Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.441
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne toliko.A protiv američke?
Ovo je slika današnjeg zapadnog sveta.Jesi video danasnji klip kako Bajden zove mamu da ustane iz publike da ga pozdravi? A majka mu umrla jos pre 12 godina?
Ima li jeftinije ista na svetu od Hrvatskog obraza i reci.......
Imam ja svetlih trenutaka....Auuu brate kakva MOCNA misao u stilu Jovana Ducica.
Dao bih ti 1000 reputacija za ovo da moze.
Jel patuljkov patuljak Medvjedev još uvijek priča da će porokati Starlink satelite?Opaaa . Tramp vraca nalog na Twitteru. Dodik isto. Lukasenko isto
![]()
![]()
![]()
Ništa čudno da ti je nacista Dučić uzorAuuu brate kakva MOCNA misao u stilu Jovana Ducica.
Dao bih ti 1000 reputacija za ovo da moze.
Upravo to što si rekao je nacizam, biserko![]()
Bit će dovoljno za pobjegulje iz Sumija i okolice Kijeva.Остале само бабе на фронту ... Pogledajte prilog 1143380
Rusi su prema svima na području bivše države i više nego fer. Čak i nas i Slovence (njih ipak više zbog njihove mudre politike) simpatiziraju iako smo mi dosta puta ispali jako nekorektni (da ne budem gruba) prema Rusiji. Nisu to zamjerili, ali zato Plenković radi prekovremeno da ih što više isprovocira. Budaletina bez premca.NEĆEMO NIKADA PONOVITI SRAMOTU PREMA SRBIJI" Bivši Putinov savetnik: Balkanska situacija će ponovo eksplodirati
Najveća spoljnopolitička greška Rusije napravljena je 1997. godine kad smo glasali za Temeljni akt Rusije i NATO, a najsramotnija stranica u istoriji Rusije dogodila se 1999. kad nismo mogli da zaustavimo agresiju na Jugoslaviju. Znam zašto, kako, ali je bila sramota. Ne mislim da ćemo tu sramotu ikad ponoviti, poručuje politikolog Sergej Karaganov
Mi odlično shvatamo kako je teško Srbima, mi odlično shvatamo da je ogromna većina Srba na strani Rusije. Ali ne želimo da Srbi zbog principijelnog stava budu još siromašniji. Trpeće Rusija, a mi ćemo Srbima biti zahvalni za njihovu podršku - rekao je on.
Da ustase ne brinu......Srbija i Rusija braca zauvek....oni to ne mogu nikada shvatiti.
Opet uvrede na racun fizickih osobina a usled ocaja pred naletom argumenata.........sedi 1Jel patuljkov patuljak Medvjedev još uvijek priča da će porokati Starlink satelite?
Ništa čudno da ti je nacista Dučić uzor
Jok, genocidlija je relevanranAli vidiš, pošto si ti Hrvat, budući nacistom nisi kredibilan da o tome sudiš![]()
Srbi mrze Ukrajince zato jer su ruski otpadi!
Jok, genocidlija je relevanran![]()
Pa da, Plenky se treba prijateljski odnositi prema okupatoru tuđe državeRusi su prema svima na području bivše države i više nego fer. Čak i nas i Slovence (njih ipak više zbog njihove mudre politike) simpatiziraju iako smo mi dosta puta ispali jako nekorektni (da ne budem gruba) prema Rusiji. Nisu to zamjerili, ali zato Plenković radi prekovremeno da ih što više isprovocira. Budaletina bez premca.
Pa teško Siriju, Libiju, Panamu, Vietnam, Afganistan, Irak mogu pripojiti svom teritoriju. Ali ih zato mogu razvalit do tvorničkih postavki.Ne toliko.
Ne planiraju rušiti države s ciljem pripojenja Americi
О побегуљамаBit će dovoljno za pobjegulje iz Sumija i okolice Kijeva.![]()
Ne mogu i nisuPa teško Siriju, Libiju, Panamu, Vietnam, Afganistan, Irak mogu pripojiti svom teritoriju. Ali ih zato mogu razvalit do tvorničkih postavki.
Ko ti je taj Plenky .......ker neki ???Pa da, Plenky se treba prijateljski odnositi prema okupatoru tuđe države
Treba voditi računa o interesima države kojoj je premijer a ne o okupiranoj američkoj plantaži, zvanoj Ukrajina.Pa da, Plenky se treba prijateljski odnositi prema okupatoru tuđe države
Plenkovic treba da vrati nekoliko stotina hiljada svojih sugradjana koje je ustaska vlast proterala i pokupila im svu imovinu......pustite vi Ruse,sta vi imate sa njima......vase dvoriste je u korovu i smradu.Pa da, Plenky se treba prijateljski odnositi prema okupatoru tuđe države
To sto je ti ne bi vidio ne znaci da ne bi i Bajden.Ipak je on predsednik SAD-a i ima moc.Jesi video danasnji klip kako Bajden zove mamu da ustane iz publike da ga pozdravi? A majka mu umrla jos pre 12 godina?
Nikakvu imovinu im nije pokupila, lažovčinoPlenkovic treba da vrati nekoliko stotina hiljada svojih sugradjana koje je ustaska vlast proterala i pokupila im svu imovinu......pustite vi Ruse,sta vi imate sa njima......vase dvoriste je u korovu i smradu.
Ubijanje pravoslavaca. Da, znam da jesi. Kao i svi luzeri tranzicije uz tebe. Pocev od Rolje.Ovo sam cekao celog zivota i molio Boga da dozivim,