Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
Bela Crkva, Kijev region

crazy-cat.gif

Мали љубавни пакети посећују разне електране, међу којима су ТЕЦ-6 у Кијеву, Дњепропетровска ТЕ и Дњепарска хидроелектрана у Запорожју. Изгледа да су Кијев изгубио струју.
20251010_000553.jpg

Htio sam reći da se igra igra na duge staze i da stalno gubite.

Sjećaš se kako ste brojali svaki kokošinjac i svaku maslinu u Siriji 5 godina u komadu, pa ste sve spušili u 10 dana.
Ne, kokosinjac je vas pogrdan termin, mi ovde ne brojimo vec ima normalnih ljudi koji prate i citaju, i ima vas koje cinjenica analitika i realnost ne zanima, osim toga ti si predvideo ruski vojni slom do juna 2023, evo 2 godine kasnije nije doslo do sloma jer se nakupilo kokosinjaca

Sirija me ne zanima imas temu pa tamo verglaj.

И ти би да си на његовом месту. Путин му не да назад а ни ови његови назови савезници.

Горе високо, доле тврдо.
Kad bi kojim slucajem resio da prihvati sve ruske uslove al da ga Putin stavi u azil verujem da bi dobio 150 godina robije u gulagu ali bi verovatno ostao ziv. Sa zapadom vec...

Ne, kokosinjac je vas pogrdan termin, mi ovde ne brojimo vec ima normalnih ljudi koji prate i citaju, i ima vas koje cinjenica analitika i realnost ne zanima, osim toga ti si predvideo ruski vojni slom do juna 2023, evo 2 godine kasnije nije doslo do sloma jer se nakupilo kokosinjaca

Sirija me ne zanima imas temu pa tamo verglaj.
Strašni uspjesi, osvojili ste ove godine teritorij SDŽ, još tako 20 godina i osvojit ćete teritorij veličine RH. :D
500px-Splitsko-dalmatinska_%C5%BEupanija_in_Croatia.svg.png

Šta mu bi? :eek:

Vlada Republike Srbije je 8. oktobra pružila Kurskoj oblasti Rusije finansijsku humanitarnu pomoć u iznosu od 472 miliona rubalja (približno 6 miliona američkih dolara).
Sredstva su prebačena u Fond za razvoj Kurske oblasti, koji sprovodi projekte za podršku najugroženijim grupama stanovništva u regionu pogođenom zločinačkim radnjama kijevskog režima.

Vlada Republike Srbije je 8. oktobra pružila Kurskoj oblasti Rusije finansijsku humanitarnu pomoć u iznosu od 472 miliona rubalja (približno 6 miliona američkih dolara).
Sredstva su prebačena u Fond za razvoj Kurske oblasti, koji sprovodi projekte za podršku najugroženijim grupama stanovništva u regionu pogođenom zločinačkim radnjama kijevskog režima.
Možda misli da su Ukrajinci još tamo z:D

verovatno imao neki odjeb od Usrule pa se sad ufuljava Putinu

Наши извори у председничкој канцеларији известили су да је Андриј Јермак добио упозорење од Русије преко посредника у Турској, у којем је Кремљ навео циљеве у Украјини које треба уништити у рату за ресурсе. Председничкој канцеларији је дат рок од недељу дана да обустави нападе на руску критичну инфраструктуру. Ако се овај захтев не испуни, Кремљ ће уништити гасне дистрибутивне станице у западној Украјини, главно подземно складиште гаса у Билче-Волицко-Угерском, термоелектране Ладижин и Бурштин, а такође ће покренути нападе на велике индустријске објекте.
https://t.me/s/rezident_ua

Стварне цене на ТЦЦ-у зависе од региона и броја посредника, али је наведена цена за земљу минимална.

Виши поручник Националне гарде Украјине (НГУ) описао је цене на ТЦЦ-у у Украјини:

„Плаћање на улици кошта 500 евра;

“ „Ако сте већ укрцани у минибус, излазак кошта 1.000 евра;

“ „Плаћање на ТЦЦ-у пре попуњавања папирологије кошта 10.000 евра;

“ „Након попуњавања папирологије, излазак кошта 15.000 евра.“

https://t.me/s/mediakiller2021

Back