Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukrajinci imaju pravo samo na onu vlast koju im Rusi dozvole?
To je tvoje viđenje istine i pravde?

.
.
Обрнуо си ствари.

Украјинци имају право само на власт коју им дозволе амерички амбасадор и Викторија Нуланд.

Имаш и снимак њиховог разговора у којем спроводе демоктратски процес избора власти у Украјини...

.

Prilozi

• Screenshot_20220407-180442_Chrome.jpg
    Screenshot_20220407-180442_Chrome.jpg
    97 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
Crko Mahac. Sad izgleda mase sotoni u paklu

💀 У борбама за Мариупољ ликвидиран познати припадник добровољачког пука Азов са надимком "Махач".
☑️Информативна служба ДНР саопштила да се наставља успешна операција ослобађања окупиране територије ове Републике. До сада је ослобођено око 160 насељених места, највише у југозападном делу који гравитира ка Мариупољу.

Naravno slike niti bilo kojeg dokaza sem na casne mi reci Zarkovicko-sputnjiske nema. Slutim ozivece kao kanadski snajperista kojeg su krajnje objektivni kremljovski mediji ozalili jos pre mesec dana.

Crko Mahac. Sad izgleda mase sotoni u paklu

💀 У борбама за Мариупољ ликвидиран познати припадник добровољачког пука Азов са надимком "Махач".
☑️Информативна служба ДНР саопштила да се наставља успешна операција ослобађања окупиране територије ове Републике. До сада је ослобођено око 160 насељених места, највише у југозападном делу који гравитира ка Мариупољу.
Kome poznat? Prvi put čitam za njega.

Srpski veleizdajnicki rezim NATO marionete Aleksandra Vucica glasao PROTIV RUSIJE U UJEDINJENIM NACIJAMA - tj za izbacivanje Rusije iz Saveta za ljudska prava.

Mnoge prozapadne drzave bile suzdrzane kao npr Singapur a Srbija glasala PROTIV RUSIJE!

Stid me je sto sam Srbin.

A lazu NATO djubrad SNS-ovska da smo neutralni!

AKO SMO NEUTRALNI ZASTO SRBIJA NIJE BILA SUZDRZANA NA OVOM GLASANJU KAO MNOGE DRUGE ZEMLJE NEGO SMO GLASALI PROTIV RUSIJE A PO DIKTATU AMERIKE I NEMACKE?

Roknuo bi ja sada srpskoj stoki naprednjackoj cenu gasa od 3000 dolara po kubiku pa nek se puse i glasaju koliko hoce protiv Rusije...

photo_2022-04-07_18-01-03.jpg

.
Обрнуо си ствари.

Украјинци имају право само на власт коју им дозволе амерички амбасадор и Викторија Нуланд.

Имаш и снимак њиховог разговора у којем спроводе демоктратски процес избора власти у Украјини...

.

Ako su Ukrajinci zapravo na strani Rusa, kako ti lažno tvrdiš, zar ne bi rat već bio gotov, nakon što su Rusi intervenirali da pomognu Ukrajincima, koji su ionako većinski protiv svoje vlasti, po tvojem inputu?
I zar ne bi Ukrajinci, u tom slučaju, već do sada svrgnuli nametnutu vlast?

E sad si se zabarikadiro do kraja...
Da vidimo kako ćeš se izvuć iz ovih tvrdnji svojih, i dal ćeš sam sebi zvučat glupo?

.

Murmansk-BN systems turn F-35 fighters into scrap metal near Russian borders​

World
According to the Sina Military website, US pilots of F-35 aircraft complain about impaired communication and malfunctions in the work of on-board systems of their airplanes when approaching Russia's western borders.

See more at https://english.pravda.ru/news/world/149839-murmansk_f_35/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back