Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта очекујеш да ће рећи не иде баш како смо очекивали?Реално ни један рат не иде по плану ма шта он причао.
Суштински Русија јесте уништила војну инфраструктуру Украјине у великом проценту.Тај план је сигурно на неких 70-80 посто.
Тотална демилитаризација је могућа само након договора.Реално и оклоп је уништен у великој мјери јер већ траже нови од запада.
ПВО систем озбиљан не мислим на ручни готово и не постоји више.Авиони, беспилотне, хеликоптери чини ми се такође јако висок ниво уништен.
Војни бродови не знам да ли уопште постоји та ставка у украјинској војсци.Проблем остаје терен, циљ на копну, докле ићи уопште и када је крај?
Те циљеве Русије ми не можемо знати, можемо наслутити.
Sve to stoji ali je plan ussled "opravdanih okolnosti" izmenjen, nema demilitarizacije, za tako nesto se mora uci u velike gradove i najuriti vlast a to im nije uspelo a izgleda i da nece.

Uz dobru obradu i ti bi propjevao i priznao da si i nacist i pacov.

A sa svojim lajkašima činio bi kvartet "Četiri slavuja" ili još bolje "Четыре крысы".
Oni nemaju šta da priznaju da su nacisti i pacovi, jer to svi znamo! Ono što ne znamo je odgovor šta se tačno radilo u supertajnoj laboratoriji u sklopu fabrike i koja je to nova pošast koju su nam spremali, pošto je vjerovatno i ovaj kovid virus vjerovatno nastao u laboratoriji!

12. 4. 22. Нека је вечна слава свим погинулим браниоцима Мариупоља који су својом херојском и надчовечанском борбом задивили цео свет бранећи украјинску луку од руских агресора, а који су у немоћи да браниоце савладају, употребили забрањено ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ. То је прва употреба хемијског оружја у Европи од Првог светског рата:

:mrgreen:
FQJIagqXwAQ0GgK

🇺🇦🇬🇧🐷 Phonecall between the British mercenary 'cossackgundi' and his friend moments before surrendering (he's crying and emotional because he knows he'll be hanged after military tribunal)

https://t.me/intelslava/24994

Poslušajte presretnuti poziv britanskog plaćenika iz Mariupolja. Sad plače, a juče je ubijao civile.

Stiže pravda
o ovi probali da pobegnu u haljinama rus rekao njet :hahaha:

Зависи са које стране гледаш, зар није НАТО интервенција директно мијешање у грађански рат у БИХ?
Реално руски доборовољци су ништа за обим рата и огроман фронт у БИХ 1992-1995.
Добровољаца је било на све три стране, само исламских фанатика неколико хиљада.

Rusi su prvi dosli u Bosnu. Cinjenica
Spomenuo sam Rusa jer je neko neupusen rekao da bosanski muslimani mrze Ruse zbog Srba sto je glupost

Rusi su ti koji su napali bosanske muslimane. Prevalili hiljade kilometara i pucali, ubijali i pljackali po Bosni
Rusi su ti koji konstantno destabiliziraju Bosnu kao drzavu, drze stranu separatistima itd
Ruski ambasador preti Bosni
Samim tim logicno da Bosnjaci nemaju simpatije prema Rusima

12. 4. 22. Операција у позадини непријатеља! Оружане снаге Украјине успеле су да ударе на Руску Федерацију: све су уништиле - Кремљ је у паници. Слава Україні!

Poslednja izmena od moderatora:
12. април 1972. године Белфаст. Фотографија Алекса Боувија

Pogledajte prilog 1135441
Ах ти Енглези, код њих све наопако. Не само да возе левом страном, чак и пуцају са левог рамена.
Неизлечиви контраши.

Spomenuo sam Rusa jer je neko neupusen rekao da bosanski muslimani mrze Ruse zbog Srba sto je glupost

Rusi su ti koji su napali bosanske muslimane. Prevalili hiljade kilometara i pucali, ubijali i pljackali po Bosni
Rusi su ti koji konstantno destabiliziraju Bosnu kao drzavu, drze stranu separatistima itd

Ima li iko na svijet da vas nije napo, i da vam ne radi o glavi?

Nit beznačajnije zemlje i naroda, nit većeg kompleksa važnosti...

12. 4. 22. Нека је вечна слава свим погинулим браниоцима Мариупоља који су својом херојском и надчовечанском борбом задивили цео свет бранећи украјинску луку од руских агресора, а који су у немоћи да браниоце савладају, употребили забрањено ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ. То је прва употреба хемијског оружја у Европи од Првог светског рата:

Tako i Hrvati slave one iz Blajburga, križnog puta. Ali istorija pamti da su na oba ta mesta samo uništene sluge nacista i sličnih fašista. Ljudski zločinački ološ.

Rusija će razviti novu generaciju transportnog svemirskog broda i tehnologije za nuklearnu energiju u svemiru, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Aahahahaha, Rus, svemir, nuklearna energija: šta bi moglo poći po krivu? :lol:
.
Оно, када немаш појма а хоћеш да се правиш паметан на форуму Крстарице.

Русија је велесила у свемирској технологији и технологији коришћења нуклеарне енергије у мирнодопске сврхе.

.

Позната је ваша титоистичка расцепљеност по свим основама.
Ви немате појма јесте ли дошли или сте пошли.
Чуј не волим комунисте али навијам за исте?
Есенцијални пример шизофреније.
Није ни чудо што на овим просторима никакав облик
владавине не може потрајати и створити мир.
Odrastao sam u porodici rusofilstva ali antikomunistickog, niko od nas nije mirisao komuniste. Milo mi je jer su intervencionisti najureni jel da nisu ta katastrofa bi mnogo duze trajala plus toga ne volim sto su zavlacili svoj nos gde ne treba, revolucija da nije bila neminovna ne bi se ni desila, car i plemstvo koje se izjasnjavao Rusima to uopste nisu bili a strasno su ugnjetavali Ruse, voleo bih da je revolucija izvedena od nekog drugog a ne od komunista.

Ви сте као некад имали симпатије према Русима?
Дај немој ме засмејавати. Султанов непријатељ је
увек био и ваш, навијали сте и за Наполеона иако
нисте ни име знали да му изговорите.
Вечито на погрешној страни, чак и сад кад је Султан
добар са Русима ви се опет курчите и против Порте
док машете њиховим заставама.
Мешине речи о вашој погубљености никако да схватите
као позитивну критику и да радите на промени свога карактера.
Не, ви га одбацујете као србофила и вређате се од добронамерних
критика једне од ретких сопствених умних глава.
Ако се не опаметите одосте у џехенем на главу.
АХМАТ СИЛА!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back