Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Ne znam, da li je bitno?Да ли мислиш да пре гласања Србија није обавестила Русију и консултовала се с њима?
Kako glasi odgovor, zašto Srbija nije ostala suzdržana, a kao neutralna, ekvidistanca i ostale fraze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, da li je bitno?Да ли мислиш да пре гласања Србија није обавестила Русију и консултовала се с њима?
rusi oprezno napreduju čisteći prostor...Ипак су помјерања солидна што значи да се кренуло из правца југа такође офанзивно после дужег времена.
Видјећемо за пар дана капацитет и могућности овог задњег таласа.
Hoces da kazes da je Moskva, dika i ponos Ruske mornarice, potopljena da bi sprecili strane podmornice da dodju u plicak?Priča je sledeća
Pogodjeni ruski brod Moskva je odšlešpovan i poropljen tačno na odredjenom mestu , gde je uzan prolaz i ima samo 100m normalnog gaza , jer je sa leve strane pličak .
Time je tuda zatvoren put za američke podmornice koje vršljaju tuda , a zna se za njih , na drugim mestima ih čekaju drugi razarači i brodovi za traženje podmornica
Postavljano pre nedelju dana
Jeste, napisao si, video sam i ja. Nezavisno od toga koliko je tacna info.Ја то лепо описао а овде цркоше од смеха. Интересантно, док им нисам окачио рељеф дна Црног мора, нису имали појма о дубини?
Али добро, треба сачекати резултат без обзира на много интересантних детаља?
Русија им је упутила обавештење, не само њима, или радите или вам навионализујемо имовину. Избор је ваш!Continental ponovo ubrzava proizvodnju u Rusiji
Vijest je posve neobična i mi smo je pročitali na portalu lista Spiegel. Danima i nedjeljama čitamo o povlačenju velikih kompanija iz Rusije, dok je Continental rješio da krene suprotnim putem. Kako su iz firme objavili, proizvodnja guma u fabrici izgrađenoj u Kalugi, jugozapadno od Moskve, oživljena je krajem prošle nedjelje, o čemu je prvi izvjesti germanski list Frankfurter Allgemeine Zeitung“.
"Aktuelna situacije je izuzetno složena za međunarodne kompanije kakva je Continetal s proizvodnim pogonima u Rusiji. Naši zaposleni i menadžeri u Rusiji su suočeni s pretnjama iz krivičnog zakona, u slučaju da ne odgovorima zahtevima lokalnog tržišta", navodi se u izjavi korporacije. Poznati njemački proizvođač iz druge industrijske grane, kompanija Henkel je nedavno iznijela istu argumentaciju, prije nego što je naposlijetku napustila Rusku Federaciju.
Continental je početkom marta prestao sa radom u Kalugi, kao i s cjelokupnim uvoznim i izvoznim operacijama s entitetima iz najveće zemlje na svijetu, kako se tada opisao akt njemačke strane. Na lokaciji fabrike se sada nastavlja proizvodnja uz opasku da će se raditi "po potrebi i privremeno". Taj nivo manufakture je mnogo niži od prethodnog stepena iskorišćenosti kapaciteta fabrike. Sa privremenim pokretanjem proizvodnje u fabrici guma u Kalugi, Continental navodno ne teži "nikakvoj namjeri da ostvari profit".
"Continental podržava i uklapa se u sve primenjive mere sankcija i pravne regulative koja je instalirana nakon početka rata u Ukrajini", piše u izjavi koju je potpisala gigantska korporacija. Grupacija takođe održava poslovno živim prodajne kancelarije u Moskvi i uključena je i u rad zajedničkog poduhvata u Čistopolju u blizini Kazanja, onog koji je zadužen za proizvodnju tahografa koji su primjenu našli kod komercijalnih vozila.
Prema dostupnim podacima na internetu, Continental u Rusiji zapošljava oko 1.300 duša, prenosi AutoRepublika.
bitno je udarati i po pozadini i komunikacijama logistici...Artiljerija je ključ ove operacije u Donbasu, nekako mi uvek na pamet proboj Solunskog fronta koji je i sam počeo artiljerisjkom pripremom koja je neprekidno trajala (ako me ne vara sećanje...ne na učešće nego na napisano u knjigama) tri dana a nakon toga su prednji rovovi bii zaravnati. Računam da se Ukr vojska mnogo bolje ukopala i da su im rovovi i tranšeje kao i zemunice mnogo bolje i čvršće uređene ali i artiljerijska oruđa imaju daleko razornije moći. Kada kažem artiljerijska priprema tu mislim i na Grad, Kalibre, TOS i sve ono što uz to ide ali i ispomoć avijacijskog bombardovanja. Žao mi je onih regrutovanih i poteranih na front, profesionalaca ne - jer oni su sami odabrali taj poziv.
Баш не препознајеш кад се у питању налази и одговор, зар не?Ne znam, da li je bitno?
Kako glasi odgovor, zašto Srbija nije ostala suzdržana, a kao neutralna, ekvidistanca i ostale fraze?
zx16 sada razmišlja.Зашто жртвовати крстарицу, зар нису могли дотеглити неки цивилни брод и потопити га?
nije im bila namjera da to urade ali netko se vakljda sjetio da iz lošega učini nešto i korisno...Зашто жртвовати крстарицу, зар нису могли дотеглити неки цивилни брод и потопити га?
Razvijeno mi je, ne brini, čitanje tuđih misli nije dio apstraktnog razmišljanja.Баш не препознајеш кад се у питању налази и одговор, зар не?
Мораш да развијаш апстрактно размишљање, то је добро за свакога.
Hoces da kazes da je Moskva, dika i ponos Ruske mornarice, potopljena da bi sprecili strane podmornice da dodju u plicak?
Zaista maestralna strategija, ko je to smislio, taj je najveca kreativna dijabola svih vremena.
Najvise je gonjen zato sto se smejao i sprdao nad slikama mrtvih ruskih vojnika i pravio viceve,za to ce nestati sa lica zemlje sto je i zasluzio.Osumnjičen je da je širio lažne podatke o ruskoj vojsci i vređao rusku vojsku. Prema istrazi, čovek je vodio telegramski kanal sa radnog računara.
pritvoren zbog lažnih o operaciji u Ukrajini
Danas ponovo od 14 časova imaju šansu da se predaju. Biće obustava dejstava od strane Rusije.Зар им Руси нису нудили излзак у неколико наврата?
Ипак су помјерања солидна што значи да се кренуло из правца југа такође офанзивно после дужег времена.
Видјећемо за пар дана капацитет и могућности овог задњег таласа.
Razvijeno mi je, ne brini, čitanje tuđih misli nije dio apstraktnog razmišljanja.
Znači trebam nagađati, evo idemo nagađati: Srbija je digla ruku "za" zato jer se tako prethodno konzultirala sa Rusijom.
Jesam li pogodio?
Hahahaha, zaglavile američke podmornice. Jedna od luđih teorija, pa nije Crno more tvoja kada.Priča je sledeća
Pogodjeni ruski brod Moskva je odšlešpovan i poropljen tačno na odredjenom mestu , gde je uzan prolaz i ima samo 100m normalnog gaza , jer je sa leve strane pličak .
Time je tuda zatvoren put za američke podmornice koje vršljaju tuda , a zna se za njih , na drugim mestima ih čekaju drugi razarači i brodovi za traženje podmornica
A zašto se Vučić nije konzultirao sa Rusijom ovako: Srbija će ostati suzdržana u skladu sa našom politikom neutralnostiI to je moguće, jer nisu Rusi debili pa da ne kapiraju kako ovde stoje stvari.
zanimljivo kako se prema NATO i EU na forumu hr. postavljaju kao britanska kolonijalna vlast prema englenskoj kraljevskoj obiteljipošto je več pogodjen i neupotrebljiv , te je kao takav upotrbljen da se na tum mestu zatvori prolaz za jenkijevske podmornice koje su tamo od izbijanja sukoba !
Страдаће му буљсон.Osumnjičen je da je širio lažne podatke o ruskoj vojsci i vređao rusku vojsku. Prema istrazi, čovek je vodio telegramski kanal sa radnog računara.
pritvoren zbog lažnih o operaciji u Ukrajini
To je još jedna od taktičkih grešaka ruskog komandovanja! U sastavu crnomorske flota imaju korvete naoružane sa CIWSom (close-in weapon sistem) tipa kashtan ili pantsir-M koji takve rakete obaraju kao od šale i jednako kako pvo sisteme S-300 i S-400 dugog dometa štite sa pvo pantsirom tako su jednako trebali i da zaštite krstaricu!jeste razneli ga ukri postoji brdo snimaka
Svi u šoku da takav brod ide bez jake pratnje i odbrane![]()
Srbija je digla ruku "za" zato jer se tako prethodno konzultirala sa Rusijom.
Jesam li pogodio?
A zašto se Vučić nije konzultirao sa Rusijom ovako: Srbija će ostati suzdržana u skladu sa našom politikom neutralnosti
Dabome jedan od najodgovornijih za stradanja. Mada meni deluje vise kao talac oligarha i amerike.Украјинцима, њихове животе је ује*ао.
Naravno, svaku dozvolu za rad prate i obaveze. Neispunjavanje obaveza moze biti skuplje od vrednosti firmi.Русија им је упутила обавештење, не само њима, или радите или вам навионализујемо имовину. Избор је ваш!
Да, сем тога, Русија ће им и укинути робну марку.
Prica je vise nego debilna .. Traze opravdanje a ako je jos istiba da je kapaetan klisnuo medu prvim sa broda koji je jos uvek bio u plovnom stanju onda je to jos veca katastrofaPriča je sledeća
130km nije nimalo zanemariva udaljenost...naprotiv...treba znati da se u staljingradu za 100 metara ginulo na stotine a da ne spominjemo ww1 i desetke tisuća poginulih za 150 metara..