kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.615
Sta vidim, matere ti...tebi su oni snimci mrtvih tijela po ulici neki dokaz?Nije ti lako priznati što vidiš, potrazi stručnu pomoć.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vidim, matere ti...tebi su oni snimci mrtvih tijela po ulici neki dokaz?Nije ti lako priznati što vidiš, potrazi stručnu pomoć.
АХМАТ СИЛА!
Ovaj meni više liči na one "kapoe" iz nacistički logoraНациста из Азова говори путем видео везе у грчком парламенту
Види га што је леп па скоро ко @Vaša Visost...
Pogledajte prilog 1132741
Pogledajte prilog 1132740
Otvoriš windows prozorčić u 2022. i vidiš Tixija, čovjeka koji je donedavno držao pravoslavne ikone na avataru, kako viče:
AHMAD SILA !!!
Allahu Akbar !!!
.
Što vam bi susjedi...pa bili ste žešći od nas.Srbija opet protiv Rusa, sad ce nuklearka na stab srs paron sns partije.
Усрећили смо се.Srbija opet protiv Rusa, sad ce nuklearka na stab srs paron sns partije.
Prvi i drugi poklič niđe veze.Otvoriš windows prozorčić u 2022. i vidiš Tixija, čovjeka koji je donedavno držao pravoslavne ikone na avataru, kako viče:
AHMAD SILA !!!
Allahu Akbar !!!
.
jeste da je iz 1958 ali odradit ce posaoRusi pripremaju strateske bombardere za tepih bombardovanje Azovstala u Marijupolju.
Tu ce preostale NATO ustase imati svoje garantovano grobno mesto....
Što vam bi susjedi...pa bili ste žešći od nas.
Nuna sta spade hrabra ukropska vojska i tetkice iz azova u mariupulju od 30+ hiljada na 3000 mnogo efikasni ceceni![]()
kako sam nekidan rekao, vi niste Europljani, vi pripadate stepi i divljacima.Nema sta lepse nego kad se muslimani bore za pobedu Pravoslavlja nad satanizmom
pa on sam nema veze sam sa sobom zato i pise te glupe postovePrvi i drugi poklič niđe veze.
dve muhe jednom bombom.em nema hrabrih osvajača iz horvatije. em prazne magacine od starudije. ako i ne eksplodira ode barem jedan ustaša.Rusi pripremaju strateske bombardere za tepih bombardovanje Azovstala u Marijupolju.
Tu ce preostale NATO ustase imati svoje garantovano grobno mesto....
Русима се не жури у вези Кијева. Изаћи ће сами из града кад нестане хлеба.Kad ce uci u Kijev? Za 48h?
Тачно.Не бије број већ сој.na sta spade hrabra ukropska vojska i tetkice iz azova u mariupulju od 30+ hiljada na 3000 mnogo efikasni ceceni![]()
Aha, onda dobropa da nisu kukavice ne bi pokušavali pobeći. još su zaebali minimum jedno 6 posada.
Кмече на игнору.ovoliko kmecanje hrvatijanskih usrasa nije zabelezeno jos od predaje vukovara 91![]()
Americko zavratanje jajca AV-u u Jajincima.
А коме ће завртати јајца у Јајцу и ко?Americko zavratanje jajca AV-u u Jajincima.
Nema sta lepse nego kad se muslimani bore za pobedu Pravoslavlja nad satanizmom
Ne.Auh, kakvo zlo u Vadera...
.
Prvo treba pobiti naciste, oligarhe i robijaše pa će narod ukrajine moći slobodno da se izjasni. sve dotle je ukrajinac u svojoj državi kao četnik u sred splita,
ako mi ne veruješ zapevaj četničku pesmu zgodnom prigodom na utakmici u poljudu.