Bren
Elita
- Poruka
- 23.760
Ukrajinac koji govori ruskim nije tipičan Ukrajinac o kojem govorimo.
Statistički je itekako bitan. Po poslednjim popisima ukrajinski govori 55% a ruski 45%. To nisu mali brojevi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajinac koji govori ruskim nije tipičan Ukrajinac o kojem govorimo.
Где си бре напаћени Хрвоје зар ниси свечано објавио да се повлачиш са теме(је си ли то био ти?)...а да имао си нешто важно да нам саопштиш...I to je genijalan takticki potez, Rusi ne napreduju jer cekaju da ukrajinci umru od starosti, genijalno, ovo ce se uciti na vojnim akademijama, pazi sta sam ti rekao...
Ali i dalje slabo povecanje okupirane teritorije?Smanjii se broj nacista, kao i veliki pad entuzijazma medju placenicima
Ovde u Srbiji ti je premijerka sns Ana Brnabic, potomak Hrvata.Rekao sam "OVDE" zabole me qurac za političare.
Руси су то одлично осмислили.. Скидам капу.Везали су несразмерно велику украјинску војску за Кијев, за то време уништили украјински ПВО, сада та војска око Кијева не може да присмрди на отворено и онемогућено им је спајање са снагама на југоистоку...пут за стварање Новорусије је отворен...зар је то толико тешко разумети...![]()
Ако опколе или поразе украјинску војску код Донбаса узму Одесу преговори могу да почну...Ali nece ici dalje od Donbasa, tako mislis?
Da, ali imaju problem sa grupama koje su okruzene civilima. Bukvalno idu polako i oslobadjaju deo po deo da maksimalno smanje broj civilnih zrtava kojih ionako ima mnogo. Veliki deo civila su Rusi, koji zive tu i to stvara dodatni problem.Ahaaaa, sad razumem. Samo neko od vas je napisao da je bukvalno sve vazno sto ukrajinska vojska ima unisteno jos pre mesec dana.
Kako je moguce da i dalje onda imaju problema da napreduju?
Ako...Ако опколе или поразе украјинску војску код Донбаса узму Одесу преговори могу да почну...
Пази ти на себе, толико беснила није добро по здравље.Jedno 40 miliona nacista po Ukrajini
Dug put čeka Putina a ne izgleda baš najbolje
U dvije godine je ostario 20
Mislim da neće još dugo
Ovaj levo je dokaz da je čovekov predak Picigin.Ааахахххаахаха....па НЕМА ДАЉЕ.
![]()
UmišljašZnaš ti dobro o kome ja govorim.
Где си бре напаћени Хрвоје зар ниси свечано објавио да се повлачиш са теме(је си ли то био ти?)...а да имао си нешто важно да нам саопштиш...![]()
Smanjenje zapravo. Povukli su se iz nekih oblasti. Bice ovde uskoro velika ofanziva. Veliki delovi ukrajine ce pasti za par dana kada krene. Zato se promenila retorika ukrajinskih vlasti. Hoce pregovore. Menja se stanje na terenu, vreme istice.Ali i dalje slabo povecanje okupirane teritorije?
Činjenica.Umišljaš
Jesi li saznao kad kreće velika ofanziva na Donbas?Statistički je itekako bitan. Po poslednjim popisima ukrajinski govori 55% a ruski 45%. To nisu mali brojevi.
Koju kapu?Руси су то одлично осмислили.. Скидам капу.
Ma malo me brine Putin.Пази ти на себе, толико беснила није добро по здравље.
Koji su to??Interesantno je da ovde Ukrajinu podržavaju oni koji veličaju lik i delo Pavelića...
Činjenica.
![]()
Kažu da ih je 6 sletelo od jutros. China Air Force Xi'an Y-20A Kunpeng 20047, LYBE final for RWY30, photo by Aleksa Škundrić.
.Nemoj tako, nije on kriv što mu je gazda takav.
On jadničak samo krotko prepisuje ono što im je čika Đilas podelio na ceduljama.
Jbg, sendvičić po sendvičić i najede se i on nekako...
Srbija, Bogu hvala, nema povijest već istoriju.Manje čitaj Srpsku povijest.