Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo snimka a i dokaza da se ne radi o Točki U:

https://t.me/Oleg_Blokhin/16794

Tochki-U nosač motora radi 22-23 sekunde. Na navedenom videu rad glavnog motora je mnogo manji.

Vrijeme leta do maksimalnog dometa je 136 sekundi. Uzbuna za vazdušni napad objavljena je u 10:30 po moskovskom vremenu. Prema metapodacima, snimak iz Šahtjorska snimljen je u 9.22.

Čak i ako pretpostavimo da je GMT + 2 vrijeme postavljeno na određenom uređaju, vrijeme za Tochka-U da stigne do cilja na maksimalnoj udaljenosti je 2 minute i 16 sekundi. Ostalo je još više od 5 minuta do najave alarma.
Dok se rakete vide, rade im motori cijelo vrijeme. Kako si ti zaključio da ne rade, ni sam ne znaš.

FP0KmF1XIAAgqiB
ovo su Ukrajinski
po oznakama na kolima

Daj taj citat, gdje sam rekao da je presuđen ISKLJUČIVO za Markale?
Napisao sam:
"General Stanislav Galić, 30. novembra 2006.na doživotnu robiju, između ostalog i za prve Markale 5. februara 1994."
ne ti si lazovu odgovorio na post gde je iko presudjen za markale sto samo po sebi znaci da je iskljucivo presudjen za taj zlocin kao sto je on i pitao nije pitao za granatiranje sarajeva nego iskljucivo za markale gde si ti njemu naveo generala galica i sam stavio presudu upravo dokazujuci da on nije presudjen iskljucivo za markale kao sto si tvrdio nego za granatiranje sarajeva a posto su markale u sarajevu onda su sve pobacali u tu optuznicu a jos nisi odgovorio na drugo pitanje da li treba oric i gotovina da sede u zatvoru za pocinjeni genocid i da li to isto trebaju nato i americki generali za genocide pocinjene u iraku i siriji ? ne odgovaranjem na 2 postavljeno pitanje po 3 put cu protumaciti da si pobornik imperijalisticko-nacisticke vladavine i da podrzavas genocide zapada nad drugim narodima

Rusija pretjeruje u svojoj politici i smatram da oni trebaju prestati zadirati u unutarnje stvari SADa. Rusija se ne smije vise mijesati u unutarnje stvari Ukrajine i da drzi pod kontrolom sovjetske drzave. Amerika zeli da ima Rusiju koja ce se orkenuti svojim granicama i njegovati dobre odnose sa svima. Nedvojbeno je da se u svijetu osniva nova super sila a to je Turska koja ce se kad tada prosiriti na stepske krajeve i tako obiljeziti nova epoha novog svjetskog poretka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back