Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rusima toliko lose ide da moraju zauzdati jacanje sopstvene valute :cepanje:
rublja stvarno vezana za zlato znači i 0 kamate.
Ja ne verujem u tu pricu...
Niko ziv sada ne racuna na kamatne stope radi stednje...te njihova promena ne moze uticati preko stednje...
Ali mozete da mi objasnite slobodno kako ce zauzdati jacanje rublje spustanjem kamatne stope..

Sta kazu istoricari , da li su Nemci ipak postedeli Rusiju tokom 1914 do 1918, i unutrasnjih pucanja....

Ne pricam sta su im radili u WW2....
evo ti link:

Jačanje rublje pravi problem Rusiji: Od početka rata udvostručila vrednost prema dolaru

Ima li neko u Rusiji da stedi u rubljama?
sada svako iole pametan. ne toliko zbog kamate već što su dolar i evro preštampani.

285034103_10159049091359514_3075444256280427371_n.jpg

28. 5. 22. На овом сјајном снимку се види како су припадници Сичеславске бригаде Оружаних снага Украјине данас уништили окупаторски тенк заједно са посадом:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Putin planira da osvoje Donjecku i Lugansku oblast. Zatim ce to da proglase za pobedu... Demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine se sve manje pominje, a to je bio izgovor za rat... Na kraju ce se zadovoljiti sa ove dve "denacifikovane" i "demilitarizovane oblasti".... Do sad sam se bio dobar prognozer i sto se tice toga da necemo uvesti nikakve sankcije i sto se tice napada Rusije na Ukrajinu i sto se tice kandidature Finske i Svetske i sto se tice naseg laznog puta u EU i tako dalje da ne nabrajam...

I kako onda snizavanje kamatne stope izazove pad rublje.....?????Ako se ne menja kolicina novca tj nema prebega, kako se spusti traznja smanjenjem kamatne stope, kad nema motiva ukamacenja...
samo u onom delu da se smanji potražnja radi štednje. a kad se smanji potražnja smanjiće se malo cena rublje .

tu imamo jedan zanimljiv slučaj. ako bi rublja konačno postala valuta istinski vezana za zlato. pa počne potražnja za njom radi masovne štednje po svetu. kako bi se rešila tolika potražnja? verovatno bi još neke svetske valute morale preći na isti način održanja vredosti...

Poslednja izmena:
Putin planira da osvoje Donjecku i Lugansku oblast. Zatim ce to da proglase za pobedu... Demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine se sve manje pominje, a to je bio izgovor za rat... Na kraju ce se zadovoljiti sa ove dve "denacifikovane" i "demilitarizovane oblasti".... Do sad sam se bio dobar prognozer i sto se tice toga da necemo uvesti nikakve sankcije i sto se tice napada Rusije na Ukrajinu i sto se tice kandidature Finske i Svetske i sto se tice naseg laznog puta u EU i tako dalje da ne nabrajam...
tebi za ljubav denacifikacija i demilitarizacija do poljske granice!
Ma da bre, ti si sigurno upravu, ali budale po Rusiji i dalje stede u dolarima.... Verovatno nisu eksperti tvog ranga...
dabome. ima budala. ko se zaebo pa oročio vezano za neku valutu.

U Rusiji je to svakodnevno redovno stanje. Kad čitam učenici prijavili učiteljicu, roditelj drugo dijete sa razredne viber grupe, zbog stavova o ratu.
Gestapo države.

Не, у Русији се не догађа да сваки дан неко убије десетине људи, деце. Тога има само у слободној Америци.
Русија је нормална држава, није изопачена као запад.

И мени делује да планира ослободити целе ЛНР и ДНР. Чак су то и западни медији приметили

U Rusiji je to svakodnevno redovno stanje. Kad čitam učenici prijavili učiteljicu, roditelj drugo dijete sa razredne viber grupe, zbog stavova o ratu.
Gestapo države.

У Украјини такође редовно стање. На власти је групација која је дошла на власт пучем, револуцијом из фебруара 2014 г. Евромајданска фебруарска револуција.

Не, у Русији се не догађа да сваки дан неко убије десетине људи, деце. Тога има само у слободној Америци.
Русија је нормална држава, није изопачена као запад.
Da Rusija ima zakone o oružju kao Amerika već bi se istrijebili.

У Украјини такође редовно стање. На власти је групација која је дошла на власт пучем, револуцијом из фебруара 2014 г. Евромајданска фебруарска револуција.
Koliko znam ova vlast u Ukrajini je izabrana na izborima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back