- Poruka
- 12.133
Vec se rukovao par puta sa Riperomslazem se sa tobom bajden izgleda kao da ce da krepa svakog momenta![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec se rukovao par puta sa Riperomslazem se sa tobom bajden izgleda kao da ce da krepa svakog momenta![]()
Na sta tacno mislis?OK, Jovana zaista ima sjajne sise. Ali meni nešto drugo nije jasno? Propaganda Rusije se promijenila u javnim medijima. Zašto?
Politika je izmjenila svoj smjer? Pa se promijenila propaganda? I to mi nikako nije jasno.
Izostavljene zbog loseg vremenaŠjoooo parade!!! NATO na aparatima.
Fasciniran sam tehnološkim dostignućima, kosmičko vazdušnih snaga Rusije - nevidljive![]()
Све да је и тако и како рече овај хрваЦки дроњак......то не умањује чињеницу да је англосаксонски запад данас оличење сатанског зла, изопачености, мржње и покварености. Нико од нас не мрзи неки проналазак него ово што сам написао. А и тај проналазак ти не даје алиби да мрцвариш вековима целу планету својим понашањем.Mislim da se varaš.
Točak su izmislili pirgavi, samo nisu imali gde da ga patentiraju.
Kompas su isto tako izmislili pirgavi, nije tačno da su Kinezi imali kompas pre 2200 godina.
Štampanje je nemački izum, nije tačno da su Kinezi nekih 1000 godina pre toga štampali.
Sat je izmišljen od Francuza, netačno je da su Kinezi imali mehaničke satove u 7. veku.
Barut je pronašao neki Italijan, Kinezi su jednostavno ukrali njegov pronalazak.
I tako...
4 udara.Super covek Sojgu preziveo za 2 meseca tri srcana udara....![]()
Znaš li možda koliko je visok Plenković?Slika dana. EU i Ukrajina zajedno.
![]()
Kako je naš heroj Džiuba
vi ste sledeci posle ukrajineSlika dana. EU i Ukrajina zajedno.
![]()
kako je nas heroj General GerasimovKako je naš heroj Džiuba![]()
Sto bi rekli - "ovaj covek je neunistiv"....4 udara.
Gerasimov barem postoji. Ustvari,postoji i Džiuba samo se ne zove tako i nije Ukrajinackako je nas heroj General Gerasimov![]()
Menja se iz dana u dan. U poslednje vreme Rusija ne prica toliko o nacistima u Ukrajini, ili mi se cini?OK, Jovana zaista ima sjajne sise. Ali meni nešto drugo nije jasno? Propaganda Rusije se promijenila u javnim medijima. Zašto?
Politika je izmjenila svoj smjer? Pa se promijenila propaganda? I to mi nikako nije jasno.
Rus nije sigurnoДа...да...да.....а пре тога древна Кина и Персија сисале весла....а !Ко је "ИЗМИСЛИО" медицину, математику, астрономију, физику вековима пре "запада" !
190 cm Zasto pitasZnaš li možda koliko je visok Plenković?
Hahaaaaaaaaa! Bravo Poljaci!
![]()
Pogledajte prilog 1150671
Komunjare i desnicari koji slave Drazu kao antifasistu ujedinjneni ... ludilo mozga.
Јел био Поповић?
Pogledajte prilog 1150671
Komunjare i desnicari koji slave Drazu kao antifasistu ujedinjneni ... ludilo mozga.
Putina pogrdno zovu patuljak iz Kremlja ali ovaj Volodimir je izgleda neki kepec190 cm Zasto pitas![]()
Čudna neka logika , dva antifašistička a klali se međusobno.Срби су имали два антифашистичка покрета за разилку од осталих суседа наших који нису имали ни један
Ovi sto su klali srpske civile su bili istaknuti antifasisti. Zene i decu su klali drazini koljaci.Срби су имали два антифашистичка покрета за разилку од осталих суседа наших који нису имали ни један