Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Vaša Visost...
Срби се не радују патњи украјинског народа, већ само навијају за денацификацију и нормализацију Украјине. Украјински народ је жртва нацистичке клике која је пучем преотела власт у Украјини и држи тај јадни народ као таоце.

Украјинци који су дошли у Србију су одушевњени позитивним односом Срба према њима, од 2:10

🇺🇸🇷🇺 Шеф Пентагона Лојд Остин је рекао да од средине фебруара покушава да ступи у контакт са руским колегом, министром одбране Руске Федерације Сергејом Шојгуом, али да му он не одговара на позиве.

👉 Најновије вести — rs.sputniknews.com
Zauzet je Šojgu, javiće mu se kad završi prolećno čišćenje.

Nikada tako nešto nije spominjano, ali Rusija neće ni pobijediti u ovom ratu.
У великој си заблуди у вези сукоба у Украјини. Послушај мало Давора Домазета Лошу шта говори у вези овог сукоба. Иако је србофобични усташки умировљени бојовник, морам рећи да су му реалне анализе у вези сукоба у Украјини.

Ne Ukrajinaca,nego nacista.

Ali nacist je onaj tko Židove želi strpat u logor...
Optužit nekog da je nacist samo zato jer ne dozvoljava krađu svojeg teritorija valjda je najljigavije zlo koje ljudsko srce može izmislit. Znači, došo si ga pokrast, a onda mu još pakiraš klanje i mučenje lažnim optužbama !!!

Nisam sudac, ali mislim da onaj, tko tako radi, poslije smrti, sasvim sigurno ide u pakao...
To su oni koji se svjesno bore na strani neistine...
Takvi su Isusa razapeli, lažnom optužbom, zbog nekih svojih interesa mizernih...

.

nesto mi bre ne stima tu
ajde sada mi reci agde je ono silno darovani te jamericki javalini , pa pirgavski sto su hvalili daje naj naj.
jel su dali Cecenima i gledam onoga jadnika , baci onaj , , ajde dobr , posle onoga sto im je poslao pomoc azovcima kroz cev
ali, mislim da bi bilo bolje sa onim skupimmmmm njihovim.

У великој си заблуди у вези сукоба у Украјини. Послушај мало Давора Домазета Лошу шта говори у вези овог сукоба. Иако је србофобични усташки умировљени бојовник, морам рећи да су му тачне и реалне анализе у вези сукоба у Украјини.
Taj se ispisao iz svijeta normalnih. Zadnje što znam da je govorio o sukobu u Ukrajini je bilo nešto o borbi demona i ne znam više čega ono.

Ali nacist je onaj tko Židove želi strpat u logor...
Optužit nekog da je nacist samo zato jer ne dozvoljava krađu svojeg teritorija valjda je najljigavije zlo koje ljudsko srce može izmislit. Znači, došo si ga pokrast, a onda mu još pakiraš klanje i mućenje lažnim optužbama !!!

Nisam sudac, ali mislim da onaj, tko tako radi, poslije smrti, sasvim sigurno ide u pakao...

.
Nemoj da se praviš budala jer ćemo te onda tako i tretirati.

Данас значи затрпавају нацисте или ће пустити да једу сами себе? Ако их нису затрпали 50.000 нису ниједног.

Tvoj post upućen meni od pre tri nedelje:
"Ajde opklada?
Ako ukrajina izdrži još tri nedelje, ja gasim jedini nalog.
Ako ne izdrži, ti gasiš."

Šta sada posle tri nedelje kažeš?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back