Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odrastao sam u porodici rusofilstva ali antikomunistickog, niko od nas nije mirisao komuniste. Milo mi je jer su intervencionisti najureni jel da nisu ta katastrofa bi mnogo duze trajala plus toga ne volim sto su zavlacili svoj nos gde ne treba, revolucija da nije bila neminovna ne bi se ni desila, car i plemstvo koje se izjasnjavao Rusima to uopste nisu bili a strasno su ugnjetavali Ruse, voleo bih da je revolucija izvedena od nekog drugog a ne od komunista.
Револуција и јесте изведена од неког другог.
Од неруског племства како ти рече, комунисти су
само искористили прилику и преузели власт.
Комунистичка врхушка такође није била руска, све
сами Естонци, Литванци, Пољаци, Украјинци, Грузини,
Американци, Енглези, Хазари, Јевреји, Немци...
Да би се схватила Русија мора се прочитати много литературе.
Као и Срби и Руси су изиграни од лажне 'браће' која се данас
понаша као да у томе нису учествовали и представљају себе
жртвама руског комунистичког империјалног система.

Nepoznati autor snimio je video u Lenjigradskoj oblasti na kojem se navodno vidi kako vojni kamioni na auto-putu za Helsinki prevoze mobilni obrambeni raketni sastav K-300P Bastion - P. Informacije da se kamioni kreću ka finskoj granici još uvek nisu potvrđene. Ova informacija dolazi u trenutku dok Finska ozbiljno razmišlja o ulasku u NATO, a Kremlj je upozorava da to ne čini.

RUSKI KAMIONI SA RAKETAMA NA GRANICI SA EU?! Nakon upozorenja Kremlja, objavljen uznemirujući snimak na mrežama! https://mondo.rs/Info/Svet/a1621674/Ruske-rakete-na-finskoj-granici.html

Opizdiš na vozila sa svih strana veliko Z i kreneš da se izvučeš i Marinog Polja.
I pritom zaboraviš da Narodna Milicija nema Hamere u svom voznom parku.
Sad ima.
Ovu taktiku mora da je smišljao neki hrvat.

FQJV7h3XEAYa4VG

Револуција и јесте изведена од неког другог.
Од неруског племства како ти рече, комунисти су
само искористили прилику и преузели власт.
Комунистичка врхушка такође није била руска, све
сами Естонци, Литванци, Пољаци, Украјинци, Грузини,
Американци, Енглези, Хазари, Јевреји, Немци...
Да би се схватила Русија мора се прочитати много литературе.
Као и Срби и Руси су изиграни од лажне 'браће' која се данас
понаша као да у томе нису учествовали и представљају себе
жртвама руског комунистичког империјалног система.
Mozda je potpomugnuta od nekog drugog ali su je Rusi izveli, onda se u Rusiji desavalo nesto slicno kao danas samo sto su tada bili Car i plemstvo a danas Predsednik i oligarsi, samo Holandjani zbog sankcija zabranili izlazak 14 megajahti(12 jos uvek u brodogradilstima) ruskih oligarha, plemstvo je svojevremeno radilo isto odnosili ruska bogatstva iz Rusije. Sto se literature tice veruj da sam procitao prilicno cak i komunisticke, hteo sam da znam sta oni kazu o svemu. Kad smo kod literature znas li da Rat i mir nijedan obican Rus nije procitao vise od dvadeset godina, bio je napisan na francuskom a pre je preveden na nemacki nego na ruski,
plemic iako ne svapski.

Odrastao sam u porodici rusofilstva ali antikomunistickog, niko od nas nije mirisao komuniste. Milo mi je jer su intervencionisti najureni jel da nisu ta katastrofa bi mnogo duze trajala plus toga ne volim sto su zavlacili svoj nos gde ne treba, revolucija da nije bila neminovna ne bi se ni desila, car i plemstvo koje se izjasnjavao Rusima to uopste nisu bili a strasno su ugnjetavali Ruse, voleo bih da je revolucija izvedena od nekog drugog a ne od komunista.
Smesno, nisi dosad znao da postoje rusofili a da nisu komunisti

Vjerovatno da si otac one djevojčice koju su zlikovci onako silovali, i ubili uz crtanje po tjelu nacističkih simbola , ne bi se bavio filatelijom!
Ili možda i bi...

Ne loži se na fejk njuz :kafa:

ne samo zelenskog. već cele političke garniture koja je privatizovala ukrajinu.

Pa to sam i mislio, rusenje ukrajinske vlasti je politicki cilj ruske agresije...

Volis da tvoja bude zadnja,jel da?. Eto tvoja ruska fasisticka govna se spremaju da ratuju po sistemu spaljene zemlje, kao u Siriji sto su unistavali. I ti to branis nesretnice,gde ce ti dusa,a i rusima, sada unazad kada gledam,sto ih hitler nije pobio?.Ziveo sam u zabludi da su rusi cestiti ljudi,a ono gamad nevidjena.
Ne mogu da zivim mora zadnja moja nema ono pametniji popusta, z:p ..... isti sam ko Rusi i ko Putin.... :zloca:

Pa spaljena zemlja ako bude to ce biti utvrdjeni polozaji i bunkeri i slicno, to je legitimno vojno sredstvo u ratu, o tome su trebali da razmisljaju Ukrajinci i azovci kada su ulazili u sukob i rat sa Ruskim svetom.

Nepoznati autor snimio je video u Lenjigradskoj oblasti na kojem se navodno vidi kako vojni kamioni na auto-putu za Helsinki prevoze mobilni obrambeni raketni sastav K-300P Bastion - P. Informacije da se kamioni kreću ka finskoj granici još uvek nisu potvrđene. Ova informacija dolazi u trenutku dok Finska ozbiljno razmišlja o ulasku u NATO, a Kremlj je upozorava da to ne čini.

RUSKI KAMIONI SA RAKETAMA NA GRANICI SA EU?! Nakon upozorenja Kremlja, objavljen uznemirujući snimak na mrežama! https://mondo.rs/Info/Svet/a1621674/Ruske-rakete-na-finskoj-granici.html

Ovi Rusi bas hoce dobiti po picci :roll:

Opizdiš na vozila sa svih strana veliko Z i kreneš da se izvučeš i Marinog Polja.
I pritom zaboraviš da Narodna Milicija nema Hamere u svom voznom parku.
Sad ima.
Ovu taktiku mora da je smišljao neki hrvat.

FQJV7h3XEAYa4VG
kao onaj fazon kad jenki obučavali super špiuna od 15 -40 te godine do savršenstva
Čim ga ubacili u Moskvu Ruje ga odma uhapse
jenki pitaju preko ambasade kako su provalili
Ruje : Pa lik je crnac :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back