Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemamo ništa protiv Rusa, imamo protiv ruske agresije..zasto su hrvati toliki rusofobi ?
zar rusi ne ostavljaju novaca na plazama u hrvatskoj ?
Umjesto mitomanskih fantazija, objasni, šta bi ti konkretno nedostalajo? Rezervni dijelovi za Ladu? Kondenzator za Šiljalis televizor? Ups, to je LitvanskoZasto da ne,mi uzmemo pare,damo fasistima,rusi koknu skladiste i cirkus se nastavlja....jesi stvarno ogranicen a volis da mudrujes....
Kome nebitna,tebi,,ma ja tebe razumem,tebi je gen ostecen i ti moras ziveti tako,reci da je Rusija nebitna zemlja govori o tebi......samo ti nastavi da se radujes uspesima zapadnjacke kulture i tehnike ali ne zaboravi da sve sto su stvorili stvorili su krvavim dolarom,krvavim od krvi nevinih i neduznih,da su kolonizovali i pljackali celu svoju istoriju i tako gradili sebi lep zivot.Boli ih sada sto toga vise biti nece......nece indijski ili kineski IT strucnjaci ici vise na Zapad da prodaju znanje,ostaju u svojim drzavama.....ma uostalom..brzo ces se u sve uveriti.
Sviđa mi se naziv klipa: Bajden u zagrljaju ludilaPrdnuo ti Bajden ne zna vise ni kako se zove....
O ce da kupi oruzje i da ga posalje za Moskvu.
Jel rekli mu da nesto Moskva tamo mulja pa se istripovao da se borbe vode oko Kremlja
Lažeš ko rvat .Nemamo ništa protiv Rusa, imamo protiv ruske agresije..
Zašto Srbi mrze Ukrajince??
Uzmes Zelenskog i Bajdena.Zelenski komicar a nikada me nije nasmijao.Bajden nije komicar ali me cesto nasmije do suza.Bajden samo nastavi legendo.Prdnuo ti Bajden ne zna vise ni kako se zove....
O ce da kupi oruzje i da ga posalje za Moskvu.
Jel rekli mu da nesto Moskva tamo mulja pa se istripovao da se borbe vode oko Kremlja
Nemamo ništa protiv Rusa, imamo protiv ruske agresije..
Mitomanska fantazija.....Milanoviceva omiljena rec......dresira on naciju kvalitetno.....Umjesto mitomanskih fantazija, objasni, šta bi ti konkretno nedostalajo? Rezervni dijelovi za Ladu? Kondenzator za Šiljalis televizor? Ups, to je Litvansko
Okej, lažno sleanje nisu radili, a šta jesu?
Auto, telefon, televizor? Procesor? Softver? Nebitna država, potpuno
Nemamo ništa protiv Rusa, imamo protiv ruske agresije..
A šta su druga obilježja, budi precizan.Logori su samo jedno od obeležja nacista. Vidiš kako ti zlim srboćetnicima spočitavaš da su bili nacisti, a oni takođe nisu imali logore![]()
Dogovaraju jevreji hazari kako da mlate pravoslavne slavene.Састанак украјинске и америчке делегације одржан је у подземном бункеру А Зеленски тврди да побеђује у рату
![]()
Uzmes Zelenskog i Bajdena.Zelenski komicar a nikada me nije nasmijao.Bajden nije komicar ali me cesto nasmije do suza.Bajden samo nastavi legendo.
A šta su druga obilježja, budi precizan.
Riječi su jeftine, pogotovo ruske.NEĆEMO NIKADA PONOVITI SRAMOTU PREMA SRBIJI" Bivši Putinov savetnik: Balkanska situacija će ponovo eksplodirati
Najveća spoljnopolitička greška Rusije napravljena je 1997. godine kad smo glasali za Temeljni akt Rusije i NATO, a najsramotnija stranica u istoriji Rusije dogodila se 1999. kad nismo mogli da zaustavimo agresiju na Jugoslaviju. Znam zašto, kako, ali je bila sramota. Ne mislim da ćemo tu sramotu ikad ponoviti, poručuje politikolog Sergej Karaganov
Mi odlično shvatamo kako je teško Srbima, mi odlično shvatamo da je ogromna većina Srba na strani Rusije. Ali ne želimo da Srbi zbog principijelnog stava budu još siromašniji. Trpeće Rusija, a mi ćemo Srbima biti zahvalni za njihovu podršku - rekao je on.
Da ustase ne brinu......Srbija i Rusija braca zauvek....oni to ne mogu nikada shvatiti.
Srbi mrze Ukrajince zato jer su ruski otpadi!Te pitao neko za mišljenje, ustaški unuče?![]()
A protiv američke?Nemamo ništa protiv Rusa, imamo protiv ruske agresije..
Upravo to što si rekao je nacizam, biserkoPa recimo da budeš Hrvat![]()
Ima li jeftinije ista na svetu od Hrvatskog obraza i reci.......Riječi su jeftine, pogotovo ruske.
Mask kupio twitter, šta će sad libretard cenzori da rade, raspašće im se svet...