Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je onaj sto su mu nepismeni Rusi kemijskom nazvrljali tetovazu prije slikanja pa umjesto "Gott mit uns" napisali "Got mit uns".
Eee kada bi bili nepismeni samo bilo bi dobro,izgleda da su i fasisti,a samo fasisti mogu da podrzavaju fasiste.A ja mrzim fasiste,sigurno su im dedovi bili saradnici okupatora u 2WW pa sada svoj komplex lece sa Ukrajinom. Moracu da ih razocaram,ljudi koji se bore za svoju domovinu a borben su narod (kao Ukrajinci) nema sanse da izgube rat,bilo koja sila da je u pitanju,a ne jos dobijati pomoc od slobodnog sveta- Zivela Ukrajina-Smrt fasizmu.

Ps -fasisti! ,zao mi je sto ste i u 2WW a i sada na pogresnoj strani istorije. Ali vuk dlaku menja ali cud nikada ,vi ste divan primerak te poslovice.

Nek uživa dok traje.

Jer brutalne ekonomske sankcije koje je Zapad( EU) uveo Rusiji prije će dovesti do revolucije unutar postojećeg europskog poretka nego do sloma režima u Kremlju...jer ako benzin ide,( a ide 50% cijene gore), a gdje su ulje, žitarice i ostalo, onda jebalo nanu, postojeći liberalni poredak u Europi pada u vodu..
Бураз у Францији хтио купити 6 кг брашна. Црнкињица на каси се ука*ила. Не може, па не може, максимум 2 кг. Вратио се још 2 пута у радњу да на фискалном рачуну не би било више од 2 кг. Рече да уља нема. Живјеле санкције! Руси само што нису пропали. :mrgreen:

Командант 36 бригаде морнаричке пешадије украјинске армије Владимир Барањук није убијен при неуспелом пробоју из Мариупоља већ је заробљен.

Pogledajte prilog 1150333

Он је иначе 2014 морао да напусти Крим са својом јединицом, тада је био и претучен од Руса.

Pogledajte prilog 1150334
Ako se bude snimao neki film moj predlog je da ovog lika glumi Uliks Fehmiu.Meni jedan od boljih nasih glumaca.

Они не гину за домовину већ за америчке лобије оружја, за кокаин Зеленског и хај тех вибратор Усрале фон дер Хитлер.
Ti ćeš im reći

tаko sirotinjа gine zа domovinu umesto dа spаle sve one koji su ih u ovo uvаlili.Nа krаju ce preziveti gejevi politicаri i kontrаverzni biznismeni.Svetlа buducnost cekа Ukrаjinu
Za koga gine ruska sirotinja

Моторе могу али немају материјале.
Ту је Рус Тата Мата
Имају за тзв отворени тип али он је нерентабилан. За затворени тип недостаје им технологија којом Руси владају још из времена Корољова и Глушкова, односно још од 60-тих.

Динамика линије фронта у Донбасу од 16. априла до 8. маја, која јасно показује стварне успехе руских и савезничких трупа Покажите ову мапу губитницима НАТО-а
FSQGC98WQAAB43K

Ti ćeš im reći

Za koga gine ruska sirotinja
То ти је сурова истина.
Да Украјинци верују да се боре за домовину у држави од 40+ милиона становника не би им требали страни плаћеници већ би имали више војника од Северне Кореје.

Као резултат данашњих удара Оружаних снага Руске Федерације на Одесу, уништена је база страних плаћеника (ЦАЛЛ ОФ ДУТИ ЛОСЕРС) у једној од зграда хотела Гранде Петтине
FSQBtLWX0AA_njD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back