Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija je jedna lijepa zemlja i najveci je proizvodjac traktora u svijetu. Oni koriste traktore da bi izorali veliku zitnicu koje Rusija ima. Rusiju niko ne moze unistiti i Rusija moze da se naseli da svakome bude dobro. Rusi su jedan dobar narod i oni udovoljavaju muslimanima sto muslimanima daje sansu da prosire Islam na Rusiju. Rusija gradi muslimanima Dzamije i muslmani mogu da se mole Allahu i da poste Ramazan. Ramzan Kadirov je predsjednik Cecenije i on voli Rusiju i postuje njene zakone. Muslimani su radosni kada dodje zima jer zima u Rusiji je najljepsa i ima gdje da se izadje.

Meni nije jasno kako rusi ne vide vlak pun S300 sistema koji dolazi iz Slovačke.
https://t.me/intelslava/24700
Обрати пажњу на количину снијега на снимку.

1___4938_650x410.jpg

https://www.rbc.ua/rus/news/prezident-evrokomissii-otpravilas-kiev-soprovozhdayut-1649404823.html

А онда погледај какве бунде носе Урсула, Хегер и Борељ
који из Словачке иду у Кијев.

Возом.

"Naglašavamo da taktičke rakete Točka-U, čije su olupine pronađene u blizini željezničke stanice u Kramatorsku i koje su objavili očevici, koriste samo ukrajinske oružane snage", navode Rusi.

Dokazano lažu, gle čuda!

Doći će i to:

Charles Michel: Ovo je zastrašujuće, potrebno je više sankcija
Zašto onda Ukrajinci čekaju i kenjaju drugima što nisu prekinuli dotok iz Rusije?

Suverena si država, zaustavi protok preko svoje teritorije i rešio si "finansiranje Putinove ratne mašine".

Ili možda nisu tako suverena država kao što se priča?

Rekoh ja..BLAAA BLAAA BLAAAA..Pokvarena ploca.....zasto je legitimno sravniti Libiju sa zemljom a nije Ukrainu.......zasto su preca ukrainska od libijske dece.....ko to odredjuje...ko ima pravo na to.
na ta pitanja ne odgovaraju nato guzni i natofilski kmecavci na ovom forumu i zato treba stalno da se ponavlja sve dok ili ne odgovore ili dok im ne dosadi pa odu sa ovog foruma

ovo mora da je bilo najbrutalnije urnisanje u facu svih vremena :bravo:

Ako je tako (a mislim da nije, jer su u duboke prodore poslate elitne snage, VDV, Kantemirovska divizija, mislim da se tu radi o prostoj lošoj organizaciji, i nedovoljno ozbiljno shvaćenoj situaciji) onda Rusi, kao što sam već negde jednom rekao, treba ozbiljno da se zabrinu, i ozbiljno preispitaju način na koji ratuju.

Pri tome neću da umanjim zasluge Ukrajinaca za ruske propuste, očigledno su Ukrajinci dobro pripremljeni, motivisani, dobro koordinisani, i umesto da u početnoj fazi rata Rusi njima dubokim prodorima izazovu haos, oni su svojom reakcijom Rusima izazvali haos.

Dosadašnji tok rata je već pokazao NATO-u da je ruska konvencionalna ofanzivna sposobnost daleko ispod očekivane. Bojim se da ne pomisle da im je konvencionalna odbrambena sposobnost u ravni sa ofanzivnom, pa da svašta počne da im pada na pamet...onda eto nas na pragu nuklearnog rata.

Super su ti Kalibri i Kindžali, S-400 i Suhoji, ali kao što je 99-ta pokazala kod nas, ako prašinari nisu u stanju da probiju Košare i Paštrik, od ovoga ispred slabe vajde.
Само за десант на аеродром су користили руску елиту у правом смислу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back