Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vojsci ne mogu ništa pa sveti se civilima
Пати.
54з4хзт5рх6ртх54х.PNG

NEĆEMO NIKADA PONOVITI SRAMOTU PREMA SRBIJI" Bivši Putinov savetnik: Balkanska situacija će ponovo eksplodirati​

Najveća spoljnopolitička greška Rusije napravljena je 1997. godine kad smo glasali za Temeljni akt Rusije i NATO, a najsramotnija stranica u istoriji Rusije dogodila se 1999. kad nismo mogli da zaustavimo agresiju na Jugoslaviju. Znam zašto, kako, ali je bila sramota. Ne mislim da ćemo tu sramotu ikad ponoviti, poručuje politikolog Sergej Karaganov

Mi odlično shvatamo kako je teško Srbima, mi odlično shvatamo da je ogromna većina Srba na strani Rusije. Ali ne želimo da Srbi zbog principijelnog stava budu još siromašniji. Trpeće Rusija, a mi ćemo Srbima biti zahvalni za njihovu podršku - rekao je on.

Da ustase ne brinu......Srbija i Rusija braca zauvek....oni to ne mogu nikada shvatiti.

Zasto da ne,mi uzmemo pare,damo fasistima,rusi koknu skladiste i cirkus se nastavlja....jesi stvarno ogranicen a volis da mudrujes....

Kome nebitna,tebi,,ma ja tebe razumem,tebi je gen ostecen i ti moras ziveti tako,reci da je Rusija nebitna zemlja govori o tebi......samo ti nastavi da se radujes uspesima zapadnjacke kulture i tehnike ali ne zaboravi da sve sto su stvorili stvorili su krvavim dolarom,krvavim od krvi nevinih i neduznih,da su kolonizovali i pljackali celu svoju istoriju i tako gradili sebi lep zivot.Boli ih sada sto toga vise biti nece......nece indijski ili kineski IT strucnjaci ici vise na Zapad da prodaju znanje,ostaju u svojim drzavama.....ma uostalom..brzo ces se u sve uveriti.
Umjesto mitomanskih fantazija, objasni, šta bi ti konkretno nedostalajo? Rezervni dijelovi za Ladu? Kondenzator za Šiljalis televizor? Ups, to je Litvansko

NEĆEMO NIKADA PONOVITI SRAMOTU PREMA SRBIJI" Bivši Putinov savetnik: Balkanska situacija će ponovo eksplodirati​

Najveća spoljnopolitička greška Rusije napravljena je 1997. godine kad smo glasali za Temeljni akt Rusije i NATO, a najsramotnija stranica u istoriji Rusije dogodila se 1999. kad nismo mogli da zaustavimo agresiju na Jugoslaviju. Znam zašto, kako, ali je bila sramota. Ne mislim da ćemo tu sramotu ikad ponoviti, poručuje politikolog Sergej Karaganov

Mi odlično shvatamo kako je teško Srbima, mi odlično shvatamo da je ogromna većina Srba na strani Rusije. Ali ne želimo da Srbi zbog principijelnog stava budu još siromašniji. Trpeće Rusija, a mi ćemo Srbima biti zahvalni za njihovu podršku - rekao je on.

Da ustase ne brinu......Srbija i Rusija braca zauvek....oni to ne mogu nikada shvatiti.
Riječi su jeftine, pogotovo ruske.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back