Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do sada smo vidjeli plakate za ovogodišnji Dan pobjede sa Amerom sa Okinave, finskim vojnikom, posadom Luftwaffea, sa ovim Ukrajincem su barem pogodili da se borio u istoj vojsci sa Rusima.
Za vas veoma gluplje na forumu:

pokrovs10.jpg

Zamisli tek da medj njima ima onih koji melju ljude u masini za meso, streljaju na hiljade, pale na stotine verskih objekata....
Е то сам заборавио, има и таквих, гледао сам снимак десног сектора
како износе иконе на гомилу из руиниране православне цркве и пале
на ломачи. Скоро је био на теми и снимак Украјинског канибала како
пече и једе посмртне остатке погинулог руског тенкисте.
Масовна стрељања засад нису вршили јер их није запало а сигуран сам
да би.

Gdje je Gerasimov??

1. Kućni pritvor

2. Vojni zatvor

3. Vojna bolnica

4. Ništa od navedenog

Zna li @zx16 nešto više..
У кроасанској машти.
Никада Герасимов није био у централном делу параде.
Годинама се зна протокол параде и можеш погледати уназад више парада и уверити се.Али, пошто то нећеш урадити, настави и ти и твоја болесна саобраћа са менталним ђубрењем форума.

Зар заиста верујеш да се сви ти проналасци не би остварили без запада ! :) Па све то би КАД ТАД измислио већ неко. Запад је само имао лову да то погура и убрза. Па видиш да и данас покуповаше сву светску памет. Стручњаке из свих сектора.
Izvukli su sve nemačke doktore i naučnike posle 2ww i prebacili kod sebe , jer su ovi imali uslove da eksperimentišu na živim ljudima

Ne,nego si napisao da je zapad izmislio i ono što nije. Uostalom,imaš enciklopedije pa čitaj ko je šta izmislio,zapad nije ni pola od onog što si ti ispisao ovde.
Cak 90 % tehnologije napravljenevna zapadu su od naucnika sa istoka. Tu mislim na naucnike i inovatore koji su se rodili, skolovali i izumeli nove tehnologije na istoku, a zatim se preselili na zapad gde su im kompanije nudile bolje uslove i vise novca.

У кроасанској машти.
Никада Герасимов није био у централном делу параде.
Годинама се зна протокол параде и можеш погледати уназад више парада и уверити се.Али, пошто то нећеш урадити, настави и ти и твоја болесна саобраћа са менталним ђубрењем форума.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back