Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kanadski državljan Pavel Karbovnik denacifikovan, demilitarizivan, deratizovan kod Harkova

FSSFH3HXoAIWezL

OK, Jovana zaista ima sjajne sise. Ali meni nešto drugo nije jasno? Propaganda Rusije se promijenila u javnim medijima. Zašto?
Politika je izmjenila svoj smjer? Pa se promijenila propaganda? I to mi nikako nije jasno.
Na sta tacno mislis?

Šjoooo parade!!! NATO na aparatima.
Fasciniran sam tehnološkim dostignućima, kosmičko vazdušnih snaga Rusije - nevidljive :hahaha:
Izostavljene zbog loseg vremena

Mislim da se varaš.
Točak su izmislili pirgavi, samo nisu imali gde da ga patentiraju.
Kompas su isto tako izmislili pirgavi, nije tačno da su Kinezi imali kompas pre 2200 godina.
Štampanje je nemački izum, nije tačno da su Kinezi nekih 1000 godina pre toga štampali.
Sat je izmišljen od Francuza, netačno je da su Kinezi imali mehaničke satove u 7. veku.
Barut je pronašao neki Italijan, Kinezi su jednostavno ukrali njegov pronalazak.

I tako...
Све да је и тако и како рече овај хрваЦки дроњак......то не умањује чињеницу да је англосаксонски запад данас оличење сатанског зла, изопачености, мржње и покварености. Нико од нас не мрзи неки проналазак него ово што сам написао. А и тај проналазак ти не даје алиби да мрцвариш вековима целу планету својим понашањем.

Poslednja izmena:
#Russia је гомилао трупе у близини Филативке (црвени круг), #Crimea за офанзивне операције у блиској будућности. На доњим сателитским фотографијама пре/после приказано је постављање МЛРС-а и возила противваздушне одбране. Ове јединице ће вероватно бити употребљене у нападу на #Zaporizhia или #KryvyiRih .
FSSw2E9XMAABDgw
FSSxURFWYAADVcs

OK, Jovana zaista ima sjajne sise. Ali meni nešto drugo nije jasno? Propaganda Rusije se promijenila u javnim medijima. Zašto?
Politika je izmjenila svoj smjer? Pa se promijenila propaganda? I to mi nikako nije jasno.
Menja se iz dana u dan. U poslednje vreme Rusija ne prica toliko o nacistima u Ukrajini, ili mi se cini?

Да...да...да.....а пре тога древна Кина и Персија сисале весла....а ! :) Ко је "ИЗМИСЛИО" медицину, математику, астрономију, физику вековима пре "запада" !
Rus nije sigurno :cepanje: Oni su izmislili da izbuse zemlju i vade gas i naftu. Vrhunac tehnologije :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back