kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.615
Ako je kako treba, nema potrebe za tim pripremnim radnjama, a Pici...Neko je zatvorio okice, napucio usne, stisnuo guzicice i primio rudu, glasao kako treba..
Ginu naši a ginu i Rusi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je kako treba, nema potrebe za tim pripremnim radnjama, a Pici...Neko je zatvorio okice, napucio usne, stisnuo guzicice i primio rudu, glasao kako treba..
Baš u Buči, pucaju na prolaznike na ulici, sve snimljeno .Nisam ni vidio, znas li citati....a sad mi objasni jel pucaju na civile negdje gdje su ih civili napali ili bas pucaju po ovim iz Buce...ako ono prvo smatras dokazom za ovo drugo, onda si kreten...
Original...sad znamo kojoj vrsti hominida pripadaju Azovci...
preuveličacifra. to bi značilo da ih gine 1250 dnevno. možda je bilo par teških dana. pretpostavimo da su ruske procene najtačnije.sta mislite da li su ukropi dosad izgubili preko 50+ hiljada ljudi u ratu ili je taj broj mnogostruku veci?
ubija ukrajince. svi ukrajinci nisu hazari. tih 15.000.000 je pobeglo od kad su hazari privatizovali ukrajinu.a ove ubijaju pretvarajući ih u topovsko meso protiv rusa.Snouden je potvrdio svoje tvrdnje....
Čovjek tvrdi da je Židov Zelenski nacist koji ubija Židove u logorima po Ukrajini, i da je većina Ukrajinaca protiv Zelenskog, ali Zelenski je upravo sada pred našim očima istjerao većinu Ukrajinaca iz Ukrajine, ili barem njih 15 miljona, kada su im Rusi došli pomoć. Ruse isto istjero iz sjevera zemlje...
Zajeban Zelenski...
Kurcosvirač...
.
ginu uglavnom vasi rusi tu i tamo a sto se tice glasanja pa vucica i njegovu kliku su i postavili zapadnjaci tako da nista nije cudno ali vucic nije narod srbijeNeko je zatvorio okice, napucio usne, stisnuo guzicice i primio rudu, glasao kako treba..
Sve snimljeno?...i servirano...i ono bas se vidi, Rusi kokaju...Rusi kokaju, snimaju i serviraju...genijalno...Baš u Buči, pucaju na prolaznike na ulici, sve snimljeno .
Postojati neće jer Rusija neće dozvoliti da je Jenkiji preveslaju kao domoroce ćebićima... ili kao neku balkansku bedu koja i nije imala mnogo izbora.Ne u realnosti. Ne postoji brojcano velika a homogena sredina. Niti ce ikada postojati. Licni interesi su uvek pobedjivali.
Kako kad je snimak iz Mariupolja od danad, a Mariupolj pao7. 4. 22. Уништавање окупаторских тенкова од стране припадника пука "Азов":
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to uopste nije prevelika cifra u mariupulju su imali 30 hiljada + na pocetku operacije ostalo ih oko 3000 samo tu u jednom gradu su izgubili pola od tog broja a gde je ostatak ukrajine ja mislim da je i vise od 50 hiljada zato ukropi i ne uzimaju tela svojih vojnikapreuveličacifra. to bi značilo da ih gine 1250 dnevno. možda je bilo par teških dana. pretpostavimo da su ruske procene najtačnije.
ubija ukrajince. svi ukrajinci nisu hazari. tih 15.000.000 je pobeglo od kad su hazari privatizovali ukrajinu.a ove ubijaju pretvarajući ih u topovsko meso protiv rusa.
Ljepo je što ruske tenkove stavljaš
lepo je od tebe sto kmecis nad ukropskim gubitcima sa jos jednog naloga posto ne smes sa glavnogLjepo je što ruske tenkove stavljaš
ma stavio sam i da i ima jos i jace i vecejeste da je iz 1958 ali odradit ce posao![]()
A da zamoliš svog papu da to učini!!!RPC treba izopćiti iz pravoslavlja, oni nemaju veze sa kršćanstvom.
Грузијска екипа будућих покојника је добила наређење (јуче) ог главнокомандујућег павијана да нема заробљавања чеченских и руских бораца.Грузијски плаћеници формирали су посебно борбено крило у саставу батаљона Карпатски Сич, који је у саставу 93. одвојене механизоване бригаде Оружаних снага Украјине „Хладни јар“
Ово је саопштио грузијски држављанин Вано Надирадзе. Према његовим речима, у формацији су биле и особе грузијског порекла као што су Ваха Чутлашвили, Гоча Хорава и други.
Грчки плаћеници у Азову
![]()
Ovaj je porijeklom sa Rapa Nuia
jesi i ti nešo uspeo videti u svom životu?Drugari, koliko ja vidim, Rusiji i ne ide baš najbolje.
pa dosta njih je zmaglilo s ratišta. nisu svi poginuli ni u mariupolju.to uopste nije prevelika cifra u mariupulju su imali 30 hiljada + na pocetku operacije ostalo ih oko 3000 samo tu u jednom gradu su izgubili pola od tog broja a gde je ostatak ukrajine ja mislim da je i vise od 50 hiljada zato ukropi i ne uzimaju tela svojih vojnika
znam ona 9000 mislim da ima skoro 5 tona glavu sve u svemu ono hrvatijanskih majki sto je preostalo ce biti zavijeno u crninuma stavio sam i da i ima jos i jace i vece
pa ako i treba , i one ce ici iz skladista a i vreme jee da se te zalihe potrose
pa ruska vojna industrija i radi i smiswlja jos jace bonbonice za natogouzne
TixiiiiiiKako kad je snimak iz Mariupolja od danad, a Mariupolj pao![]()
to je moguce ali to ne menja cinjenicu zasto nisu uzeli mrtve moja teza je jer imaju katastrofalne gubitke a to bi bilo jako lose po moral a stose tice mariupulja 30+ hiljada a ostalo 3000 hiljade su ukrajinske brojke sto znaci da su samo tu izgubili pola od ukupnog broja ili 25+ hiljadajesi i ti nešo uspeo videti u svom životu?
pa dosta njih je zmaglilo s ratišta. nisu svi poginuli ni u mariupolju.
bas je zajeban ostao je bez 30% zemlje za samo mesec dana![]()
Nacisti nikada nisu branili Srbe, zbog nacista i njihovih konjušara u vidu ustaša, mi Srbi smo imali milionske žrtve.Jel se naslađuješ skoroj smrti okruženih ljudi?
Ti Azovci su vrsta ljudi koja bi najprije dobrovoljno otišla branit Srbe na kosovo...
Pa kakav si ti to čovjek?
.