- Poruka
- 3.300
Ja guštam.![]()
Znam...
Al ovaj "ovo je sparta" tvrdi da ja haluciniram kad kažem da Srbi ovdje guštaju na prženje Ukrajinaca...
,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja guštam.![]()
Сироти укропи два метра у земљу или 20 у ваздух а ти се смејеш.Siroti rusi metar napred tri nazad , a ti navijas da ih sto vise sprze !
Pa kakv si ti to covjek![]()
Nikada tako nešto nije spominjano, ali Rusija neće ni pobijediti u ovom ratu.Деде реци нам кад ће Русија капитулирати, а укроси ући у Москву и Петровград?![]()
Срби се не радују патњи украјинског народа, већ само навијају за денацификацију и нормализацију Украјине. Украјински народ је жртва нацистичке клике која је пучем преотела власт у Украјини и држи тај јадни народ као таоце.
Украјинци који су дошли у Србију су одушевњени позитивним односом Срба према њима, од 2:10
Siroti rusi ni na zemlju ni na nebo sprzeni u oklopuСироти укропи два метра у земљу или 20 у ваздух а ти се смејеш.
Добро је што ипак навијаш за Русе.
Има наде за тебе.
Ne Ukrajinaca,nego nacista.Znam...
Al ovaj "ovo je sparta" tvrdi da ja haluciniram kad kažem da Srbi ovdje guštaju na prženje Ukrajinaca...
,
Zauzet je Šojgu, javiće mu se kad završi prolećno čišćenje.Шеф Пентагона Лојд Остин је рекао да од средине фебруара покушава да ступи у контакт са руским колегом, министром одбране Руске Федерације Сергејом Шојгуом, али да му он не одговара на позиве.
Најновије вести — rs.sputniknews.com
АхаSiroti rusi ni na zemlju ni na nebo sprzeni u oklopu![]()
У великој си заблуди у вези сукоба у Украјини. Послушај мало Давора Домазета Лошу шта говори у вези овог сукоба. Иако је србофобични усташки умировљени бојовник, морам рећи да су му реалне анализе у вези сукоба у Украјини.Nikada tako nešto nije spominjano, ali Rusija neće ni pobijediti u ovom ratu.
Ne Ukrajinaca,nego nacista.
Американци су тукли Стражевицу буквално сваки дан свиме што су имали (осим нуклеарки) па нису урадили ништа. Добра фортификација је зезнута ствар.
nesto mi bre ne stima tu
Kremoljubi i brojeviДанас значи затрпавају нацисте или ће пустити да једу сами себе? Ако их нису затрпали 50.000 нису ниједног.
Ne postoje Ukrajinci,oni su novokompovani narod,kao Moldavci,Makedonci i Bosnjaci.Ne Ukrajinaca,nego nacista.
Taj se ispisao iz svijeta normalnih. Zadnje što znam da je govorio o sukobu u Ukrajini je bilo nešto o borbi demona i ne znam više čega ono.У великој си заблуди у вези сукоба у Украјини. Послушај мало Давора Домазета Лошу шта говори у вези овог сукоба. Иако је србофобични усташки умировљени бојовник, морам рећи да су му тачне и реалне анализе у вези сукоба у Украјини.
Nemoj da se praviš budala jer ćemo te onda tako i tretirati.Ali nacist je onaj tko Židove želi strpat u logor...
Optužit nekog da je nacist samo zato jer ne dozvoljava krađu svojeg teritorija valjda je najljigavije zlo koje ljudsko srce može izmislit. Znači, došo si ga pokrast, a onda mu još pakiraš klanje i mućenje lažnim optužbama !!!
Nisam sudac, ali mislim da onaj, tko tako radi, poslije smrti, sasvim sigurno ide u pakao...
.
znaci, promovises LGBTДанас значи затрпавају нацисте или ће пустити да једу сами себе? Ако их нису затрпали 50.000 нису ниједног.
Tvoj post upućen meni od pre tri nedelje:Данас значи затрпавају нацисте или ће пустити да једу сами себе? Ако их нису затрпали 50.000 нису ниједног.
Да ли си тада пристао?Tvoj post upuće meni od pre tri nedelje:
"Ajde opklada?
Ako ukrajina izdrži još tri nedelje, ja gasim jedini nalog.
Ako ne izdrži, ti gasiš."
Šta sada posle tri nedelje kažeš?