Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam. Ali nije ni bitno, ne moraš brisati profil, ali me zanima hoćeš li priznati da sam ja imao realnu procenu za razliku od tebe i da si pogrešio?
Ти си погодио, продужило се преко три недеље. Мислим да ниси пристао али ако кажеш да јеси, ок. Реч је реч ал кашика је кашика. :lol: Сад
ћу им послати поруку а ево и да ти видиш.
@Nina @Stevcina zabica
молим брисање налога.

Ти си погодио, продужило се преко три недеље. Мислим да ниси пристао али ако кажеш да јеси, ок. Реч је реч ал кашика је кашика. :lol: Сад
@Nina @Stevcina zabica
молим брисање налога.
Ne. Nemoj. Nije mi bio cilj da brišeš nalog. Samo sam hteo da čujem tvoje mišljenje? Nemoj brisati nalog.

Moje halucinacije?
Znači ja haluciniram da ovdje Srbi kolektivno, baš kao i na ulicama Beograda, zazivaju uništenje, Srbima bliske, ukrajincske države i nacije?

.

Svako ko je za NATO pakt je krvni neprijatelj srpskog naroda jer je NATO bombardovao i okupirao dobar deo nase zemlje gde drzi preostale Srbe kao Nacisti Jevreje u Varsavskom getu....

Nemaju ni malo ljutskosti da ne koriste civile kao živi zid.
Da su nekakvi borci izvukli bi se živi.
Nek rusi izvole ući u Azovstal tamo nema civila a Rusa je bar 20 na jednog + što imaju: kindzale,kalibre,iskandere,haubice,tenkove,avione
dronove,kurze,palze etc.

Извори CNN, BBC, DW итд. :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::mrgreen::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Zna li itko koja je ljekarna dežurna u Valjevu poslijepodne?

Нациста из Азова говори путем видео везе у грчком парламенту

Види га што је леп па скоро ко @Vaša Visost...

photo_2022-04-07_15-20-38.jpg

photo_2022-04-07_17-06-59.jpg

Prilozi

• photo_2022-04-07_15-20-38.jpg
    photo_2022-04-07_15-20-38.jpg
    85 KB · Pregleda: 8
Nek rusi izvole ući u Azovstal tamo nema civila a Rusa je bar 20 na jednog + što imaju: kindzale,kalibre,iskandere,haubice,tenkove,avione
dronove,kurze,palze etc.

Zna li itko koja je ljekarna dežurna u Valjevu poslijepodne?
Imaju sve, ali nije cilj da unište taj industrijski kompleks. Neko će tu raditi posle oslobođenja.
Biće i tribunal za naciste u Donbasu, valja ih uhvatiti žive.

@Nina @Stevcina zabica
молим брисање налога.
Molim nemojte mu brisati nalog
@Nina
@Stevcina zabica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back