Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Па у контексту питања да ли планирају напад на друге земље, то није напад.

Ако неко.угрожава твоју сигурност и игнорише упозорења, логично је очекивати да нећеш чекати да први крене.

И онда те неко пита, јел ћеш ти овако и нас да нападнеш?

Наравно да хоћеш, али не планираш тако да се понашаш, ако те нико не угрожава..

Јбт, научите да читате са разумевањем.

.
Znaci Ukrajina bi napala Rusiju pa su Rusi morali krenuti prvi.

Sta pricas zna da napravi cip za Commodore 32 i 64
Мали, опет пишеш небулозе. Да није било слома СССР питање је где би био Интел.
Већ сам писао о томе, ко је био Пентковском и откуд Интелу нагли технолошки скок у производњи процесора по доласку руске екипе.
Интел пентијум процесори добили су име по свом творцу, Пентковском.
У којој заблуди живиш ти и такви као ти.
Распитам се и о многим другим "америчким" проналасцима или технологијама?!

Жена је опуштено радила у башти када се у близини појавио мали медвед. Пажљиво је погледао како се понаша власница баште, а онда је и сам почео да помаже да сади кромпир. Наравно, нестандардна ситуација је брзо морала да се сними ☺️🤗

Па код толике Русије она сеје кромпир на два квадрата??

Tu kmečiš a rokao bi po ukrajinskoj djeci.
Tko je sad licemjeran?
Ne. Ukrajinci su nas bratski narod. Kod nas je puno ukrajinskih izbeglica. Kao i ruski. I ukrajinska i ruska deca su nasi. Nasa krv. Mi za razliku od vas pedo fasistickih izroda imamo osecaj za porodicu.
Nasa zelja je da se svi nacisti koji bec 8 godina ubijaju decu pohvataju i privedu pravdi. I da se sto pre spasu i evakuisu svi civili. Puno njih je spremno da svedoci kaoo su pedo nacisticke horde pucale po civilima i odgovarace za to. To su naucili od americkih nacistickih instruktora iz pentagona. I onog narkomana

Prilozi

• F0231150-ED12-4C0E-9412-765E4F923460.jpeg
    F0231150-ED12-4C0E-9412-765E4F923460.jpeg
    122,2 KB · Pregleda: 11
  • A8A44F29-D526-4CF6-ABFC-C0B3FC55579F.jpeg
    A8A44F29-D526-4CF6-ABFC-C0B3FC55579F.jpeg
    53,2 KB · Pregleda: 11
Vjekoslav Prebeg:“Više nikad ne bih uzeo oružje u ruke. Ako budem oslobođen, vjerojatno ću se pridružiti nekoj dobrotvornoj organizaciji ili Međunarodnom Crvenom krstu… Dobijanje ukrajinskog državljanstva služenjem u vojsci bila je pogrešna odluka. Želim preživjeti, želim živjeti… Želim opet biti sa ženom koju sam upoznao u Ukrajini, želim govoriti o istini, o tome kako su se prema meni odnosili moji otmičari… U pritvoru me liječe, dobivam hranu i pružena mi je potrebna medicinska pomoć”, rekao je on.

Haahahahahahaha ukakio se rvat :rotf:

Па код толике Русије она сеје кромпир на два квадрата??
Мала башта, видиш да је ограђено у више мини парцела. :)

Човеколики гибони (Mali čovekoliki majmuni, ili giboni, su porodica primata.) настављају да дистрибуирају оружје.
Ускоро помоћ руске војске у денацификацији Украјине више неће бити потребна.

Snajka je u Parizu.
Nek uživa dok traje.

Jer brutalne ekonomske sankcije koje je Zapad( EU) uveo Rusiji prije će dovesti do revolucije unutar postojećeg europskog poretka nego do sloma režima u Kremlju...jer ako benzin ide,( a ide 50% cijene gore), a gdje su ulje, žitarice i ostalo, onda jebalo nanu, postojeći liberalni poredak u Europi pada u vodu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back