gost 353303
Iskusan
- Poruka
- 5.848
Staljin je Gruzijac...vidi nauci nesto pa pricaj,sve gluposti od ustasa sam vec cuo...ne ponavljajte seNajvise je Rusa stradalo u tim sibirskim gulazima....jos od vremena druga Staljina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staljin je Gruzijac...vidi nauci nesto pa pricaj,sve gluposti od ustasa sam vec cuo...ne ponavljajte seNajvise je Rusa stradalo u tim sibirskim gulazima....jos od vremena druga Staljina...
Da kod tebe ima i mrva ljudskosti, ne bi pisao ovakve ogavstine...Ukrajinci su primorali Ruse da ih Rusi - ubijaju.. slavis sto vise smrti i nesrece, i pri tom te uopste nije briga sto Ukrajinci ginu ko rasada...i na kraju ce ih Rusi samljeti, jer drukcije ne moze biti...
Ovo se po njima zove evakuacija...ne bih rekao.......
Cudno je sto su dozvolili fasizam,sto su dozvolili rasizam,sto su hteli da uniste sve sto je Rusko,sto su hteli da pod komandom NATO fasista izvrse diverzije i napade na Rusiju.....imas li jos pitanja..........Pa naravno da mi je zao sto Ukrajinci ginu,verovao ili ne zao mi je i ruskih vojnika koji ginu,ali to je sve posledica toga sto je Rusija napala Ukrajnu.....
Sta si ti ocekivao,da ce Ukrajinci cim su videli rusku vojsku koja ulazi u njihovu zemlju da dignu ruke i svi se predaju?.....eto ljudi brane svoju zemlju koja je napadnuta.....sta je tu cudno?
Staljin je Gruzijac...vidi nauci nesto pa pricaj,sve gluposti od ustasa sam vec cuo...ne ponavljajte se
Ти твоју патолошку мржњу називаш чињеницама?Jos kad bi ti bio u stasnju da das neki normalan komentar na izlozeno cinjenicno stanje u vezi vojne invazije Rusije na Ukrajnu....![]()
Tebe bi sigurno zarobio neki antifašista, odakle god bio.
A Amerika i demokratija...
https://www.imdb.com/title/tt4761112/
Cudno je to, sto su uradili sve sto su mogli, da bi bili napadnuti...Pa naravno da mi je zao sto Ukrajinci ginu,verovao ili ne zao mi je i ruskih vojnika koji ginu,ali to je sve posledica toga sto je Rusija napala Ukrajnu.....
Sta si ti ocekivao,da ce Ukrajinci cim su videli rusku vojsku koja ulazi u njihovu zemlju da dignu ruke i svi se predaju?.....eto ljudi brane svoju zemlju (kako znaju i umeju) koja je napadnuta.....sta je tu cudno?
Ти твоју патолошку мржњу називаш чињеницама?
А број уништене укро технике и број денацификованих ти је небитан.
Када би било тако, како овде качиш бесмислице, чему кукњава и ангажовање целог НАТО пакта за помоћ Украјини којој иде тако добро (али у рикверц)!
Обична западна пропаганда.Гулаг је био систем казнених установа, у којем су се затвореници слободно кретали, по месту у којем су смештени, примали посете породица, примали накнаду за свој рад итд.Nema veze sta je bio Staljin,vec je poenta da je za vreme sovejteskih komunistickih vlasti najvise Rusa stradalo po sibirskim gulazima...
Rusi su bili najvece zrtve sistema koji je nastao u Nemackoj i Engleskoj sa namerom da unisti Pravoslavlje......nema toga vise,kraj,nema vise robovanja,nema vise kolonizacije,nema vise zemalja treceg sveta...svi su se probudili i rekli anglosaksonskim fasistima ne a na to ih je podstakla Rusija,Kina,Indija...kraj petrodolara,kraj pljacke i vestacki izazvanih ratova.Nema veze sta je bio Staljin,vec je poenta da je za vreme sovejteskih komunistickih vlasti najvise Rusa stradalo po sibirskim gulazima...
Koliko im ide dobro sutra ti kucaju na vrata usput do berlina svrateA tek broj unistene ruske tehnike,poginulih ruskih vojnika,da li je to tebi bitno?
Inace,Ukrajni ide tako dobro pre svega zahvaljujuci NATO paktu.....naraavno da Ukrajna sama ne bi imala sanse da se ovako brani od ruskih hordi
Cudno je to, sto su uradili sve sto su mogli, da bi bili napadnuti...
Neće samo će malo da ih raketiraju.Da,zamisli jedna suverena zemlja kao sto je Ukrajna hoce da se pridruzi NATO paktu...
Eto kao sto sad hoce i Finska i Svedska da idu u NATO.....hoce li Rusi i njih da napadnu?
ne napadas jednu zemlju sa tri strane ako ne zelis da je okupiras. Da su hteli samo istok napali bi samo istok, ne bi razvlacili vojsku od nemila do nedraga nego naišli na tvrdo.Pa,kretenu,sto su onda napadali Kijev?......sto su prodirali u Ukrajnu sa severa iz pravca Belorusije na pocetku invazije?.....sta su radili u centralnim delovima Ukrajne?
Rusi su bili najvece zrtve sistema koji je nastao u Nemackoj i Engleskoj sa namerom da unisti Pravoslavlje......nema toga vise,kraj,nema vise robovanja,nema vise kolonizacije,nema vise zemalja treceg sveta...svi su se probudili i rekli anglosaksonskim fasistima ne a na to ih je podstakla Rusija,Kina,Indija...kraj petrodolara,kraj pljacke i vestacki izazvanih ratova.
Eno ti brani stanovnike Somalije...gde si da se pobunis,da stavis njihovu zastavu na profil...stidite se ustaski licemeri.
Nemas ti pojma,lupas kao i obicno.Kada pricas o ruskom carstvu da mirno stanes i poklonis se.Pa otkud znas da ja ne "branim" stanovnike Somalije?....da li se ovde diskutuje o Somaliji ili situaciji u Ukrajni?
Btw,sovjetska imperija je takodje nastala na osnovu raznih kolonizacija......vrlo slicno kao danasnje zapadne imperije......svaka imperija funkcionise slicno,razvija svojku moc i svoju snagu na osnovu potlacenih naroda.......slicno je bilo i sa SSSR-om...
Njih nece, ali ce se sve ipak promijeniti, nagore.. jel ti u svom ogranicenom mozgu shvatas da su Ameri zvanicno proglasili Rusiju neprijateljem...da li znas da ti isti Ameri vode NATO pakt...moze li tvoj mozak pojmiti da ako neko pridje NATO paktu, takodje smatra Rusiju neprijateljem.. a da te na kraju priupitam, sta je Rusiji ciniti u takvim ololnostima, mislim da je iluzorno...Da,zamisli jedna suverena zemlja kao sto je Ukrajna hoce da se pridruzi NATO paktu...
Eto kao sto sad hoce i Finska i Svedska da idu u NATO.....hoce li Rusi i njih da napadnu?
Nije NIS,vec srpska firma koja usko saradjuje sa NIS-om.
Btv,taj NIS im je poklonjen jos 2009 da bi Rusi branili Kosovo......vidimo kako su ga lepo odbranili,narocito srpsko stanovnistvo koje zivi tamo...
Cudno je sto su dozvolili fasizam,sto su dozvolili rasizam,sto su hteli da uniste sve sto je Rusko,sto su hteli da pod komandom NATO fasista izvrse diverzije i napade na Rusiju.....imas li jos pitanja..........
Обрати се Борису Тадићу за то.
А чиме то уништавају руску технику?A tek broj unistene ruske tehnike,poginulih ruskih vojnika,da li je to tebi bitno?
Inace,Ukrajni ide tako dobro pre svega zahvaljujuci NATO paktu.....naraavno da Ukrajna sama ne bi imala sanse da se ovako brani od ruskih hordi