Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I 88 Leopard 1A5
6096_03320.jpg

i 100 Mardera
Marder_06.jpg

i 100 komada Panzerhaubitze 2000
pzh2000_houwitser.jpg

ciju, ciju, ciju:)
Šta se pališ. Imala je toga Ukrajina u ogromnim količinama. I haubica, tenkova, oklopnih vozila, PVO, aviona, brodova, .....
Većina toga je za mesec dana sprženo. Tako će da bude i sa tim.
Ako uopšte budu imali goriva da se vozikaju.

Ne znam sa kojim ubojotim sredstvima ce se voditi ww3 ali sam siguran da ce se ww4 resavati kamenjem,kopljima,sekirama eventualno lukovima i strelama.procena je da ce u ww3 nastradadi preko 99% populacije na celoj planeti kako od posledica direktnih raketnih udara ili posle 2-3 meseca od posledice stravicne radijacije...zivela Rusija,slava Ukraini,ziveo nacizam i nato pakt,alahu ekber i zivela kp kine
Думаш да ће бубашвабе овладати наведеним? :mrgreen:

Mislim da se preteruje sa tim da ce treci svetski rat biti kraj sveta...Daleko je to od kraja sveta..On ce biti nekada, ali i da padne na hiljade atomki to ne znaci da ce sve biti unisteno i da se svet nece vratiti u zivot, napredovati.... Dakle, ogroman je svet i sve ce to absorbovati, preziveti i nastaviti da postoji, ako je za utehu...

Kad ste već u kancelariji proverite i brojeve za Srbiju za prva tri meseca 2022. pa sami zaključite koliko su alarmantni.
Ne pričam ja to zbog demografije već zbog usijanih glava koje bi da ratuju, da se inate, da opet probaju sankcije i slično, dok se kao nacija topimo i nestajemo
Не, ти си ту тему покренуо с причом како су Руси бедни и како нам не треба с њима да се петљамо, а негативан природни прираштај си употребио као аргумент који произилази из претходне тврдње.
Што је, наравно, било глупо јер је негативан природни прираштај пошаст целе планете последњих 50 година. Посебно развијених земаља.

Ti iskreno misliš da će Ukrajina prestati postojati?
Kako izgleda Ukrajinski poraz, opiši ga.
Vrate kipova rusko-ukrajinskog prijateljstva i vole Ruse koji su im uništili državu?
Ili palniraš poubijati 40 miliona Ukrajinaca?
Ako rat eskalira i ako ne bude nekih pregovora i dogovora, po meni :fdlan: to onda znaci da Rusi oslobode Donbas i zauzmu gradove Zaporozje, Krivi Rig, Nikolajev, Odesu i Harkov i da se na toj teritoriji utvrde i onda da polako iscrpljuju zapadnu stranu Ukrajine neprestanim bombardovanjem vojnih ciljeva i legitimnih civilnih ciljeva i nekim ofanzivama na odredjenim teritorijama, mozda prema Sumi i Cernjigovu i mozda uz Dnjepar prema Kijevu.

U najcrnjem scenariju rat za Kijev i kraj Ukrajine i ostatak samo Zapadne i Lavov odakle je i krenulo sve ovo zlo tolerisanjem Kijeva ideologije nacizma i banderizma i azova i slicnih spodoba.

Po meni realnije je da Rusi oslobode Donbas i zauzmu Nikolajev i Zaporozje, mozda i Harkov, i onda mozda da se potpise neko primirje i da Ukrajina prihvati neutralnost i promeni Ustav i prizna Rusku narodnost u Ukrajini.

Sve je u rukama dedice Bajdena i Americkih i NATO generala, nisam optimista, nije Lavrov tek tako prvi put sa Ruske strane, sef diplomatije i visoko rangiran covek u Rusiji, pomenuo realnu opasnost od nuklearnog konflikta i rata i da je NATO prakticno usao u rat sa Rusijom u Ukrajini, to moze da znaci da ce Rusi da idu do kraja i to onda znaci apokalipsu i za Rusiju i mnogo mnogo' vise za Ukrajinu, moze da znaci da ce stvarno prestati i da postoji.

Valjda ce se naci svi negde na sredini, i da kao i Rusi i kao Ukrajinci budu pobednici, kako to ne znam, ali je mozda najbolje resenje.

Kissinger, Obama, Bzezinski, Stalone, Eisenhauer misle da su Amerikanci, probaj da ih ubedis da nisu.
To i nemam nameru, svi su oni Amerikanci kao što su oni severnije svi Kanađani. Ali će svako od njih da ti kaže da je poreklom Irac, Meksikanac ili već da spomene neko poreklo. Oni su udruženi samo sa teritorijom i interesom, nema tu ni pomisli da su narod ili nacija.

To i nemam nameru, svi su oni Amerikanci kao što su oni severnije svi Kanađani. Ali će svako od njih da ti kaže da je poreklom Irac, Meksikanac ili već da spomene neko poreklo. Oni su udruženi samo sa teritorijom i interesom, nema tu ni pomisli da su narod ili nacija.
upravo to nisi bolje mogao objasniti oni uvek navode poreklo veoma malo ima onih koji kazu ja sam poreklom amerikanac a i tad to ne mogu reci jer to pravo je samo dostupno domorocima tj indijancima

Da, POREKLOM i nicim vise.
pa poreklo je sve o cemu ti lupetas majke ti? :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back