Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi su Nigerija sa atomskim oružjem. Ovaj rat to samo dokazuje.
Kako ih smatrate, može da se kaže i da su Čad - koga briga kada takav Čad ne smete da napadnete već kao hijene. Sledeći je pokušaj stavljanja Rusije u poziciju "bankrot" (što su već pokušali) i zatim "zakonska" plenidba pokretne i nepokkretne imovine koja se nalazi u NATO zemljama ili međunarodnim vodama a sve kako bi izbegli otvoreno gusarenje kao u slučaju sa Iranom.
Pirati bankarskog sektora će bogatu i solventnu zemlju da proglase nesolventnom...bagra licemerna.

Ljudi često ne slušaju i ne shvataju ili ne prihvataju ono što im sagovornik kojeg ne vole govori. U tome je velika greška. Sve treba saslušati pažljivo.

Ima nešto toliko zastrašujuće i opasno po one kojima se Putin obratio na početku sukoba.
Znamo da se ljudska civilizacija, pa sa njom i evropska, supčavala sa bolestima poput boginja, vulkanskim erupcijama, ratovima u kojima su ginuli milioni ali ovo što je Putin izrekao predstavlja najopasniji scenario od postanka svijeta za ruske neprijatelje.

I pored milionskih žrtava tokom epidemija kroz istoriju on kaže "ko se umješa pretrpjeće posledice kakve nije doživio nikada u istoriji".

To znači čitavi gradovi će biti pretvoreni u Sodomu i Gomoru i izgorjeće u vatri sumpora i dima. Niko u njima neće preživjeti. Ispariće u sekundama.

To je tocno, niti ti mene ne slusas kad ti ja govorim da je Putin fasista koji pokusava unistiti slobodni svijet, zasto me ne slusas pazljivo?

Kako ih smatrate, može da se kaže i da su Čad - koga briga kada takav Čad ne smete da napadnete već kao hijene. Sledeći je pokušaj stavljanja Rusije u poziciju "bankrot" (što su već pokušali) i zatim "zakonska" plenidba pokretne i nepokkretne imovine koja se nalazi u NATO zemljama ili međunarodnim vodama a sve kako bi izbegli otvoreno gusarenje kao u slučaju sa Iranom.
Pirati bankarskog sektora će bogatu i solventnu zemlju da proglase nesolventnom...bagra licemerna.

Пљачка у сваком смислу

Udruženi rad GRAD-a i Buratina po ukropskim pozicijama u Novomihajlovki.
Odgovorno tvrdim da je budala svako, ko posle ovoga, ne beži iz naselja koliko ga noge nose.

Украјинци су прилично деморалисани и осакаћени па је разумљиво да се предају или дезертирају, па се надам да ће барем амерички, британски и др. западни плаћеници чврсто да остану и на положајима које туку ТОС, Искандер и све остало, да до задњег бране слободу од злих руских агресора.

Ne, to nije istina. Čak i USA koristi ruske resurse za svemirski program.

Za tebe neukog kozočuvara je ta tema špansko selo.
Јбт јеси ли ти сестан с ким причаш?

Kad je ovo sve pocelo imao sam razgovor sa kolegom sa posla, Poljakom. Pametan covjek, dobar, ma sve savrseno.. Znademo se vec godina. I tako upita me on Jesi vidio ova desavanja?
Ja reko, jesam. Nadam se da ce brzo zavrsiti i brez atomski.
I tako, rjec po rjec. ja reko pa Rusija ima svoje interese zasto je to uradila. On poco pjeniti.. Napade me ... Svasta govori. Reko ja, oces li da ti Rusi djecu ispeku sa atomkama?? Zbog cega, meni nije jasno. Sta je tu MOJ INTERES?
A on viknu PA naravno bilo kakvu cjenu za ovo treba platiti!

Covjek je iz krajeva u kojima su Ukrajinci uradili Poljacima ono sto Hrv. Srbima tokom Drugog svj. rata. Caca mu je kao djete pobjegao sa hrpe leseva i dan danas mrzi Ukr.

Trebam li navesti da vise nijesmo prijatelji?

SA SOROSOM BI BILO LJEPSE I NORMALNIJE RAZGOVARATI. Ja bi se bar zaebavao u razg. sa njim.

Znaci tebi je normalno pitati covjeka zasto ne prihvaca uvjete ucjenjivaca koji prijeti spaljivanjem njegove djece nuklearnim oruzjem?

Ljudi moji, kamo vi idete, je li zbilja ne vidite kamo ste otisli???

Ludilo mozga, ja ne znam sta bih drugo rekao za ove putinofile, to je ludilo, ne mogu to drugacije objasniti 😳😳😳

Upravo tako, nitko pri zdravoj pameti nema namjeru napasti direktno nuklearnu silu, već se zaobilazno radi na slabljenju takvog protivnika.

Od Amera i Brita nema gorih. Svaki, ali baš svaki sukob na našem planetu, oni su posredno ili neposredno izazvali.
Nema veće gamadi od američke duboke države i britanskih osvajača.
Stvar pogleda, Amerikanci i Englezi su djelovali globalno jer su tako mogli.
Rusi su isto radili po Aziji i Europi jer su samo tako bili u mogućnosti. Nemaju Rusi ništa manje ratova u svojoj povijesti od Amerikanaca.

Što će im? Imaju postojeće rakete koje nose do 12 bojevih glava koje na cilj iz svemira padaju sa 23 maha od čega nema obrane.
Super, pa što ne sjede u svom dvorištu nego idu 10000 km daleko od doma i rade sranja. Ah da, netko treba financirati taj ratni stroj a to se radi pljačkom. Prodaju arpsku naftu cijelom svijetu za dolare, pa su poželjeli i ruski plin Europi. Probali s katarskim, ali su slomili zube u Siriji. Kraće rečeno, svaka perilica rublja a i posuđa u američkom domu opljačkana je od naroda diljem svijeta koji imaju resurse koje američka duboka država pljačka uz svesrdnu pomoć NATO-a.

Ne, to nije istina. Čak i USA koristi ruske resurse za svemirski program.

Za tebe neukog kozočuvara je ta tema špansko selo.
U Americi imaš u međuvremenu barem četiri firmi i organizacija koje rade letove u svemir. Nije valjda da svi koriste ruski know how?

Ако запад не сме против таквих, онда је тај запад Хрватска са нуклеарим оружјем, дакле хиљаду пута сиромашнија рупчага од Нигерије.
Nisam primijetio da Rusi ili Kinezi imaju tako hrabre stavove poput tebe.

Slušam te i zato ti odgovaram da lažeš. Zato što lažeš.

Jer zapad pokušava opljačkati slobodni svijet a to vi konjušari najbolje znate jer su vas uvijek jahali.

Rusija zarađuje milijarde dnevno, doslovno milijarde dnevno, od istog tog zapada, i jos ga ucjenjuje i prijeti mu, eto, toliko zapad pljacka Rusiju da je to nevjerojatno, ja ne znam jesi li slijep, glup, je li lazes, trolas, zivis u iluziji, ili sta je s tobom, i svima vama, ono, ja ne mogu vjerovati da ne vidite sta se dogada, Rusija doslovno krade ukrajinski teritorij, ucjenjuje sve oko sebe, prijeti, koristi trgovinu sa zapadom kao sredstvo pritiska i ucjene, ali ti tvrdis da zapad pokusava opljackati Rusiju, eto, ludilo, ja ne znam kako to drugacije objasniti, nevjerojatno, dok zapad placa milijarde dnevno za rusku robu, i to traje desetljecima, i samo se povecava a ne da bi se smanjivalo, ti tvrdis da zapad pokusava opljackati Rusiju 😳😳😳

Ono, kao da zivite u paralelnoj stvarnosti, ono, jedna ruska brigada ima vise tenkova nego cijela EU, i onda EU kao vojno ugrozava Rusiju, pa jeste li vi normalni???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back