i odnose sve zivo.Ja znam da je tkz. RSK imala veliki standard u garaži po 3- 4 rezervne vesmasine..bijele tehnike koliko hoćeš..videotekordera TV-a..
Hrvati nisu bježali sa traktorima, samo u plastične vrećice šta bi stalo..
Зеленски је после пола месеца признао да се око 2,5 хиљада украјинских војника из Азовстаља предало руским оружаним снагама.
Шта? Мислио сам да је евакуација!!![]()
Ne nije. Ukrajina je izvršila agresiju na otcepljene republike, koje su zatražile pomoć od Rusije. Sve po međunardom pravu. Na isti način kao kad je NATO izvršio agresiju na SRJ i oteo deo naše teritorije. Sa tim što KiM nikad nije imao autonomiju kao ove republike.Ovaj put je Rusija izvrsila agresiju na susjednu zemlju isto ko Hico 1939 na Poljsku
Debil te jutros obuko, dokazi da je rus![]()