Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
I još je na prstima. Dobro Anemični je visoko oko 1,9 m
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I još je na prstima. Dobro Anemični je visoko oko 1,9 m
Не то. Други је проблем. Стручњаци војних струка морају да прате трендове и буду испред. Ако неки стручњак признаје да противник има супериорнију опрему, онда неко није радио свој посао и мора да одговара. Кад је овакво стање, кад неки људи због тог гину, и одговорност треба тражити у тим сферама.Tko je pitao ruske stručnjake? To je sve bila "ho ruk" akcija Putina i njegovog uskog kruga, zasnovano na njihovim željama i maštarija.
Проси на све стране. Неко ће дати паре, неко оружје, неко месо за руску артиљерију. Мада, он је већ мртав и што је иронија једино Путин може да га спаси.Јебо државу која овиси о хрватској помоћи.
Тек тада си потпуно сигуран да су изгубљени.
Koja budala je naredila desant na golo ostrvo?Ja sam totalno zbunjen.Očekujem uskoro autentične snimke sa ostrva pa da vidimo ko laže.Ako su ovo slagali tj. svoju blamažu prikazali kao ruske gubitke onda stvarno nema dalje.Ludilo mozga......▪Други видео приказује уништавање једног од украјинских Ми-8 од стране руских снага. Беспилотна летелица Баирактар ТБ2 снимила је и пренела прелепу слику победничког десанта на украјинско командно место.
Али нешто је пошло по злу.
▪Оба видеа се сада користе у пропагандне сврхе,...
...стварајући лажну слику. Снимање сопственог Ми-8 са десантним трупама као руским губицима је нека врста највишег степена украјинске војне перверзије.
"Рибар"
Проси на све стране. Неко ће дати паре, неко оружје, неко месо за руску артиљерију. Мада, он је већ мртав и што је иронија једино Путин може да га спаси.
Dok je u ZG nakon potresa obnovljeno 0 kuća, slovima nula. Anemični zna, HDZ zna, vjerodostojno i kolosalni uspjeh njegove vlade.Јебо државу која овиси о хрватској помоћи.
Тек тада си потпуно сигуран да су изгубљени.
Jbt, 3 mjeseca rata, 30000 poginulih ruskih vojnika a nijesu osvojili ništa osim nekoliko sela oko granice. Ne mogu fabriku jednu da osvoje toliko vremena, sprdnja. Makar su te njive ukrajinske dobro nadjubrili
Sjutra će da bude baš tužna proslava. Što li će zaboga izbotoksirani kepec da poruči narodu?
cekaj , ne razumemDa, bili su ukrajinski Suhoji SU-24 i SU-27. I helikopteri MI-8 sa trupama i desntni čamac je bio ukrajinski.
Više ih nema.
Svet nije do sada znao sta je nacizam, tek sa ovom Putinovom definicijom to je razjasnjeno.Prvo nauči šta je nacizam jer po tvojoj premudroj izjavi nacisti su Amerika, ceo NATO uključujući i tvoju Hrvatsku. Kad odete sa okupiranog dela Srbije prestajete da budete nacisit. Da ponovim, po tvojoj tvrdnji.
Putin:
"Danas se naši vojnici, kao i njihovi preci, bore rame uz rame za oslobođenje svoje domovine od nacističke prljavštine, uvjereni da će, kao i 1945., pobjeda biti naša. "
A da mu netko objasni da nitko nije napao Rusiju, za razliku od 1945te?
Nema informacija u bunkeru?
Da, tu glupost je imao i Gerry Weber dućan u ZG, pa sam odustala od kupovine košulje. Nek ju kupi žena od Zelenskog ja neću.
Jedan od helikoptera uništen kod Zmijskog otoka.Koja budala je naredila desant na golo ostrvo?Ja sam totalno zbunjen.Očekujem uskoro autentične snimke sa ostrva pa da vidimo ko laže.Ako su ovo slagali tj. svoju blamažu prikazali kao ruske gubitke onda stvarno nema dalje.Ludilo mozga...
Жена је опуштено радила у башти када се у близини појавио мали медвед. Пажљиво је погледао како се понаша власница баште, а онда је и сам почео да помаже да сади кромпир. Наравно, нестандардна ситуација је брзо морала да се сними
Da je tvoje da li bi ga nazvao kolateralnom žrtvom?Kolateralna žrtva, ne misliš li ozbiljno da je NATO bombom od 500kg gađao upravo Milicu.
Ili da, ipak to misliš.
И порасте још неколико цм кад му Јункер фикне цајпераI još je na prstima. Dobro Anemični je visoko oko 1,9 m