This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Какву наплату?Ma ne brininem ja, samo opušteno, sve će to doći na naplatu.
Мариупољ је Русија, Руси не узимају ништа туђе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какву наплату?Ma ne brininem ja, samo opušteno, sve će to doći na naplatu.
Da sumiramo:Problem je u tome sto ti tvrdis, lazljivo, da zapad pokusava opljackati Rusiju, da vojno prijeti Rusiji, zasto lazes???
Zasto lazes da zapad pokusava opljackati Rusiju, kad je cinjenica da je zapad uredno placao sve ruske resurse koje je kupovao, kad su zapadne firme uredno investirale i poslovale u Rusiji, kad je zapad otvorio svoje trziste ruskom (cesto sumnjivom) kapitalu, kad je zapad pokusavao i prosiriti i povecati trgovinu s Rusijom, kad Rusija, cak i danas, doslovno zaraduje milijarde dnevno od zapada?
Zasto lazes da zapad vojno prijeti Rusiji, kad cijela EU, skupa sa GB, nema operativnih tenkova kao jedna ruska brigada?
Uglavnom, zasto lazes?
Ko? Ko na to ima pravo? EU samostalno?Doneseš pravni akt o specijalnoj financijskoj operaciji, potpišeš i provedeš.
Ako je dr. Uglov mogao s 94 operirati sve se može.Putin potpisao zakon, nema gornje granice, svi stariji od 18 mogu postati vojnici
Ja mislio recimo do 50, ali ne, može i sa 80
Isplati se oslabiti EU da se uništi ovakva Rusija, naravno.
Rusija ne prijeti nego odgovara na pljačku zapada koji joj je nelegalno blokirao 300 milijardi od prodaje nafte.
Po kom osnovu i pravu zapad može blokirati ruski novac i čak oduzimati privatnu imovinu od ruskih građana? Koje to pravne norme i propisi dozvoljavaju da ti nekome samovoljno blokiraš njegov novac?
Putin potpisao zakon, nema gornje granice, svi stariji od 18 mogu postati vojnici
Ja mislio recimo do 50, ali ne, može i sa 80
Isplati se oslabiti EU da se uništi ovakva Rusija, naravno.
Niko EU nije objavio rat, opet lažeš. Prijetnja nuklearnom odmazdom nije objava rata i ne daje za pravo nikome da blokira imovinu.Rat, rat dozvoljava blokadu neprijateljskih sredstava, kad ti netko prijeti bombardiranjem nuklearnim oruzjem onda najmanje sto mozes je da mu blokiras imovinu, za pocetak...
Катаклизма, капитализмаDoneseš pravni akt o specijalnoj financijskoj operaciji, potpišeš i provedeš.

ХахахаTo on za sebe donio zakon, i on ce pusku u ruke i na Liman, junacina je to, samo ga je zakon sprjecavao da uleti![]()
Uzmes Rej ban i ne bole ociIskreno bas me briga za Ukrajince, tek su mi nesto manje losi od Rusa, ali kako me ta eksklava bode u oci, to je nesto strasno.
A što će mrtvima ili zbrisanima zaplenjena tuđja imovina? koje glupo obrzlaganje pljačke zbog navodne nuklearne pretnje.Rat, rat dozvoljava blokadu neprijateljskih sredstava, kad ti netko prijeti bombardiranjem nuklearnim oruzjem onda najmanje sto mozes je da mu blokiras imovinu, za pocetak...
To opravdanje postoji samo u njegovoj bolesnoj glavi, to je nelegalno.A što će mrtvima ili zbrisanima zaplenjena tuđja imovina? koje glupo obrzlaganje pljačke zbog navodne nuklearne pretnje.
Na žalost, ne nazire se kraj sukobu...To on za sebe donio zakon, i on ce pusku u ruke i na Liman, junacina je to, samo ga je zakon sprjecavao da uleti![]()
Ruska centralna banka juče je opet snizila kamatnu stopu, treći put od početka maja, kako bi zauzdala jačanje rublje.Rusija će oduzeti 500 milijardi vrijednosti zapadne imovine koja se nalazi u Rusiji.На који начин би теоретски Русија могла да поврати ту своју отету имовину ? Да ли искључиво војном победом над НАТО пактом ?
pa postoje strane investicije u rusiji otprilike tolike. u biti, dovoljno je da ih netera da budu pošteni i vežu svoje valute za zlato.На који начин би теоретски Русија могла да поврати ту своју отету имовину ? Да ли искључиво војном победом над НАТО пактом ?
rusima toliko lose ide da moraju zauzdati jacanje sopstvene valute![]()
![]()
![]()
Ruska centralna banka juče je opet snizila kamatnu stopu, treći put od početka maja, kako bi zauzdala jačanje rublje.

Uzmes Rej ban i ne bole oci
Ja ne verujem u tu pricu...![]()
![]()
![]()
Ruska centralna banka juče je opet snizila kamatnu stopu, treći put od početka maja, kako bi zauzdala jačanje rublje.
Doneseš pravni akt o specijalnoj financijskoj operaciji, potpišeš i provedeš.