Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BUshmaster postao Crapmaster
photo_2022-05-28_15-05-36.jpg

Super, pa što ne sjede u svom dvorištu nego idu 10000 km daleko od doma i rade sranja. Ah da, netko treba financirati taj ratni stroj a to se radi pljačkom. Prodaju arpsku naftu cijelom svijetu za dolare, pa su poželjeli i ruski plin Europi. Probali s katarskim, ali su slomili zube u Siriji. Kraće rečeno, svaka perilica rublja a i posuđa u američkom domu opljačkana je od naroda diljem svijeta koji imaju resurse koje američka duboka država pljačka uz svesrdnu pomoć NATO-a.
Koliko vidimo Rusi rade sranja u svom direktnom susjedstvu.

Ajmo na primjeru HR što su nam Ameri učinili a što Rusi?
Ne razumijem pitanje.

Svi koriste ruske komponente.
Kaže Sputnik?

Rusija zarađuje milijarde dnevno, doslovno milijarde dnevno, od istog tog zapada, i jos ga ucjenjuje i prijeti mu, eto, toliko zapad pljacka Rusiju da je to nevjerojatno, ja ne znam jesi li slijep, glup, je li lazes, trolas, zivis u iluziji, ili sta je s tobom, i svima vama, ono, ja ne mogu vjerovati da ne vidite sta se dogada, Rusija doslovno krade ukrajinski teritorij, ucjenjuje sve oko sebe, prijeti, koristi trgovinu sa zapadom kao sredstvo pritiska i ucjene, ali ti tvrdis da zapad pokusava opljackati Rusiju, eto, ludilo, ja ne znam kako to drugacije objasniti, nevjerojatno, dok zapad placa milijarde dnevno za rusku robu, i to traje desetljecima, i samo se povecava a ne da bi se smanjivalo, ti tvrdis da zapad pokusava opljackati Rusiju 😳😳😳

Ono, kao da zivite u paralelnoj stvarnosti, ono, jedna ruska brigada ima vise tenkova nego cijela EU, i onda EU kao vojno ugrozava Rusiju, pa jeste li vi normalni???
Ti si jeftini i neuki lažov. U čemu je problem što se Rusima plaća za plin? Pa plaća se i Amerikancima.

Tebi je pljačka plaćanje Rusima za robu, treba valjda zapad da je uzima besplatno kao iračku i libijsku naftu?

Oni konji u Veneciji su donešeni iz Konstantinopolja i zapad je vječito živio od pljačke i ratova a uz njih ste se gledali da okoristite i vi njihovi konjušari.

Znaci tebi je normalno pitati covjeka zasto ne prihvaca uvjete ucjenjivaca koji prijeti spaljivanjem njegove djece nuklearnim oruzjem?

Ljudi moji, kamo vi idete, je li zbilja ne vidite kamo ste otisli???

Ludilo mozga, ja ne znam sta bih drugo rekao za ove putinofile, to je ludilo, ne mogu to drugacije objasniti 😳😳😳
A zašto Putin preti nuklearnim oružjem? Jesi barem probao da analiziraš uzroke i posledice koje su doveli do ovoga?

To je tocno, niti ti mene ne slusas kad ti ja govorim da je Putin fasista koji pokusava unistiti slobodni svijet, zasto me ne slusas pazljivo?
U kom to "slobodnom svijetu" je dozvoljeno kršiti državni ustav, kao npr. što je urađeno u Ukrajini?!

Je li to slobodan svijet ako prekršiš najvažniji pravni akt jedne države? Ili ako samovoljno napadneš Irak pod izgovorom da razvija oružje za masovno uništenje koje nikada nije nađeno?

Moguće da su mi promakle vaspitne atomske po Americi.
У Америци је већ неко време на снази тхе пурге.

A što rade Ameri u ruskom dvorištu?
A ovo s HR, znam da ne razumiješ, jer ne razumiješ ništa.

Evo, pojednostavit ću.

Da li isplati uništiti Europu da bismo oslabili Rusiju?
Ako to pitaš Amere, onda znaš i odgovor.
Европа (ЕУ) ће сама себе да уништи.
Амери ту не раде пуно.

Putin potpisao zakon, nema gornje granice, svi stariji od 18 mogu postati vojnici

Ja mislio recimo do 50, ali ne, može i sa 80
:kafa:

A što rade Ameri u ruskom dvorištu?
A ovo s HR, znam da ne razumiješ, jer ne razumiješ ništa.

Evo, pojednostavit ću.

Da li isplati uništiti Europu da bismo oslabili Rusiju?
Ako to pitaš Amere, onda znaš i odgovor.
Isplati se oslabiti EU da se uništi ovakva Rusija, naravno.

Ti si jeftini i neuki lažov. U čemu je problem što se Rusima plaća za plin? Pa plaća se i Amerikancima.

Tebi je pljačka plaćanje Rusima za robu, treba valjda zapad da je uzima besplatno kao iračku i libijsku naftu?

Oni konji u Veneciji su donešeni iz Konstantinopolja i zapad je vječito živio od pljačke i ratova a uz njih ste se gledali da okoristite i vi njihovi konjušari.

Problem je u tome sto ti tvrdis, lazljivo, da zapad pokusava opljackati Rusiju, da vojno prijeti Rusiji, zasto lazes???

Zasto lazes da zapad pokusava opljackati Rusiju, kad je cinjenica da je zapad uredno placao sve ruske resurse koje je kupovao, kad su zapadne firme uredno investirale i poslovale u Rusiji, kad je zapad otvorio svoje trziste ruskom (cesto sumnjivom) kapitalu, kad je zapad pokusavao i prosiriti i povecati trgovinu s Rusijom, kad Rusija, cak i danas, doslovno zaraduje milijarde dnevno od zapada?

Zasto lazes da zapad vojno prijeti Rusiji, kad cijela EU, skupa sa GB, nema operativnih tenkova kao jedna ruska brigada?

Uglavnom, zasto lazes?

Problem je u tome sto ti tvrdis, lazljivo, da zapad pokusava opljackati Rusiju, da vojno prijeti Rusiji, zasto lazes???

Zasto lazes da zapad pokusava opljackati Rusiju, kad je cinjenica da je zapad uredno placao sve ruske resurse koje je kupovao, kad su zapadne firme uredno investirale i poslovale u Rusiji, kad je zapad otvorio svoje trziste ruskom (cesto sumnjivom) kapitalu, kad je zapad pokusavao i prosiriti i povecati trgovinu s Rusijom, kad Rusija, cak i danas, doslovno zaraduje milijarde dnevno od zapada?

Zasto lazes da zapad vojno prijeti Rusiji, kad cijela EU, skupa sa GB, nema operativnih tenkova kao jedna ruska brigada?

Uglavnom, zasto lazes?
Rusija ne prijeti nego odgovara na pljačku zapada koji joj je nelegalno blokirao 300 milijardi od prodaje nafte.

Po kom osnovu i pravu zapad može blokirati ruski novac i čak oduzimati privatnu imovinu od ruskih građana? Koje to pravne norme i propisi dozvoljavaju da ti nekome samovoljno blokiraš njegov novac?

Rusija ne prijeti nego odgovara na pljačku zapada koji joj je nelegalno blokirao 300 milijardi od prodaje nafte.

Po kom osnovu i pravu zapad može blokirati ruski novac i čak oduzimati privatnu imovinu od ruskih građana? Koje to pravne norme i propisi dozvoljavaju da ti nekome samovoljno blokiraš njegov novac?
Doneseš pravni akt o specijalnoj financijskoj operaciji, potpišeš i provedeš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back