Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико деце су ***********и убили од 2014?
Тачно 263 деце су убили, преко 1600 тешко ранили и обогаљили за цео живот, а преко 1500 тих несрећних амђела се још увек воде као нестали ...Ево како изгледа само једно гробље те невине дечице које су зверски убили укро-нацисти ...

UKRAJINA - DECA.jpg

Тачно 263 деце су убили, преко 1600 тешко ранили и обогаљили за цео живот, а преко 1500 тих несрећних амђела се још увек воде као нестали ...Ево како изгледа само једно гробље те невине дечице које су зверски убили укро-нацисти ...

Pogledajte prilog 1151026
Ti misliš da na drugoj strani Donbasa nije bilo civila koji su ubijeni??

Onaj dan kad je bio sveopći napad na Azovstal, čak i sa mora, tad sam mislio da su gotovi...
Ipak, nije to baš mali prostor, ako krenu u napad sa svih strana, tu se u jednom danu razvija ogromna bitka. Sama činjenica da im je napad propao govori o ruskoj katastrofi. Ne javljaju se Rusi od tada, iako su dobili zapovijed da stvar završe do dana pobjede. Ližu rane u tišini...
Slawa Ukraini...
Slawa borcima koji se bore za pravo na svoj obični život kakav su imali u svojoj zemlji, ni više ni manje...

.

Poslednja izmena:
Ti prijatelju treba da se lečiš, što pre, ta iracionalna mržnja će vas pobiti

Moj deda je imao 21 godinu kada je počeo rat, ilegalac, pa Banjica, čudom ostao živ, posle šuma, ranjavan...
Na šta bi ličilo da ja danas okačim njegovo ordenje na sebe.

Živih veterana WW2 praktično više nema a ko se kiti tuđim ordenima je drugo pitanje.
Jesi li pismen, kakva mržnja? Poštuješ li djeda? Ja sam ti samo rekao da nije sve u materijalnom niti se sve može kupiti. Kukumavčiš ovdje od početka kako će se ovo odraziti na tvoje financijsko stanje i da su se Rusi trebali naguziti da bi tebi i tvojima bilo dobro. A što se tiče liječenja, hvala na brizi.

Ни ја се нешто не сећам да је Вучић, његов фирер Шешељ и друга СРС багра изашла на улице поводом тога ... Узгред буди речено само будале могу да пореде тадашњу и садашњу Русију ...Надам се да ти ниси међу њима и време је само да се мало боље информишеш и образујеш ...

Pa da nije ista, promenio se narod, sad su to neki drugi Rusi

Isto i kod nas imali smo Miloševićevu pa onda Đinđićevu pa Koštunicinu pa Tadićevu pa sad Vučićevu Srbiju i to nema veze jedno sa drugim.

Zaista boli kako razmišljate u tragikomičnom pokušaju da opravdate neke poteze.

Vi poistovećujete Putina i Rusiju, samo ne znam šta će biti kad on umre za neku godinu, koja će to Rusija onda biti

Znači dvostruko manje za 8 godina nego koliko je ruski okupator ubio djece po Ukrajini za 75 dana. Osim toga, 2014. su stradavala djeca s obje strane fronta, ne samo ona u separatističkim paradržavama.
I kako je je to sada licitiranje, šta se želi dokazati?

Lažeš, početkom sukoba ste tvrdili 97 djece. Na ovoj ploči nije više od 70 imena.

Vučić bi uveo odavno sankcije da je siguran i da ima realne procjene kako će narod odreagovati.Moje mišljenje da su sankcije već stavljanje na jednu stranu i mislim da Srbiji to nije potrebno.Treba ostati po strani jer ako može jedna Nato država poput Turske da ostane po strani, prosto ima svoje interese, może i Srbija.Vučić tu malo ***** jer je on lično ucjenjen.
Вучућ је показао своје право издајничко лице тек када се је вратио од Шолца ...Сећате ли се како се је љутио на Путина што је рекао оно што је чињеница о пресуди међународног суда о КиМ... Сваком нормалном човеку је вређало разум када је почео да урла како је то погоршало положај Србије и да ће притисци да буду још већи и већи ... Све бих то некако и прогутао, но имајући у виду да је тај издајник, као што воли сам да наглашао, дипломирао на правном факултету, али, очигледно је то, о праву нема везе ... Како то, молим вас, може да утиче на положај Србије што је већ пресуђено? Чак ако Вучић и призна Косово, а сва је прилика да је то већ договорио, та пресуда ће остати на снази и свако ће моћи на њу да се позива? Шта је Путин измислио што није тачно и чиме је Србији одмогао? То је само Вучићев спин како да покуша да преко његових медија да облати Русију и Путина и изврши прљави задатак болесног запада ...

Kao sto je normalno bilo da 92 Rus gleda svoje dupe i buducnost svojih bliznjih tako i Srbi moraju da svoje prioritete stave iznad ruskih. Da parafraziram Konuzina ne mogu Srbi biti veci Rusi od samih Rusa.

Uz OGROMNU razliku da su Rusi nama mogli mnogo da pomognu 1992. ali NISU a mi njima ne možemo pomoći apsolutno ništa i možemo samo trpeti posledice.

Tu se vidi ogromna SEBIČNOST i težnja da nas po svaku cenu drže vezane za sebe, bukvalno nam ne daju da odradimo ono što je najbolje za nas iako to ne bi imalo praktično nikakve štete po njih.

Lažeš, početkom sukoba ste tvrdili 97 djece. Na ovoj ploči nije više od 70 imena.
Никада не лажем, нарочито када су у питању ти анђели, јер знам како душа заболи када се рођено дете изгуби ... То је само једна од плоча, јер су та деца била из више места у Донбасу ...

Ни ја се нешто не сећам да је Вучић, његов фирер Шешељ и друга СРС багра изашла на улице поводом тога ... Узгред буди речено само будале могу да пореде тадашњу и садашњу Русију ...Надам се да ти ниси међу њима и време је само да се мало боље информишеш и образујеш ...
Ni ja se ne secam da su nas Rusi bombardovali. A ti?

Isto i kod nas imali smo Miloševićevu pa onda Đinđićevu pa Koštunicinu pa Tadićevu pa sad Vučićevu Srbiju i to nema veze jedno sa drugim.
Мени су ти сви исти - ортодоксни комунисти ... Русија је тек после Јељцина постала она права Русија ... Ти то не можеш да схватиш, но то је већ твој проблем ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back