- Poruka
- 29.300
A Srbi koji kontrolišu Teslinim,valjda,nekim talasima,mozgove-Hrvata.Taj se ispisao iz svijeta normalnih. Zadnje što znam da je govorio o sukobu u Ukrajini je bilo nešto o borbi demona i ne znam više čega ono.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Srbi koji kontrolišu Teslinim,valjda,nekim talasima,mozgove-Hrvata.Taj se ispisao iz svijeta normalnih. Zadnje što znam da je govorio o sukobu u Ukrajini je bilo nešto o borbi demona i ne znam više čega ono.
Bolje da se civili sklone jer će Rusi srušiti grad iz nemoći da uđu u njega.Краматорск.
Људи беже из града.
Очекује се гранатирање и борбе за град.
Нажалост. Само што се не боре Американци, они посматрају.Преведено Амери ће се борити против Руса до задњег укроса.
То се и ја питам.nesto mi bre ne stima tu
ajde sada mi reci agde je ono silno darovani te jamericki javalini , pa pirgavski sto su hvalili daje naj naj.
jel su dali Cecenima i gledam onoga jadnika , baci onaj , , ajde dobr , posle onoga sto im je poslao pomoc azovcima kroz cev
ali, mislim da bi bilo bolje sa onim skupimmmmm njihovim.
Tакви су ти смрдљиви Англосаксонци.Нажалост. Само што се не боре Американци, они посматрају.
Nema kopija kod Rusa kod njih sve originalТо се и ја питам.
Могуће да су Хрвати у праву кад кажу да је Кадиров у Чеченији направио верну копију Мариупоља па га сад руше и снимају.
Још један уништени укропски С300
https://t.me/istorijaoruzija/45009
Zaigrace ruska mecka i kod njih ,samo neka je cackaju sto vise!Tакви су ти смрдљиви Англосаксонци.
Dok je još bio u službi bio je pomalo iritantni hvalisavac, od kad je u penziji popustile sve kočnice i lupetali lupeta.A Srbi koji kontrolišu Teslinim,valjda,nekim talasima,mozgove-Hrvata.![]()
Jesam. Ali nije ni bitno, ne moraš brisati profil, ali me zanima hoćeš li priznati da sam ja imao realnu procenu za razliku od tebe i da si pogrešio?Да ли си тада пристао?
Šta će reći....maca popapala jezik a kao i svaki Kremljoljub časti nema da ispuni obećanje.....Han van Zen se kladio da Mariupolj neće izdržati deset dana a evo već 16 dan od tada da se Rusi nisu ni približili Azovstalu.Tvoj post upućen meni od pre tri nedelje:
"Ajde opklada?
Ako ukrajina izdrži još tri nedelje, ja gasim jedini nalog.
Ako ne izdrži, ti gasiš."
Šta sada posle tri nedelje kažeš?
Pičkeeeetineeeeeee
Vlažni
Поновиће се Берлин 1945!Pičkeeeetineeeeeee
LGBT kod Ukrajinacaznaci, promovises LGBT
Ana kaze da je dobar spot
Verovao sam da će se predati i spasiti grad i glavu, ali precenio sam ih.Šta će reći....maca popapala jezik a kao i svaki Kremljoljub časti nema da ispuni obećanje.....Han van Zen se kladio da Mariupolj neće izdržati deset dana a evo već 16 dan od tada da se Rusi nisu ni približili Azovstalu.
Теши ли те тај покушај хумора бар мало, што су Чечени већ тамо?Vlažni![]()
Ni milimetra se Rusi nisu pomakli....ovo je debakl nekad 2 sv.vojne sile.....200 ljudi ih hebe uzduž i poprijeko.
Ostavimo po strani sva ova "smatranja".
Kakvo je stanje na frontu?
Padoše li Rubižna i Popasnaja?
.Što mislite, hoće li Ukrajinci ikada oprostiti ovo Srbima?
.