Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Otkriveno kako su Ukrajinci uspjeli ubiti 12 ruskih generala, 36 pukovnika i 300 drugih oficira​

Share on facebook
Facebook

Share on twitter
Twitter

Share on whatsapp
WhatsApp

JG-COMP-RUSSIAN-GENERALS-Medium.jpeg

Američki špijuni pomogli su Ukrajini da ubije do 12 Putinovih generala, 36 pukovnika i 300 drugih oficira pružajući detaljne obavještajne podatke o potezima Rusije
https://saff.ba/otkriveno-kako-su-u...h-generala-36-pukovnika-i-300-drugih-oficira/
Ne treba biti previse pametan da bi shvatio da ih je Nato locirao ..

I tako , mislili su da su Rusiju , doveli do bankrota i da su im oduzeli pare , tj opljackali kao sto su raniji radili po svetu
a obad su im investicioni fondovi , zamrznuti , ustvari oni i dalje rade na moskovskom , kako kazu STOKS ali , nemaju i pristupa , a novcane iznosi su 450 biliona.

Reuters
Reuters

Four-fifths of EM funds still trapped in Russian stocks - research​

14h ago
FollowView Profile
React|

9

© Reuters/Kacper Pempel

1652126696409.png

LONDON (Reuters) - Fewer than a fifth of actively managed emerging market equity funds have cut their exposure to Russian stocks to zero, data from Copley Fund Research shows, with a number of funds unable to sell out.
Trader watch their screens on the Troika Dialog trading floor in Moscow
© Reuters/Denis SinyakovTrader watch their screens on the Troika Dialog trading floor in Moscow
Russia has been severed from global financial markets, and its stocks and bonds ejected from indexes after Western nations imposed sweeping sanctions to punish Moscow for its Feb. 24 invasion of Ukraine.
Sanctions alongside Russian counter-measures, including capital controls, have made the country's financial markets broadly inaccessible for foreign investors.
Latest fund filing data covering 253 funds with $450 billion assets under management showed 45 funds closed out of all Russia positions between end-2021 and end-April, the Copley research found.
"Many funds are holding positions that they can't get out of so will remain invested for a while," said Steven Holden at Copley.

Nesto je krupno sprzeno

????⚡️As many as three "Daggers" hypersonic missile were fired at Odessa

Verovatno inostrani placenici
TU-22 ispalio 3 Kinžala, uništeni turistički objekti, 3 ozlijeđena. Džaba se rasipavaju sa skupim navodno visokopreciznim raketama.

treba prosto da zvenku par manjh nuklearki oko kiijeva odese lavova da useru ceo svet pa ce se povuci smradljivko boris i sulc i emanuel , onaj izpacenko trude i par onih EU birokratskih kurrvi zab sam im ime, to su ti glasnogovornici mudonje koji ratuju do poslednjeg ukrainca
Specijalna vojna operacija ide toliko dobro da su jedino preostale nuklearne.

Ne, treba se do zadnjeg atoma boriti, kako bi se spriječilo stradanje nedužnih !!!
Misli na pse i mačkice, kako ih granate raznašaju...
Pas ostaje bez svoje kućice u dvorištu, koju je raznijela granata.

U pravu si, Visosti, i ja volim pse.

Sviđa mi se što si principijelan, ka pravi Hervatah...:D

Увек изаберемо мање битне и лошије. Ко прстом у пеДу. Нема грешке!

Veliš, kad god ubodemo prstom u pedu, nađemo Hervate?

Ja ne mrzim niti Srbe niti Ruse. Nisam nešto posebno bio na strani Ukrajinaca sve do 2014. g.
Iz ovog tvog posta progovara sav vaš problem, mislite da se svijet vrti oko vas Srba.
Zamisli, mi Hrvati preferiramo Ukrajince jer se bore protiv Rusa koji imaju Srbe za saveznike!
Stvarno si glup.

Ponavljam ti, Rusi su bez razloga napali susjeda!
Što bi ti rekao da tvoj susjed upadne kroz prozor u tvoju kuću i kaže da je to sad njegova soba jer mu se baš sviđa tvoja soba jer ima pogled na more?
Susjed ima pušku i zabarikadirao se u sobu i kaže da ako misliš provaliti vrata iz hodnika da će zapaliti krov na cijeloj tvojoj kući!?

I da ti odmah odgovorim na sljedeće tvoje genijalno pitanje: ne, nisam podržavao samostalnost Kosova! Ali za to ste si sami krivi.

Ja ne mrzim niti Srbe niti Ruse. Nisam nešto posebno bio na strani Ukrajinaca sve do 2014. g.
Iz ovog tvog posta progovara sav vaš problem, mislite da se svijet vrti oko vas Srba.
Zamisli, mi Hrvati preferiramo Ukrajince jer se bore protiv Rusa koji imaju Srbe za saveznike!
Stvarno si glup.

Ponavljam ti, Rusi su bez razloga napali susjeda!
Što bi ti rekao da tvoj susjed upadne kroz prozor u tvoju kuću i kaže da je to sad njegova soba jer mu se baš sviđa tvoja soba jer ima pogled na more?
Susjed ima pušku i zabarikadirao se u sobu i kaže da ako misliš provaliti vrata iz hodnika da će zapaliti krov na cijeloj tvojoj kući!?

I da ti odmah odgovorim na sljedeće tvoje genijalno pitanje: ne, nisam podržavao samostalnost Kosova! Ali za to ste si sami krivi.
A što bi ti napravio da susedov sin pretuče svoju ženu koja je na primjer tvoja kćerka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back