Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У УКРАЈИНИ НЕ ПОСТОЈИ Н@ЗИЗМ, ГЛАВНИ МЕДИЈИ ВАМ ОВО НЕЋЕ ПОКАЗАТИ Ово је слика са сахране из Украјина...
FSPtISGXsAIIzj0
FSPtIpQXEAE1G-l

То ти је сурова истина.
Да Украјинци верују да се боре за домовину у држави од 40+ милиона становника не би им требали страни плаћеници већ би имали више војника од Северне Кореје.
Stranci su nebitni..

Rusi su profesionаlci,plаceni su ,milicijа LNR i DNR zа svoje Reupublike koje ce se pripojiti Rusiji
Strašni profesionalci..

Грчки премијер је признао да Европа не може да одустане од руског гаса
FSQSF7ZWUAMpyyA

Бугарска тражи од Европске комисије да одложи увођење ембарга на испоруке руске нафте, изјавио је потпредседник владе и министар финансија ове земље Асен Василев.

Бугарска тражи од Европске комисије да одложи увођење ембарга на испоруке руске нафте, изјавио је потпредседник владе и министар финансија ове земље Асен Василев.

Грчки премијер је признао да Европа не може да одустане од руског гаса
FSQSF7ZWUAMpyyA
čekam popis pjutinovih sankcija....

slobodna bugarska traži dozvolu od samoimenovanog tijela...

nisu,u hrvatskoj nisu kaznjeni nego su po obicaju presli na stranu pobednika kao u i 1.Sv.ratu
poturcenjacima mozes da se napases kao zeka kelerabe

Zaboravio si da nisu kažnjeni ni oni Hrvati koji su uveli "Zakon o nabijanju Vlaha na kolac"...
Njih isto treba kaznit...
Ustaše su male bebe za te ranije generacije Hrvata...
Sve Hrvate treba pobit i uselit na njihovu zemlju, tamo di je najljepše more, tek tada će pravda bit zadovoljena, i Bog na nebu sretan...

.

Zaboravio si da nisu kažnjeni ni oni Hrvati koji su uveli "Zakon o nabijanju Vlaha na kolac"...
Njih isto treba kaznit...
Ustaše su male bebe za te ranije generacije Hrvata...
Sve Hrvate treba pobit i uselit na njihovu zemlju, tamo di je najljepše more, tek tada će pravda bit zadovoljena, i Bog na nebu sretan...

.
odluci se pobiti ili useliti.Nije tebi lаko ziveti sа tobom 24/7

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СУ ИНДОКТРИНИРАЛИ ДЕЦУ... Дечји стрип "НАТО је више од безбедности"
FSP9n6rWYAA96Yp
FSP9n7VWUAAG9QX
То је зрно песка у Сахари!
Довољно је да вам кажем да су кроасани за њих адолесценти по питању зла и мржње!

UHVAĆENI U LAŽI: Kijev priznao da nije potopljena ruska fregata​

stina je uskoro izašla na videlo: Prvo je objavljena fotografija ratnog broda u luci u Sevastopolju, a zatim je i prvi glasnogovornik kijevskog režima Aleksej Arestovič priznao da su širili lažne vesti.

-Nikakav „Makarov“ nismo potopili. Naravno, to je nesporazum, priznao je Arestovič.

UHVAĆENI U LAŽI: Kijev priznao da nije potopljena ruska fregata​

stina je uskoro izašla na videlo: Prvo je objavljena fotografija ratnog broda u luci u Sevastopolju, a zatim je i prvi glasnogovornik kijevskog režima Aleksej Arestovič priznao da su širili lažne vesti.

-Nikakav „Makarov“ nismo potopili. Naravno, to je nesporazum, priznao je Arestovič.
Гомила лажи.
Бар признаше.

NAJPOZNATIJI SNAJPERISTA OTIŠAO IZ UKRAJINE: IMAM SREĆU ŠTO SAM ŽIV! Ruski tenk mu zaledio krv - odmah je pobegao kući!​

Dva meseca nakon što je odgovorio na poziv predsednika Volodimira Zelenskog, najsmortonosniji kanadski snajperista poznat po nadimku Vali (40) se vratio u Kvebek, nepovređen iako je na ratištu "nekoliko puta“ umalo izgubio život. Većina stranih boraca koji su poput njega otišli u Ukrajinu vratili su se gorko razočarani, zaglibljeni u magli rata, a da nisu ni jednom bili na linijama fronta.
"Imam sreću što sam još uvek živ, zaista sam bio blizu smrti“, rekao je bivši vojnik Kraljevskog 22. puka u intervjuu za La Pres u svom domu u širem području Montreala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back