Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji moj su isli na Kijev da bi se povukli? :D

Da nisu skrljali budzu?
Везали су несразмерно велику украјинску војску за Кијев, за то време уништили украјински ПВО, сада та војска око Кијева не може да присмрди на отворено и онемогућено им је спајање са снагама на југоистоку...пут за стварање Новорусије је отворен...зар је то толико тешко разумети...:roll:

Ovaj pedofil će ga hebati , voli decu još ako su retardi i ne umeju da se brane
ovca-2.gif
Cuti ,jos ako senilni Bajden pomesa umesto Ovalne ,Oralna soba tek ce da bude show :sad2:

Oko 20% Ukrajinaca sebe smatra etničkim Rusima. Još je veći procenat Ukrajinaca govornika ruskog jezika kao i onih koji se formalno pišu kao Ukrajinci a imaju ruski ili dualni ruski-ukrajinski identitet. Ukrajina jako liči na Crnu Goru...
Kad kažem Ukrajinci mislim na građane Ukrajine, jer Ukrajinac je i pripadnost državi.
Mislim da si sada pomalo kontradiktoran. Govorio si prvo generalno o Ukrajincima koji sebe smatraju Rusima, odbijaju Ruse da zovu tim imenom i smatraju ih mešancima i nižom rasom. Sada spominješ neke druge Ukrajince (manjinu od 20%) koja sebe poistovećuje sa Rusima i govore ruskim jezikom.
Ukrajinci se u istorijskim zapisima spominju kao Ruteni i razilkuju se od Rusa. Čak i njihov jezik je rutenskog korena kao i beloruski i rusinski, ali ne i ruski.

:D nasmejao sam se reči gajiti koja se u našem govoru češće primenjuje za stoku. doduše može isti termin i za nesvest.

što se tiče svesti definicija svesti bi bila: svest je istinita predstava o svetu i nama samima.
sve ostalo je nesvest tj. pogrešna prestava ili njeno odstustvo. kad tako gledaš nema razlike izmedju svesti i porekla. a ima izmedju nesvesti porekla.

zato što su tako napatkani. niko se nije rodio sa nacionalnom indoktrinacijom već su ljudi tako naučeni od drugih. nažalost pogrešno. što ne bi bilo tako strašno da te pogreške nisu politički/zakonski/silom (zlo)upotrebljene .
Ne znam za tebe, ali ja sam hiljadu puta čuo da i osećanja mogu da se gaje.

Везали су несразмерно велику украјинску војску за Кијев, за то време уништили украјински ПВО, сада та војска око Кијева не може да присмрди на отворено и онемогућено им је спајање са снагама на југоистоку...пут за стварање Новорусије је отворен...зар је то толико тешко разумети...:roll:
Ahaaaa, sad razumem. Samo neko od vas je napisao da je bukvalno sve vazno sto ukrajinska vojska ima unisteno jos pre mesec dana.
Kako je moguce da i dalje onda imaju problema da napreduju?

Ahaaaa, sad razumem. Samo neko od vas je napisao da je bukvalno sve vazno sto ukrajinska vojska ima unisteno jos pre mesec dana.
Kako je moguce da i dalje onda imaju problema da napreduju?
Па није проблем када се Мариупољ дефинитивно ослободи и када се одради прегруписавање креће битка за Донбас, за то време гађају војне циљеве у Одеси и око Донбаса и то је то...

Па није проблем када се Мариупољ дефинитивно ослободи и када се одради прегруписавање креће битка за Донбас, за то време гађају војне циљеве у Одеси и око Донбаса и то је то...
Ali nece ici dalje od Donbasa, tako mislis?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back