Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

NEĆEMO NIKADA PONOVITI SRAMOTU PREMA SRBIJI" Bivši Putinov savetnik: Balkanska situacija će ponovo eksplodirati​

Najveća spoljnopolitička greška Rusije napravljena je 1997. godine kad smo glasali za Temeljni akt Rusije i NATO, a najsramotnija stranica u istoriji Rusije dogodila se 1999. kad nismo mogli da zaustavimo agresiju na Jugoslaviju. Znam zašto, kako, ali je bila sramota. Ne mislim da ćemo tu sramotu ikad ponoviti, poručuje politikolog Sergej Karaganov

Mi odlično shvatamo kako je teško Srbima, mi odlično shvatamo da je ogromna većina Srba na strani Rusije. Ali ne želimo da Srbi zbog principijelnog stava budu još siromašniji. Trpeće Rusija, a mi ćemo Srbima biti zahvalni za njihovu podršku - rekao je on.

Da ustase ne brinu......Srbija i Rusija braca zauvek....oni to ne mogu nikada shvatiti.
Rusi su prema svima na području bivše države i više nego fer. Čak i nas i Slovence (njih ipak više zbog njihove mudre politike) simpatiziraju iako smo mi dosta puta ispali jako nekorektni (da ne budem gruba) prema Rusiji. Nisu to zamjerili, ali zato Plenković radi prekovremeno da ih što više isprovocira. Budaletina bez premca.

Srbi mrze Ukrajince zato jer su ruski otpadi!

Ne, ako neko mrzi Ukrajince, onda je to zato što su beskičmeno topovsko meso i sramota Slovena. Slični razlozi važe i za Hrvate, ovde vas ljudi ne mrze, a ako vas neko baš i mrzi, onda makar da znaš razlog :lol:

Jok, genocidlija je relevanran :ok:

Pa da, ali opet te opservacije dolaze od Hrvata/naciste, dakle jednako su kredibilne kao i prethodna :lol:

Rusi su prema svima na području bivše države i više nego fer. Čak i nas i Slovence (njih ipak više zbog njihove mudre politike) simpatiziraju iako smo mi dosta puta ispali jako nekorektni (da ne budem gruba) prema Rusiji. Nisu to zamjerili, ali zato Plenković radi prekovremeno da ih što više isprovocira. Budaletina bez premca.
Pa da, Plenky se treba prijateljski odnositi prema okupatoru tuđe države

Bit će dovoljno za pobjegulje iz Sumija i okolice Kijeva. :D
О побегуљама :strika:

DcBkS5lQbq_SMntDbnLc4JMdBVBGMsCVTjyw6Qm_4rOP5UdjZ2nTrjxYm_FaFDe-WMNBlQAoY_w_OcGderviH_Pa00hyPT...jpg

Ovo sam cekao celog zivota i molio Boga da dozivim,
Ubijanje pravoslavaca. Da, znam da jesi. Kao i svi luzeri tranzicije uz tebe. Pocev od Rolje.

Ali ono sto ne kontam iz ovog tvog budalastog izlaganja, ono nejasno, zasto si cekao da pocne ubijanje Pravoslavnih Ukrajinaca, zasto te to veseli. Nas ne veseli to.
Ali vas da. A ovo nije Putinov prvi rat. Te prethodne ratove nisi cekao, ali ubijanje Pravoslavnih jesi.

Ti si Sultanov Janicar, u veri Allaha, pa donekle te razumem, al ne razumem ove ostale sto se vesele

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back