This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Васиљевка, Запорожје
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koriste taktiku sa ovim cistacem mina iz sirije jako efektivno oruzje za ciscenje kao sto se pokazalo u sirijiJeste li videli ovakvo čudo ?
Gledajte do kraja !
vec vidjeno u siriji.Jeste li videli ovakvo čudo ?
Gledajte do kraja !
snimili sopstveni pogodjen tenk od strane rusa
Zanimljivo da ti iz okupirane Srbije toliko voliš okupatore
УР-77 «Метеорит»koriste taktiku sa ovim cistacem mina iz sirije jako efektivno oruzje za ciscenje kao sto se pokazalo u siriji
I ovaj Laze ko LavrovNe znam , koliko je bilo ovih objava izgleda da je Ukrajina ostala bez vojske do sada
Za sve sto dobijamo iz Kine trebamo biti zahvalni Rusima? Nemam priliku da pitam nekog Kineza, Vijetnamca, Indijca sta misle o novom svetskom poretku a nemam ni potrebe jer znam.to sto savetujes drugima da bace ti to ucini sam prvi jer je vecina delova iz kine a prave se resursima iz kine i iz rusije izmedju ostalih licemeru![]()
sta su im rusi roknuli most kod odese kojim su prevozili naftu?
Шта ћеш, постао сам љубитељ западних вредности.Zanimljivo da ti iz okupirane Srbije toliko voliš okupatore
Itekako postoje i kao Nacija i kao narod, vise nisu Irci, Nemci ili Englezi nego AmerikanciАмери као нација и не постоје ...
znaci rusi i odesu krenuli da bambusajuШта ћеш, постао сам љубитељ западних вредности.
Одеса
Pogledajte prilog 1143767Pogledajte prilog 1143769
Pogledajte prilog 1143770
+ 7 KotlicaNjima dvojici su se prvih dana priviđali desanti na Odesu i Kijev![]()