Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.281
У Харкову је у току велики пожар.
Густи дим се диже над Харковом.
Кликнути на "view" да би се гледао видео.
Густи дим се диже над Харковом.
Кликнути на "view" да би се гледао видео.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си погодио, продужило се преко три недеље. Мислим да ниси пристао али ако кажеш да јеси, ок. Реч је реч ал кашика је кашика.Jesam. Ali nije ni bitno, ne moraš brisati profil, ali me zanima hoćeš li priznati da sam ja imao realnu procenu za razliku od tebe i da si pogrešio?
Bolje reći nemaš pojma tko su borci a tko mitovi.Verovao sam da će se predati i spasiti grad i glavu, ali precenio sam ih.
Koji hebeni čečeni?Šaka jada.Теши ли те тај покушај хумора бар мало, што су Чечени већ тамо?
Oko 4000 poginulih imaju Rusi tamo, većinom sirotinja iz donbasa i kavkaza.Ni milimetra se Rusi nisu pomakli....ovo je debakl nekad 2 sv.vojne sile.....200 ljudi ih hebe uzduž i poprijeko.
Nemaju ni malo ljutskosti da ne koriste civile kao živi zid.Bolje reći nemaš pojma tko su borci a tko mitovi.
Извори CNN, BBC, DW итд.Ni milimetra se Rusi nisu pomakli....ovo je debakl nekad 2 sv.vojne sile.....200 ljudi ih hebe uzduž i poprijeko.
Žao mi ljudi...izginuše radi kepecovik kompleksa što je malecki.Oko 4000 poginulih imaju Rusi tamo, većinom sirotinja iz donbasa i kavkaza.
Ne. Nemoj. Nije mi bio cilj da brišeš nalog. Samo sam hteo da čujem tvoje mišljenje? Nemoj brisati nalog.Ти си погодио, продужило се преко три недеље. Мислим да ниси пристао али ако кажеш да јеси, ок. Реч је реч ал кашика је кашика.Сад
ћу им послати поруку а ево и да ти видиш.
@Nina @Stevcina zabica
молим брисање налога.
To su te evropske vrednosti zbog kojih danas polažu svoje živote na oltar bušenja guzice.LGBT kod Ukrajinaca
Otkud se ti stvori, kao da nije dovoljno ovih sto opoganjuju temu svojim skrabanjem...Ostavimo po strani sva ova "smatranja".
Kakvo je stanje na frontu?
Padoše li Rubižna i Popasnaja?
To su na brzaka u nekoj garaži postavili..Rusi očajni, ERO na džipu je opasnije od pogotka rakete.
Moje halucinacije?
Znači ja haluciniram da ovdje Srbi kolektivno, baš kao i na ulicama Beograda, zazivaju uništenje, Srbima bliske, ukrajincske države i nacije?
.
Nek rusi izvole ući u Azovstal tamo nema civila a Rusa je bar 20 na jednog + što imaju: kindzale,kalibre,iskandere,haubice,tenkove,avioneNemaju ni malo ljutskosti da ne koriste civile kao živi zid.
Da su nekakvi borci izvukli bi se živi.
Zna li itko koja je ljekarna dežurna u Valjevu poslijepodne?Извори CNN, BBC, DW итд.![]()
Дао му је празну вугла, па му поваздан дува промаја.Некоме је Бог дао све, а неком Меј Брегамију није дао ништа...![]()
Neobično , sa čim ovo gadjaju da li nam možeš reći.Pusagija Rusa. Buse ih k'o u video igrici
Imaju sve, ali nije cilj da unište taj industrijski kompleks. Neko će tu raditi posle oslobođenja.Nek rusi izvole ući u Azovstal tamo nema civila a Rusa je bar 20 na jednog + što imaju: kindzale,kalibre,iskandere,haubice,tenkove,avione
dronove,kurze,palze etc.
Zna li itko koja je ljekarna dežurna u Valjevu poslijepodne?
Ceceni to vise vole na old fashioned way...Nek rusi izvole ući u Azovstal tamo nema civila a Rusa je bar 20 na jednog + što imaju: kindzale,kalibre,iskandere,haubice,tenkove,avione
dronove,kurze,palze etc.
Zna li itko koja je ljekarna dežurna u Valjevu poslijepodne?
Molim nemojte mu brisati nalogТи си погодио, продужило се преко три недеље. Мислим да ниси пристао али ако кажеш да јеси, ок. Реч је реч ал кашика је кашика.Сад
ћу им послати поруку а ево и да ти видиш.
@Nina @Stevcina zabica
молим брисање налога.