Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇺🇸🛢Трамп: Бајден узалудно троши стратешке залихе земље

Трамп каже да је одлука Бајденове администрације о ослобађању рекордних милион барела нафте дневно погрешна и да би те залихе требало да се користе само за хитне случајеве великих размера или сукобе.

❌ Бивши амерички председник сматра да такав потез неће снизити цене, већ ће уместо тога исцрпети стратешке залихе земље.

💬 "Он ће узети оно што смо пажљиво и магично изграђивали, и то ће бити узалудан покушај да се смање цене нафте и бензина. Врло брзо ће те залихе бити испражњене", рекао је он.

https://t.me/sputniksrbija/18016

Pa kako sad ovo?
Alo Trampe prestani... :lol:

I još nešto ovih dodatnih 36 im stigli 26 marta!!
Danas 31 mart i za pet dana ih porokali, prosečno 7 dnevno!!!

Kakva beskorisna skalamerija!!!

Pogledajte prilog 1128867
Турчегање ништа друго осим да подржавају геноцид и фашисте. Турска је геноцидна творевина настала на истребљење хришћана на тим просторима Јермени, Грци, Асирци и Калди.

Овај рат у Украјини је само почетак финала ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА које је изостало тиме што није реализован Черчилов план да се нападне Совјетски Савез 1946. Тек сад присуствујемо суштини оног чему "запад" стреми од настанка Русије. А ако је истина да Русија продаје гас далеко испод тржишне цене онда је Путин глуп државник.

277704756_629151161725487_5423470800719666381_n.jpg

🇩🇪🇷🇺 Немачка предузећа се плаше да ће изгубити „стотине хиљада“ радних места ако се одустане од руског гаса, наводи се у саопштењу Источног комитета немачке привреде.

Čekaj, ako izgube posao kako misle da uzmu godišnji odmor za letovanje u hrvatskoj? :think:
Ниси знао?
У Хрватској је љетовање бесплатно.
И иначе, све на Западу је бесплатно.

Само покварени Руси не дају гас бесплатно.

A samo si ti pametan ,a ne pitas se da je tu radijacija neutralizovana ,cak su i sami Rusi izjavili da su ti vojnici isli kroz neku sumu da bi brze dosli .
jeste i bas kroz sumu je radijacija najveca ali zato 10 metara od reaktora uopste nema radijacije mnogo si pametan imam ciglu da ti probam oces kupis?

31. 2. 22. Снимак како руси беже да спасу живу главу док им Украјинци уништавају импровизовану базу у Украјинском селу:

:zcepanje: :cepanje: :lol: :hahaha1: :hahaha: :rotf: :zcepanje: :cepanje: :lol: :hahaha1: :hahaha: :rotf:
nista nisu pogodili i nema ubijenih :bravo:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

samo ti brani anglo-saksonce do zadnjeg Hrvata,Ukrainca bice vam mnogo oni zahvalni....
Nigdje ja nisam branio anglo-saksonce
Samo ti pokušavam objasniti da Rusi nisu nikakvi antifašisti i borci protiv nacizma.....sve ti je to slična kaša.Jedni melju totalitarglobalizmom nevladinih udruga drugi totalitarizmom vojne čizme....na svakome je da izabere svoj put....iz moje vizure,ljude pokoravati ratnim djelovanjem,
je necivilizacijski i nehumano.

Oslobodili su ljude od njihovih stana, kuća, radnih mesta, škola, vrtića....i to u gradu, u kome je živelo 45% Rusa odnosno 220000 od ukupne populacije. Da, krasna im ta izlika, da su ih došli zaštititi.
izgradice opet kao i Grozni , Maruopuji i Donbas su nova rurska oblast,buduci da rursksa oblast ostaje bez energenata, i moci ce da se bave uzgojem puzeva zahvaljujuci americkoj viziji

Оборена три украјинска хеликоптера над Маруупољем. Нацисти пробали да побегну.
Има и живих, напрасно изгубили памћење, пошто су идентификовани као припадници Азова.
Од страха губе памћење а до скора су се иживљавали над народом.
Све је већи страх међу њима јер немају куд. Руси их лове и тамане као гамад!
Управо како је Путин рекао, денацификација!

Путин потписао указ о продаји гаса за ₽. Дали су смернице. Западне компаније морају отворити рачуне у руским банкама у ₽ са кога ће с плаћати гас. Ко не плати третираће се да је раскинуо уговор и њему се гас неће испоручивати.

Mjere nisu bile dobre, jer su uzrokovale revolt dela populacije, svakako crna mrlja kod političara, mogli su to svakako drukčije ispeljati. Ali, dragi marsijaneru, covid-19 tek kako postoji. Ja sam izgubio oca zbog toga jer je verovao u teorije zavere, te se nije želio vakcinirati. Ja vakciniran, sam imao samo jedno popodne glavobolju od simptoma covida-19. Inaće 80% svih hospitaliziranih zbog korone je bilo nevakciniranih, kod umrlih je taj postotak skoro 90%. Tužno, da pokušavaš prodavati maglu, da covid-19 ne postoji. Samo se uvjeri, koliko ljudi starijih od 70 godina je pokupila ta bolest, a mogli su još živeti. To ti je crna tačka kod mene, velika ko planeta, marsijaneru dragi....:dontunderstand:
e , sda si i dosao na moj teren
ako si i procitao sta sam i pisao mnogo ranije , nigde ama bas nigde nisam negirao postojanje Covid Viruusa ,a li sam bio skeptican io nacinu i poreklu istoga, da si i ranije i video sta sam i pisao o simptomima koji su prezentirano , video bi da su isti ti simptomi koji su GLLE U AMERICI i prglasavani da je uzrok pusenja vestackih cigara,
da si i citao , ono sto su mi i zabranjivali da postavljam od naucnika svetskoga glasa , sta je i kako se treba leciti i da si i citao , da nije u skladu sa etikom da se zabranjuje lekarima da lece svoje pacijente sa vec poznatim lekovima koji i jesu i veoma efikasni
da si i citao , da , sada da se vratim na moju zemlju Kanadu , gde je 80% procenata umrlih i je starijih osoba i to kako u privatnim , tako i u drzavnim starackim domovima.

dakle, da te pitam , dal je tvoj doktor , odmah po spoznaji da je oboleo , dal je i dobijao lekove ili je bilo da se samo izoluje , ana taj nacin i je organizam bez pomoci i nege i lekova , i umirao.
Dal ti znas da su DEKRETOM SVE DRZAVE zabranili da se vrse autopsije...
jer je to i najvaznija naucna disciplina koja i moze dati odgovor od cega je lice umrlo.
i zadnje , da ne bih dosadjivao drugima da te pitam
DALI ZNAS kako i se i doslo do testa zvan PCR , da li znad da sve vakcine i to pod znakom pitanja zapadnoga tipa , koje i nisu radjene po istrazivanju Wuhan Covid Vakcine i da su dekretom postavljene da su navodno vakcine ..
da li i koliko znas da je mnogo vise lica umrlo od posledica primanja tih vakcina nego od..covida.
i tako i tako dalje.

ne znam gde si ali jedine vakcine na platformi istrazenih ranijih Virusa i Wuhan Covida su RUSKE KAO I KINESKE.

a njih i ne priznaju a i jesu mnogo efikasnije,
Pitanje za tebe
A ZASTO IH NISU PRIZNALE ?????

Imaš Švabu i Rusa, nagradno pitanje:
Šta misliš, ko laže?
Normalno da će plaćati u ojrima, a Gazprom banka će s njima raditi šta god poželi.
Тако је, у ојрима а Газпром банка ће одређивати курс Рубља - евро. Што би рекли у кога је гас у тога је и одређивање цене.

Овај рат у Украјини је само почетак финала ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА које је изостало тиме што није реализован Черчилов план да се нападне Совјетски Савез 1946. Тек сад присуствујемо суштини оног чему "запад" стреми од настанка Русије. А ако је истина да Русија продаје гас далеко испод тржишне цене онда је Путин глуп државник.
nemacka salje vec drugu turu naoruzanja,
ja bih im zavrnula gas da prestanu sve fabrike da rade,
pa i fabrika oruzja,
pa kad prestanu da salju ukrajini oruzje,
onda pustila gas za rublje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back