- Poruka
- 12.133
Narocito vredjanje Vucica. On je po zakonu predsednik drzave. Svidjalo se to nekome ili neprijavi linkove gde vredja politicare jer je to pravilnukom zabranjeno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narocito vredjanje Vucica. On je po zakonu predsednik drzave. Svidjalo se to nekome ili neprijavi linkove gde vredja politicare jer je to pravilnukom zabranjeno
Konacno novi plen za Stugnu, Nlaw i Javelin. Dosadilo vise reciklirati T-90,-T-80, T-72, Bmp-1,2,i 3, Btr verzije i Tajfun Kamaze i Tigrove.
Zbog toga jednom od njih vise ne odgovaram jer je to Sizifov posao...onog iz mita, ne ovog formasha.Imamo ovdje zanimljiv fenomen, kognitivno- logicke prirode, da napravim novu slozenicu...naime, postoji citava bojna na ovom pdf-u, koja uz osudu ruske intervencije, ironicno i posprdno govori o ruskom ucinku do sada...pri tome, uopste se ne doticu razloga za taj nedovoljno dobar ucinak...a to je osam godina kontinuirane i temeljne militarizacije Ukrajine, pravljenje nevidjenih fortifikacija, pumpanje zapadnog oruzja i prije ovog rata, ucesce zapadnih obavjestajnih struktura, kao i vojnih instruktora na strani Ukrajine...dakle. ogromno jacanje vojske, i njena priprema za udar na Donbas i Krim...ali, posto bi ovo navodjenje pravog stanja, ustvari objasnilo intervenciju( opravdalo), nasa tviter- bojna, uopste ne dotice ova pitanja...posebno bih istakao "rad" moderatora na tu temu, gospon Nezgodnog i "pametnog" de Sistija...
Problem sa siptarimanna kosovu ne potice od devedesetih. Taj problem je poceo sedamdesetih godinaz. Ti nisi bio tamo tako da nemas pojma o cemu se radi i kakav je tu problem. Zato nemoj da se mesas u temu o kojoj apsolutno nemas pojma nista.Takva situacija je bila na Kosovu, i na kraju je cela Srbija dobila po nosu zbog gluposti jednog čoveka.
Nasilje nije rešenje.
Немачки Билд ; Разматрамо слање ракета земља -ваздух ИРИС -Т СЛМ домета 40 км
![]()
Rusi ne mogu sebi dozvoliti gubitak Krima, ni po cijenu sveopsteg nuklearnog rata...dakle, tvoja procijena nije tacna, ali ajde sad, predvidjanje buducnosti je nezahvalna stvar...Neš, Rusija je druga svetska sila i važi pravilo da je posebno super-sposobna na kopnenom bojnom polju.
Izgubili ste. Očigledno je šta će biti na kraju. Rusija neće moći još dugo da ratuje i samo će se sve snage povući u Rusiju.
Pričali ste o osvajanju Kijeva za 5-10 dana, a sad moguće da će izgubiti i Krim i Donbas.
Ja lično sam mislio da će Rusi dobiti ovaj rat, ali izgleda da je to nemoguće.
Pazi svuda se povlače, na svakom mestu ili usporavajau, pa to se vidi šta će da bude...
Povlače se iz Harkova, pa ne mogu večno da se povlače.
Biće jedna velika bitka u Donbasu i Rusi će da izgube i Rusi na kraju da se povuku.
Biće jedna velika bitka i za Krim i Rusi ima samo da se povuku.
Eto tako će ti biti.
Mi smo jedini koji smo ratovali protiv njih tada a da nismo u EU i NATO. Pre 20 godina je neko rekao da je EU nacisticka tvorevina i da su njene clanice sve naci zemljeИсторија сведочи да 1941. године није само Немачка напала СССР. Напао је и остатак Европе, са изузетком Срба и Грка. Ушли су у СССР - шпанске дивизије и француске легије, војске Италије, Румуније, Мађарске, Финске, делови Чехословачке, Хрватске итд. Тада су Брестску тврђаву заузели Аустријанци, а Севастопољ Румуни и Италијани. Чак је и Албанија послала СС дивизију Скендербег да се бори у СССР. Румуни, Мађари, Хрвати, Словаци били су жељни да откину парче из СССР-а. Скоро сваки други возач гудеријанских тенкова био је Чех. И сви су они извршили зверства налогом од Немаца. Мађарски казненици нису заробљавали совјетске војнике, већ су их убијали. Баш као у грађанском рату, када су чудовишта већ била приказана. Под Лењинградом и Ржевом су чинили зверства. Холандска СС дивизија „Нортхланд”. Италијани, Шпанци, шездесет хиљада француских добровољаца СС дивизије „Шарл Велики” и безбедносних и казнених одреда, Швајцарци, Фламанци, Валонци. Данска и Шпанија су послале своје војнике чак и без формалне објаве рата Совјетском Савезу! Другим речима, у тренутку напада, непрестано надопуњујући „губитак“, у Хитлеровој војсци било је око милион војника. Савезничке земље фашистичке Немачке, сада чланице НАТО-а.
До краја д одругог светског рата, до милион и по Европљана је било у руском заробљеништву (без Немаца).
Изгледа да желе да понове историју?
Ништа од тога не оправдава недостатак модерне електронике..ето дронова нпр. Жалосно је да људи са фронта , који сигурно дају максимум а многи и животе, морају сами набављате неке кинеске играчке.Imamo ovdje zanimljiv fenomen, kognitivno- logicke prirode, da napravim novu slozenicu...naime, postoji citava bojna na ovom pdf-u, koja uz osudu ruske intervencije, ironicno i posprdno govori o ruskom ucinku do sada...pri tome, uopste se ne doticu razloga za taj nedovoljno dobar ucinak...a to je osam godina kontinuirane i temeljne militarizacije Ukrajine, pravljenje nevidjenih fortifikacija, pumpanje zapadnog oruzja i prije ovog rata, ucesce zapadnih obavjestajnih struktura, kao i vojnih instruktora na strani Ukrajine...dakle. ogromno jacanje vojske, i njena priprema za udar na Donbas i Krim...ali, posto bi ovo navodjenje pravog stanja, ustvari objasnilo intervenciju( opravdalo), nasa tviter- bojna, uopste ne dotice ova pitanja...posebno bih istakao "rad" moderatora na tu temu, gospon Nezgodnog i "pametnog" de Sistija...
Укропи у канализацији челичане уживају у руској немоћи.Jel su konačno zauzeli Rusi onu gvoždjaru ili se još muče ?
Ne sporim da kod Rusa postoje problemi cisto interne prirode, nevezano za ukrajinske sposobnosti...propusta ima, i na nekim poljima su vrlo ozbiljni...to se mora rijesavati u hodu i to radikalno....Ништа од тога не оправдава недостатак модерне електронике..ето дронова нпр. Жалосно је да људи са фронта , који сигурно дају максимум а многи и животе, морају сами набављате неке кинеске играчке.
Било је случајева да цариници не дозвољавају војницима да из Русије унесу опрему који сами набаве. То је јавашлук и неспособност која је у рату недозвољена а која се решава лако ако има воље. Стаљиновски без помиловања.
Цео свет је видео како су Азери разбили Армене из ваздуха, а то као Русима није било довољно као мотив... да то не сме да фали и да се елиминише штета од потенцијаног противника.
Он то ради константно као и кроасани и никоме ништа?prijavi linkove gde vredja politicare jer je to pravilnukom zabranjeno
Tako i treba...Neš, Rusija je druga svetska sila i važi pravilo da je posebno super-sposobna na kopnenom bojnom polju.
Izgubili ste. Očigledno je šta će biti na kraju. Rusija neće moći još dugo da ratuje i samo će se sve snage povući u Rusiju.
Pričali ste o osvajanju Kijeva za 5-10 dana, a sad moguće da će izgubiti i Krim i Donbas.
Ja lično sam mislio da će Rusi dobiti ovaj rat, ali izgleda da je to nemoguće.
Pazi svuda se povlače, na svakom mestu ili usporavajau, pa to se vidi šta će da bude...
Povlače se iz Harkova, pa ne mogu večno da se povlače.
Biće jedna velika bitka u Donbasu i Rusi će da izgube i Rusi na kraju da se povuku.
Biće jedna velika bitka i za Krim i Rusi ima samo da se povuku.
Eto tako će ti biti.
Za ovu grdosiju rekli ameri da nije u redu da se koristi i traže zabranu
![]()
Poenta je da sledi napad i na Krim koji Rusi možda neće moći da brane jer je izolovan od kopnenog dela Rusije.Rusi ne mogu sebi dozvoliti gubitak Krima, ni po cijenu sveopsteg nuklearnog rata...dakle, tvoja procijena nije tacna, ali ajde sad, predvidjanje buducnosti je nezahvalna stvar...
Klintona?Takva situacija je bila na Kosovu, i na kraju je cela Srbija dobila po nosu zbog gluposti jednog čoveka.
Gde si bio 99-te da to objasniš čmarikancima i pirgavima?Nasilje nije rešenje.
ne brbociPoenta je da sledi napad i na Krim koji Rusi možda neće moći da brane jer je izolovan od kopnenog dela Rusije.
Pazi šta ti kažem, ja mislim da će Ukrajinci napasti i Donbas i Krim.
2 velike bitke moraju da se dese. U Donbasu i u Krimu.
Jedino ako bude neki dogovor sa Zapadom da ne napadnu Krim i ako Rusi zaprete nuklearnim oružjem zbog Krima.
Okej onda je moguće.
Tako i treba...
Rusko slovenski mentalitet razbacivanja od strane diktatora i monopolisticke elite treba da popuca kao sto obicno i popuca, a u ovom slucaju bice bez vecih posledica, dok u nasem Srpskom slucaju bude da zagine posten i posle njih onda ide narod na tepsiju..
Vojno nije puno toga reseno , tupanski reseno...
Ni Rusi ni srbi ne cene pamet u smislu kreativnost tehnicke inteligencije, nego cene pamet ko se kome uvuce...
Akcije su srljanje pa kud puklo da puklo i slicne amaterske varijante velikih autoriteta..
Zato sam ja za varijantu , ok, ja sam specijalac, ali dva moja vojnika ostaju kao veza u tvom kabinetu , tebi iznad glave, ako zaebes jedinicu , tebi ode glava, nema tu mnogo price, posle o izdaji...metak tebi sleduje, pa se ti ceshi posle kao les sta ce biti vojnicima koji ce biti optuzeni za izdaju..
Uzasno zar ne...ali da vidis kako funkcionise u praksi cim tako nesto uopste pomenes....nema veze da li bukvalno stoje iznad glave, kao da je tesko specijalcu nestati par dana i preci 350 km i uci negde...
A vojska koja dobije reakciju svojih elitnih jedinica protiv sebe, debelo treba da se cese...
Nije vjerodostojan snimak...Mnogo je to vazno onom sto lezi mrtav
Stara narodna izreka je :ne brboci
ukropi su raspadnuti i jedine borbe vode na medijskim portalima
stara narodna izreka je ako nemas nista pametno da kazes a ti cuti
ne brbociStara narodna izreka je :
1) Gde su ruske snage u okolini Kijeva?
2) Gde su ruske snage u okolini Harkova?
Ja ih ne vidim nigde na ovim mapama. U Harkovu se povlače.
A to šta ti vidiš u tom tvom svetu mašte i fantazije, tim nek se bavi neko drugi.