DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.022
Dabome a rublja sve vise jaca dok dolar kmeci .Ruski (ne)uticaj na svet, sa posebnim osvrtom na Balkan.
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabome a rublja sve vise jaca dok dolar kmeci .Ruski (ne)uticaj na svet, sa posebnim osvrtom na Balkan.
![]()
![]()
.
Где и када сам ја то тврдио?
.
Vidio sam da se povlace i uzmicu od civila, ne i da pucaju...od pucanja sam vidio ono slavno pucanje u koljena zarobljenika i u ranjenike...A kako Rusi pucaju na civile su izblijedio iz sjećanja?
.U svojim postovima to tvrdiš, evo...
https://forum.krstarica.com/threads...u-operaciju-u-ukrajini-5.948079/post-44554127
https://forum.krstarica.com/threads...u-operaciju-u-ukrajini-5.948079/post-44554183
Čovjek tvrdi da su Ukrajinci zapravo protiv ukrajinske vlasti, i da su ih Rusi došli oslobodit, ali ni ujedinjeni ne mogu maknut nacističkog Židova Zelenskog...
.
Znači izblijedio si slike kako Rusi pucaju na civile. Odmah tako reci, ne vrdaj.Vidio sam da se povlace i uzmicu od civila, ne i da pucaju...od pucanja sam vidio ono slavno pucanje u koljena zarobljenika i u ranjenike...
bravo za ruse i cecena kako uspesno salju nacisticke i usraske kukavice u hel![]()
a ti jos uvek kmecis iz posta u post pocinji narikati za jos jedan buduci djenosajdA Srbi zabodose noz u ledja.
![]()
Da tako je. hazar a nacist. krvopija svoga naroda. 15.000.000 ukrajinaca je pre ovoga pobeglo iz nacističke ukrajine. eto toliko su "sposobni " i za svoj narod.
Po miliona i osamstosta mislite da li su ukropi dosad izgubili preko 50 hiljada ljudi u specijalnoj operaciji ili je taj broj mnogostruku veci?
Nisam ni vidio, znas li citati....a sad mi objasni jel pucaju na civile negdje gdje su ih civili napali ili bas pucaju po ovim iz Buce...ako ono prvo smatras dokazom za ovo drugo, onda si kreten...Znači izblijedio si slike kako Rusi pucaju na civile. Odmah tako reci, ne vrdaj.
pa naravno to je i svrha zasto pobiti kada ce ih sve lepo pohvatati i suditi im pred citavim svetom za ratne zlocine u moskvi a onda u gulagЈа мислим да Руси свесно одуговлаче са Мариупољем како би по сваку цену ухватили живе НАТО официре. Град је ту и нигде неће побећи. Три вакумске бомбе и готова ствар. Него је фора ове похватати живе да им се суди и да се чује све о улози запада у рату у Украјини.
opet kmecis na drugom nalogu kukavicePo miliona i osamsto
А да, најјачи ти је аргумент, вероватно?Sve je to bilo i vjerojatno je još uvijek, samo toga nema više na internetu jer su zatvoreni svi nerežimski mediji.
Prodaješ ovdje priču kako u Rusiji teku med i mlijeko, zapad propada pod inflacijom, a zapravo je tako u Rusiji. Demantiraju te službena ruska izvješća.
bas je zajeban ostao je bez 30% zemlje za samo mesec danaSnouden je potvrdio svoje tvrdnje....
Čovjek tvrdi da je Židov Zelenski nacist koji ubija Židove u logorima po Ukrajini, i da je većina Ukrajinaca protiv Zelenskog, ali Zelenski je upravo sada pred našim očima istjerao većinu Ukrajinaca iz Ukrajine, ili barem njih 15 miljona, kada su im Rusi došli pomoć. Ruse isto istjero iz sjevera zemlje...
Zajeban Zelenski...
Kurcosvirač...
.
Neko je zatvorio okice, napucio usne, stisnuo guzicice i primio rudu, glasao kako treba..Ruski (ne)uticaj na svet, sa posebnim osvrtom na Balkan.
![]()
![]()
Ginu naši a ginu i Rusi..pa naravno to je i svrha zasto pobiti kada ce ih sve lepo pohvatati i suditi im pred citavim svetom za ratne zlocine u moskvi a onda u gulag
opet kmecis na drugom nalogu kukavice![]()
Ovaj meni više liči na one "kapoe" iz nacistički logora