Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Povlače se ali ne gube borbe. Nemaš nigde među dokumentovanim obračunima velike ruske gubitke, samo tenk ovde ili onde.
Ukri gube neverovatno puno ljudstva i to će ih ubrzo stići.
A ti gledaj mapu.
Povlacenje odredjenih vojnih grupacija je neminovno u ratovanju, jer je u svrhu ostvarenja krajnjeg cilja - pobjede...Ukrajinci su sebe doveli u situaciju da bi povlacenjem iz Donbasa, u stvari nahebali, jer je sada kasno, trebali su to uciniti puno prije...

Zašto se povlače??
Tenk, ovdje i ondje puno puta, posada x tri vojnika pa racunaj.

Ukrajinci imaju pune vagone hladnjace mrtvih ruskih vojnika. Nitko ih ne želi..

Ukrajinci imaju velike gubitke i nije im teško ih nadomjestiti, Rusi ima taj problem sa novim vojnicima..
prijavljujem te za nagradu.
najgluplji post ikada na ovoj temi.
ovo je tesko nadmashiti...

Napali su Kijev prvog dana sa ciljem da ga zauzmu. Izgubili su, dobili po dupetu i vratili se kući.
To ti je realnost.
Момче, руска кућа се протеже на 11 временских зона и два континента а део који се зове Украјина је крај, граница те куће. Била три пијанца у тој кући и пијани направили неке међе а са међама и свађу. Е па дошли из катастра са тапијама на земљу и рекли доста шенлучења и дивљања!
Кућа опет има газду а газда више неће толерисати безакоње на својој миленијумској земљи!
Што сте пили, попили сте. Што сте јели, појели сте. Сада је фајронт и да видимо ко је шта јео и пио, мора да се плати!

Drugim rečima, Rusija je izgubila rat.

Ja koliko vidim Rusija će da izgubi ovaj rat.
A ti brboči.
E sad, kad se rat vodi na tvojoj teritoriji , sanse su male da u dugotrajnom ratu ti pobedis....
Tako da , ako se odabere dugotrajni rat, a to zapadu odgovara da pere pare, tj da sakrije opljackano od strane vlasti i MMF puno toga, e onda nece biti bas lepo ukrajincima koji god da je krajnji rezultat...

A kad neko izjavi da nema nikada i nikakvog dogovora, to je zaebano..
Ja stalno radim sa takvim ljudima, uzas su od ljudi , nisu ni casni iako to stalno pricaju niti su posteni iako to stalno pozivaju...
Bandoglavi , uskih pogleda, moras sve da im crtas, ne znaju ni sta im je u interesu, jos ako su bleja u glavi , tj ili glupi ili matori , onda si ebao jeza...tj rad sa takvima je kao u boston legal alchajmer svedok koji prati recenicu po recenicu , ali siri kontekst ne moze da sabere...

Zašto se povlače??
Tenk, ovdje i ondje puno puta, posada x tri vojnika pa racunaj.

Ukrajinci imaju pune vagone hladnjace mrtvih ruskih vojnika. Nitko ih ne želi..

Ukrajinci imaju velike gubitke i nije im teško ih nadomjestiti, Rusi ima taj problem sa novim vojnicima..
Sama ta stvar oko nepovlacenja leseva je problem.
Jeste medijski , jeste politicki potez, ali je problem..
Danas je doslo vreme da je narod ebac ali bez da udje...
A cena se kao kod kokosaka razmaze nogama..

Nije dzaba sto u rusiji imaju mnogo vise protivnika Putina koji hoce da povecaju brojnost i intezitet aktivnosti...
Jer ako postoji info da ima neprijavljenih gubitaka, a ne znaju se, onda racionalan um hoce jaci napad...
Tako da se na kraju moze desiti suprotna nestabilnost , ne odustajanje od rata nego zahtev da se objavi veca mobilizacija, ne mozda opsta , ali veca...

Момче, руска кућа се протеже на 11 временских зона и два континента а део који се зове Украјина је крај, граница те куће. Била три пијанца у тој кући и пијани направили неке међе а са међама и свађу. Е па дошли из катастра са тапијама на земљу и рекли доста шенлучења и дивљања!
Кућа опет има газду а газда више неће толерисати безакоње на својој миленијумској земљи!
Што сте пили, попили сте. Што сте јели, појели сте. Сада је фајронт и да видимо ко је шта јео и пио, мора да се плати!
Momče, natovci ovde su predviđali ruski kolaps, a vi ste se qurčili od prvog dana.
I ja sam mislio da će Rusija da pobedi pazi, više sam verovao ruskim izvorima u mnogo čemu.
3 meseca prošlo i Rusi se popišani vraćaju kući.
Natovci su predvideli i vojni puč u Rusiji i ubistvo Putina slično kao sa Gadafijem.
Eto vam sledeće šta može da bude., jer prognoze natovaca na forumu se obično pokažu istinitim.

I da, nisu otisli kuci,jos su u Ukrajini
To da, još uvek, ali već se vidi šta će da bude.
Svuda staju pazi, svuda gube i usporavaju.

Momče, natovci ovde su predviđali ruski kolaps, a vi ste se qurčili od prvog dana.
I ja sam mislio da će Rusija da pobedi pazi, više sam verovao ruskim izvorima u mnogo čemu.
Natovci su predvideli i vojni puč u Rusiji i ubistvo Putina slično kao sa Gadafijem.
Eto vam sledeće šta može da bude., jer prognoze natovaca na forumu se obično pokažu istinitim.
Да, предвидели су Русију под санкцијама на коленима за пар недеља? Нешто не видим та колена?
Пошто су Руси побегли кући, чему ово слање оружја и кукњава о неким војницима у Мариупољу када је он у украјинским рукама?
По питању војног пуча у Русији, ајде ти узми чашу расола, можда ћеш мање глупости качити.
Једино ако ти је циљ да преотмеш круну глупости из руку кроасана. Како си кренуо, шансе су ти више него одличне!

Да, предвидели су Русију под санкцијама на коленима за пар недеља? Нешто не видим та колена?
Пошто су Руси побегли кући, чему ово слање оружја и кукњава о неким војницима у Мариупољу када је он у украјинским рукама?
По питању војног пуча у Русији, ајде ти узми чашу расола, можда ћеш мање глупости качити.
Једино ако ти је циљ да преотмеш круну глупости из руку кроасана. Како си кренуо, шансе су ти више него одличне!
Okej nije problem, ali ja vidim šta se dešava

1652613645559.png

Sama ta stvar oko nepovlacenja leseva je problem.
Jeste medijski , jeste politicki potez, ali je problem..
Danas je doslo vreme da je narod ebac ali bez da udje...
A cena se kao kod kokosaka razmaze nogama..

Nije dzaba sto u rusiji imaju mnogo vise protivnika Putina koji hoce da povecaju brojnost i intezitet aktivnosti...
Jer ako postoji info da ima neprijavljenih gubitaka, a ne znaju se, onda racionalan um hoce jaci napad...
Tako da se na kraju moze desiti suprotna nestabilnost , ne odustajanje od rata nego zahtev da se objavi veca mobilizacija, ne mozda opsta , ali veca...
Podjeli ono što Ukrajinci objavljuju sa dva ili tri opet je to velika brojka ruskih gubitaka, nadmašuje gubitke iz Afganistana.

Okej nije problem, ali ja vidim šta se dešava

Pogledajte prilog 1154110
Па то ти кажем, то су исти који су предвидели Русију под санкцијама на коленима за пар недеља.
Нема шта, добри су аналитичари. Него, пошто си обавештен, са ким то укри ратују пошто су Руси побегли?

Upravo sam to komentarisao i ja a bilo je čudno i mnogim drugim korisnicima. Tenk uništen a nema nijednog leša! Pregledaj snimke sa prethodnih delova teme. Ukri su uništavali parkirane i napuštene tenkove da bi prikazali trofej, a poginulih Rusa nigde ili jako malo.
Kada projektil pogodi tenk, ništa ne ostaje od tri člana posade.
Ruski tenkovi imaju konstrukcijsku grešku jer pri pogotku aktivira se municija koja je u kupoli, zato kupole lete okolo desetke metara i dalje.

.
Sta su pronatovci do sada pogodili ?
1. Rusi izvode operaciju sa priblizno istim brojem ljudi i tehnike,od prvog dana.
2.ukrajina je izvrsila treci krug mobilizacije
3.U Donbas ukri dovlace teritorijalce kao popunu,rezerviste 40+ godina
Rusi u Donbasu napadaju bataljonskim grupama na brigade,odnos snaga je na stetu Rusa,ne verujem ni da je 1:1. Cak i pored toga Rusi u Donbasu potiskuju Ukrajince.Svakodnevno mesecima unazad Ukri dobijaju masu tehnike, i pored toga se povlace. Ovo je ogroman front prema neprijatelju koji se dobro ukopao i ima brojcanu nadmoc i opet je u defanzivi. Niko u leto 1918. nije verovao da ce Nemci tri meseca kasnije kapitulirati,identicna stvar se desava i ovde samo je potrebno misliti. ako onaj koji napada ne dovlaci vece snage i potiskuje onog ko konstantno ubacuje pojacanja i povlaci se,kome onda u toj situaciji bolje ide ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back