Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt,ajde nadji neki izvor,dokaz bilo sta kako su Ukrajinci dozvolili fasizam i rasizam?...da li ti znas da im je predsednik Jevrej?.....jesu to neki Jevreji nacisti? :hahaha:

I kako su to hteli da uniste sve sto je rusko?........da napadnu Rusiju? :hahaha::hahaha::hahaha:

Kakve budalastine,da li je moguce da stvarno neko veruje u to sto si napisao,daj covece priberi se i uozbilji se,kakve budalastine pises.....evo kad budem imao prilike pitacu prvog rusa kojeg vidim o tome,i verujem da ni oni sami ne veruju u te budalastine

Evo sad Vucic ima priliku da ispravi tu Borisovu gresku,tj da nacionalizuje NIS......videcemo sta ce uraditi....
Jasno je meni da ti zmuris i ne vidis fasizam u Ukraini,moras da zmuris,mracno je u americkoj bulji,razumem te ja.Poenta je da ima i nas koji zivimo slobodno i gledamo na svet otvorenih ociju.
Videces da li su budalastine ubrzo ali veruj,izlazak iz americke bulje bice bolan,izbacice vas u septicku jamu.

Njih nece, ali ce se sve ipak promijeniti, nagore.. jel ti u svom ogranicenom mozgu shvatas da su Ameri zvanicno proglasili Rusiju neprijateljem...da li znas da ti isti Ameri vode NATO pakt...moze li tvoj mozak pojmiti da ako neko pridje NATO paktu, takodje smatra Rusiju neprijateljem.. a da te na kraju priupitam, sta je Rusiji ciniti u takvim ololnostima, mislim da je iluzorno...

Pa naravno da Ameri hoce da dominiraju nad Rusima,jer su jaca vojna/ekonomska/kulturna sila.....da li je moguce da poostoji neko kome ovo nije jasno?

Rusija je zadnjih godina/decenija ojacala,ali nedovoljno da bi mogli da postanu novi SSSR,niti Ameri hoce da dozvole da opet na svetu postoje dve super sile (bar u vojnom smislu) kako je bilo od 1945 do 1991...

Rusiji je najbolje da gleda svoja posla....jer nema snage da bude nesto sto je bio nekada SSSR......bar u nekom vojnom smislu....ekonomskom i (POP)kultornom smislu ni SSSR nikada nije mogao da se poredi sa USA i zapadom Evrope....

Neće samo će malo da ih raketiraju.

Onda bi NATO izraketirao Rusiju za sva vremena...

Pa naravno da Ameri hoce da dominiraju nad Rusima,jer su jaca vojna/ekonomska/kulturna sila.....da li je moguce da poostoji neko kome ovo nije jasno?

Rusija je zadnjih godina/decenija ojacala,ali nedovoljno da bi mogli da postanu novi SSSR,niti Ameri hoce da dozvole da opet na svetu postoje dve super sile (bar u vojnom smislu) kako je bilo od 1945 do 1991...

Rusiji je najbolje da gleda svoja posla....jer nema snage da bude nesto sto je bio nekada SSSR......bar u nekom vojnom smislu....ekonomskom i (POP)kultornom smislu ni SSSR nikada nije mogao da se poredi sa USA i zapadom Evrope....
Polizaces svaku tu glupost koju si napisao vrlo brzo....videces..... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Da,zamisli jedna suverena zemlja kao sto je Ukrajna hoce da se pridruzi NATO paktu...

Eto kao sto sad hoce i Finska i Svedska da idu u NATO.....hoce li Rusi i njih da napadnu?
А у тој сувереној земљи осам година убијају цивиле зато што желе да говоре својим матерњим језиком и што нису подржали преврат на мајдану?
Суверена земља којојнвласт поставља запад?!
АКО ЈЕ И ОД ТЕБЕ, СЕМ ШТО ЈЕ ГЛУПО И ПРЕВИШЕ ЈЕ!

Jasno je meni da ti zmuris i ne vidis fasizam u Ukraini,moras da zmuris,mracno je u americkoj bulji,razumem te ja.Poenta je da ima i nas koji zivimo slobodno i gledamo na svet otvorenih ociju.
Videces da li su budalastine ubrzo ali veruj,izlazak iz americke bulje bice bolan,izbacice vas u septicku jamu.

Jesi tu u stanju da das neke dokaze za neki fasizam,nacizam,ustastvo,ljoticevstvo u Ukrajni ili nisi? :hahaha:

Ko se predao? Tamo nema predaje, preko Crvenog križa dogovorena razmjena uz Putinovo jamstvo. Ranjeni borci za ruse koji su se predali. Na snimkama nijedan Ukrajinac ne ide podignuti ruka i spušteni glava
ma niko se nije predao kao ni vi na blajburgu ni kao u vukovaru tamo ste pobedili gde je ona maripulj slicica sa tvog avatara ? :cepanje:

blajburg spomenik.jpg

Napise polumozgas....

Naravno da Amerika hoce da dominira nad Rusijom....... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Zaradio je od gazde topli obrok za danas......:hahaha::hahaha::hahaha:

Jesi tu u stanju da das neke dokaze za neki fasizam,nacizam,ustastvo,ljoticevstvo u Ukrajni ili nisi? :hahaha:
Samo proviri iz americke guzice i sam ces sve videti...ajde...stisni mudasca i proviri...ima sveta i zivota i van americkog anusa.....l:hahaha::hahaha::hahaha:

А чиме то уништавају руску технику?
Не кукају Руси, рекох, чак и не користе своју ударну силу.
Калибри раде одлично, они за које се од почетка тврди да су све залихе потрошене?!
Малопре коментаришеш територију коју држе Руси а сада кажеш Разбили Русе. Па како их разбили, чиме? Западно од дњепра Руси нису крочили а све полупали? Па како су то укри разбили Русе? Чиме, сем твитером?
Ок, углавама таквих као ти све је могуће сем разума!

Pa cime su Ukrajinci unistili ove silen ruske tenkove?....da li imas predstavu koliko je takvih slika po netu,slika unistene ruske tehnike i tenkova

_124074239_tankie.jpg

Destroyed-Russian-tanks-in-Ukraine.jpg

626bf931c8c8ac001941112d

Srbija, odnosno Beograd ima stvarnu priliku, da postane ekonomski i politički centar jugoistočne Evrope, ali treba da prestane voditi "majmunsku" politiku, koju vodi poslednjih 35 godina.
ne brinite se vi rvatijanci za nas mi cemo se nekako snaci :hahaha:

Nema sanse,Beograd i Srbija skoro uvek (ili bar u zadnjih 100 godina) biraju one politike i odluke koje idu nama na stetu....

O cemu bulaznis,kakav Cegevara?.....jesi me pomesao sa nekim?

Pre bih nosio majcu sa kukastim krstom nego Cegevaru i petokraku :per:
pa to znamo mej bregami :hahaha:

Onda bi NATO izraketirao Rusiju za sva vremena...
Boze, koliko si ti ogranicen....

Problem sa ljudima je, pogotovo na Balaknu, da previše gledaju u prošlost, umesto u budućnost.
U slučaju Beograda, da su 2000 priznali, da su napravili grešku 1990 te se okrenuli ekonomskom razvitku, danas bi Srbija stojala puno bolje ekonomski, a to bi povuklo i zemlje oko nje, pogotovo BiH, Crnu Goru, Makedoniju pa čak i Albaniju i Hrvatsku.
super eto predlazem da radimo sve one lepe stvari sta su oni radili srbima u tim nabrojanim zemljama i da oni priznaju da su napravili greske

Ti ne znas da je proslost (tj istorija) uciteljica zivota?...ili da oni koji naprave gresku u proslosti,a ne uvide je i isprave je,napravice je ponovo...

Beograd je napravio gresku 1918,1941,1945,1991,2000,2009,evo sad ce i 2022......tj istorja Beograda i Srbije u zadnjih 100 godina se sastoji od raznih promasaja i gresaka....i ponosno,to i dalje nastavljamo da radimo.....jer eto "ne moze nam niko nista" tu su Rusi da nas "cuvaju"...
dobro znamo da si rvatijanski usrasa samo ne znam zasto se predstavljas kao srbin? :hahaha:

Pa ne znam da li ti vidis nesto drugo u danasnjem svetu,ali otprilike to ti je to....svidelo se to meni ili tebi ili bilo kome......tj danas je USA jedina vojna/ekonomska svetska super sila....

Znam da se to vama ne svidja,ali i sami znate da je to tako....
Nisi mi odgovorio, pa da pokusam ovako, mozda NESTO shvatis....neko se izjasnio da je tvoj neprijatelj i samim tim zeli tvoje unistenje...ti gledas da taj neko nosi sve vise oruzja sa sobom i jos se okruzuje tipovima koji ga slusaju...sta ces uciniti, nastaviti mirno da spavas ili ces nesto preduzeti...i molim te, ne kenjaj o super silama i dominaciji, nego odgovori na pitanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back