Mjere nisu bile dobre, jer su uzrokovale revolt dela populacije, svakako crna mrlja kod političara, mogli su to svakako drukčije ispeljati. Ali, dragi marsijaneru, covid-19 tek kako postoji. Ja sam izgubio oca zbog toga jer je verovao u teorije zavere, te se nije želio vakcinirati. Ja vakciniran, sam imao samo jedno popodne glavobolju od simptoma covida-19. Inaće 80% svih hospitaliziranih zbog korone je bilo nevakciniranih, kod umrlih je taj postotak skoro 90%. Tužno, da pokušavaš prodavati maglu, da covid-19 ne postoji. Samo se uvjeri, koliko ljudi starijih od 70 godina je pokupila ta bolest, a mogli su još živeti. To ti je crna tačka kod mene, velika ko planeta, marsijaneru dragi....
e , sda si i dosao na moj teren
ako si i procitao sta sam i pisao mnogo ranije , nigde ama bas nigde nisam negirao postojanje Covid Viruusa ,a li sam bio skeptican io nacinu i poreklu istoga, da si i ranije i video sta sam i pisao o simptomima koji su prezentirano , video bi da su isti ti simptomi koji su GLLE U AMERICI i prglasavani da je uzrok pusenja vestackih cigara,
da si i citao , ono sto su mi i zabranjivali da postavljam od naucnika svetskoga glasa , sta je i kako se treba leciti i da si i citao , da nije u skladu sa etikom da se zabranjuje lekarima da lece svoje pacijente sa vec poznatim lekovima koji i jesu i veoma efikasni
da si i citao , da , sada da se vratim na moju zemlju Kanadu , gde je 80% procenata umrlih i je starijih osoba i to kako u privatnim , tako i u drzavnim starackim domovima.
dakle, da te pitam , dal je tvoj doktor , odmah po spoznaji da je oboleo , dal je i dobijao lekove ili je bilo da se samo izoluje , ana taj nacin i je organizam bez pomoci i nege i lekova , i umirao.
Dal ti znas da su DEKRETOM SVE DRZAVE zabranili da se vrse autopsije...
jer je to i najvaznija naucna disciplina koja i moze dati odgovor od cega je lice umrlo.
i zadnje , da ne bih dosadjivao drugima da te pitam
DALI ZNAS kako i se i doslo do testa zvan PCR , da li znad da sve vakcine i to pod znakom pitanja zapadnoga tipa , koje i nisu radjene po istrazivanju Wuhan Covid Vakcine i da su dekretom postavljene da su navodno vakcine ..
da li i koliko znas da je mnogo vise lica umrlo od posledica primanja tih vakcina nego od..covida.
i tako i tako dalje.
ne znam gde si ali jedine vakcine na platformi istrazenih ranijih Virusa i Wuhan Covida su RUSKE KAO I KINESKE.
a njih i ne priznaju a i jesu mnogo efikasnije,
Pitanje za tebe
A ZASTO IH NISU PRIZNALE ?????