Vas i Rusa 158 milijunaPa nisu nas ni Tito ni Draža spasili od Nacista,već mi sami uz pomoć crvene armije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vas i Rusa 158 milijunaPa nisu nas ni Tito ni Draža spasili od Nacista,već mi sami uz pomoć crvene armije...
postavih par slika
ako i nekoga interesira , sta je snimatelj i snimao i prezentirao , moze potraziti na you tube
front69
Немој лагати, Немце су отерале су хрватске јединице (6. личка дивизија), Украјински фронт и нека црногорска дивизија.Nemoj mi gospon Nedića omalovažavat ipak je uspio da Beograd bude prvi glavni grad u Europi bez židova.Drugo Ukrajinci skupa sa Hrvatima,u sklopu C.Armije, su oslobodili Beograd....treće
Vidi ovo....vjerojatno ti je tata držao jednu id 100 000 tisuća zastavu
Samo Darda...u Republjika Srpska je prenosilo sljet.Може ли неко да постави данашњи говор Путина са преводом..
Може ли неко да постави данашњи говор Путина са преводом..
Данас да нисмо имали други српски сервис РТРС не би многи ни погледали параду победе , тако нешто није прихватљиво .
koliko sam shvatio RTS nije prenosila paradu iz moskve...jel to srpska zahvalnost za ruski veto za proglašavanje srba genocidnim narodom u UN...
Србија да неком даје гаранције !? Она се данас пита ко пијан са гаћама. Овде вечерас могу да улете војници НАТО пакта или руски војници или шиптари, нико прстом не би мрднуо.
Ima, tvoje pitanje (da ponovim, to ni nije pitanje) je ekstremno glupo.
znači na RTS vremenskoj prognozi kosovo je prikazana kao država...nisam znao...drugi servis će sljedeće godine prenositi ramazan u aja sofiji a do erdogana će biti borenović i žalosna sova a dodik će biti u ćorki zbog prijenosa parade...РТС није преносио јер је то јавни сервис који је подчињен западним центрима моћи , али је зато други српски сервис РТРС преносио долседно Параду победе .
Лако је то решити. Да се распусте војни савези у Европи. НАТОвско присуство по целој Европи је ништа друго него мобилизација због неке офанзиве на Исток као и због контроле колонија.
to se nece desiti ,Свакако да може да се нађе , али у оваквој медиској блокади , овом медиском рату , ми морамо да се изборимо да јавни сервис Републике Србије ради оно што од њега траже грађани а не Бирсел и Вашингтон.
РТС је дужан да ради у интересу грађана Србије а не у интересу Запада
Moram ti reci ako nisi znala da te Putin varaЗнам само да је данас председник Милорад Додик испао човек јер је стао испред свог народа , бесмртни пук предводио , тако што је обезбедио пренос са црвеног трга .
Он није допустио да му стране аргентуре диктирају шта ће грађани да гледају на својим екранима .
овим чином, дикретним преносом РТРС са црвеног трга , председник Додик је зауставио процес ревизије историје и испоштовао српске жртве другог светског рата .
Председник Додик се ставио на страну свог српског народа , заиста велики човек .
Mir na Balkanu su uvek, ali bukvano uvek, rušili Hrvati uz neku stranu pomoć. U I Svetskom ratu kao deo Austrije, u II kao deo fašističkog saveza, u ovom poslednjem terorističkom napadu na SFRJ uz pomoć NATO-a. Uvek je napad dolazio iz Hrvatske i uvek je ugrožena bila Srbija.Dovoljno je da ustupite prostor Rusiji...
A mogli bi ste i više. Yebi ga, ako deset Srba navali na Hrvata, ipak će ga svladat na kraju...
Onda, ako ne možete garantirat za vlastiti prostor, kako ti kažeš, jedine moguće iskrene garancije bi mogle biti predavanje tog prostora Hrvatskoj, i borba pod hrvatskom komandom...
Što kažeš na to?
.
A kako je ekstremno glupo, kada o odgovoru na to pitanje ovisi mir na balkanu?
.
dodik je gotov...strane agenture u liku borenovića i žalosne sove doći će mu glave...Знам само да је данас председник Милорад Додик испао човек јер је стао испред свог народа , бесмртни пук предводио , тако што је обезбедио пренос са црвеног трга .
Он није допустио да му стране аргентуре диктирају шта ће грађани да гледају на својим екранима .
овим чином, дикретним преносом РТРС са црвеног трга , председник Додик је зауставио процес ревизије историје и испоштовао српске жртве другог светског рата .
Председник Додик се ставио на страну свог српског народа , заиста велики човек .
dodik je gotov...strane agenture u liku borenovića i žalosne sove doći će mu glave...
pogledat cu na you tube na miru ,Данас да нисмо имали други српски сервис РТРС не би многи ни погледали параду победе , тако нешто није прихватљиво .