Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 58,8%
  • Još malo

glasova: 8 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 20 29,4%

• Ukupno glasova
    68
:ceka:

Screenshot_20251009_191347_com.android.chrome_edit_8105152334611152.jpg
66b19321225e219893bdfb7b7079c63d_w200.gif

jack-nicholson-frozen.gif

Godina nije završena, aj sad napiši koliko su ukropi napredovali i sa kojim gubicima.
od 2022ge su ukropi

porazili ruske oklopne armije kod kijeva
zbrisali diviziju specnaza koja se desantirala na kijevski aerodrom da bi tamo sleteo putin sa generalstabom
potopili rusku crnomorsku nuklearnu flotu
od osvojenih 45% ukrajine od strane rusa, oslobodili su 25%
svakodnevno gadja i raketira ciljeve u rusiji i do 2000 kilometara dubine

danas rusi imaju manje a ukropi vise teritorije nego na pocetku agresije 2022ge
sto nije za potcenjivanje posto se ukrajina bori protiv najvece zemlje na svetu i plus nuklearne sile

Sa kojim brojem Rusi trenutno sprovode Svo??
I meni deluje sporo pa me zanima brojnost
Nemam pojma iskreno, ne bavim se i ne frljam brojevima ni na jednoj strani jer prosto mi je nezahvalno da prognoziram ovakav rat i duzinu fronta u brojevima.
Ako pitas hrvate Rusa izginulo milion i sto hiljada, to je celokupni redovni sastav vojske RF, i toga se drzi zapad, dok je ukrajinaca navodno izmedju milion osamsto i 2 miliona, navodno hakeri im drpili podatke.

Proceni sam

Nemam pojma iskreno, ne bavim se i ne frljam brojevima ni na jednoj strani jer prosto mi je nezahvalno da prognoziram ovakav rat i duzinu fronta u brojevima.
Ako pitas hrvate Rusa izginulo milion i sto hiljada, to je celokupni redovni sastav vojske RF, i toga se drzi zapad, dok je ukrajinaca navodno izmedju milion osamsto i 2 miliona, navodno hakeri im drpili podatke.

Proceni sam
Ako je mali broj i ako se rotiraju,pa bukvalno i ne ratuju nego se obucavaju,jbg mora uvek da uce u hodu

Ako je mali broj i ako se rotiraju,pa bukvalno i ne ratuju nego se obucavaju,jbg mora uvek da uce u hodu
Putin je skoro izjavio da ih ima 600-700k ali nisu svi na crti vec rotacije logistika ne znam ni ja sta, vrv da ima i obuke i kojesta a oni iskusni su na prvoj liniji. zanimljiv broj vojnika s obzirom na jednu mobilizaciju od 300k, mnogi se javljaju na ugovore i ima gomile dobrovoljaca

Znaci milion dvesto mrtvih 700k na frontu to je 2 miliona Rusa po hrvatskoj matematici
Rusi sproveli samo jednu mobilizaciju do sada, ukri ko zna koliko
Ukri otimaju ljude već dvije godine
Kod svake razmjene mrtvih omjer je u prosjeku 1 Rus na 50 Ukra
Ukri već duže vrijeme mobiliziraju i iznad 60 godina starosti
Rusi sve češće zauzimaju ukro položaje bez borbe jer nema nikoga da ih brani
Rupe u ukrajinskim crtama obrane su svakodnevna pojava

Ali ne, @Frtajler i napaćena frustrirana ekipa bolje znaju da je puno više mrtvih Rusa
:mrgreen:

Back