комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
12. 4. 22. Окупаторова солдатеска више нема ударну групу на граници са Сумском облашћу:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ti si hrvat kao sto je to i dzaferovicNa koju foru si ti od mene Hrvata na temi o Ukrajini i Rusiji došao do Bosanaca, Bosanac?![]()
Шпански снајпериста у Кијеву:
"Моје шансе да изађем жив су 50%."
Не жели да каже ни име свог послодавца, ни плату која се сваких петнаест дана уплаћује на украјински рачун.
"У мом случају, то је 300 долара по убијеном човеку. И не, нећу вам рећи колико сам бонуса већ добио, само не вреди ни бити овде."

Nije tačno, gađaju se laserima, moguće oštećenje vida i praćkama, za sada.Napad stroboskopom!
e sad odgovori takijasu, zasto ce on u kijevu? zar ti ne kazes da ukrajinski narod se hrabro bori? pa zar nemaju snajperistu?Шпански снајпериста у Кијеву:
"Моје шансе да изађем жив су 50%."
Не жели да каже ни име свог послодавца, ни плату која се сваких петнаест дана уплаћује на украјински рачун.
"У мом случају, то је 300 долара по убијеном човеку. И не, нећу вам рећи колико сам бонуса већ добио, само не вреди ни бити овде."
Ко би се замарао глупостима и трошио ресурсе на непотребан рад.Rusija kao drzava konstatno radi protiv drzave Bosne
Napad stroboskopom!
Пљуц, пљуц, кривоклетниче, ништа друго не знаш...Ložana.info

popij lekove.12. 4. 22. У Кијевској области обновљено је напајање електричном енергијом у још 31 насељу:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Фала ти што приказујеш укропске губитке!12. 4. 22. Украјински ловци на тенкове уништавају руски оклоп у Доњецку:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ima li ovde moderacije?12. 4. 22. Украјински ловци на тенкове уништавају руски оклоп у Доњецку:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čak ni tvoja Al Lažira ne navodi kao činjencu da su Rusi upotrebili hemijsko oružje, nego da je možda upotrebljen suzavac i da imaju malih problema sa respiratornim organima! Tako da nastavljaš da p.rdiš u svom poznatom maniru prenošenja laži, neprovjerenih informacija i gluposti na ovom forumu! Ako se Rusi budu zaista odlučili da upotrijebe hemijsko naoružanje vjeruj mi neće ostati niko da javi tu vjest ! Mada mislim da je Rusima stalo da ove strane NATO oficire i naučnike iz biolaboratorija pohvataju žive, da im daju odgovore na neka pitanja!12. 4. 22. Нека је вечна слава свим погинулим браниоцима Мариупоља који су својом херојском и надчовечанском борбом задивили цео свет бранећи украјинску луку од руских агресора, а који су у немоћи да браниоце савладају, употребили забрањено ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ. То је прва употреба хемијског оружја у Европи од Првог светског рата:

...мени се обраћаш?e sad odgovori takijasu, zasto ce on u kijevu? zar ti ne kazes da ukrajinski narod se hrabro bori? pa zar nemaju snajperistu?
64 miliona ljudi ima ukrajina i spala je da trazi snajperistu iz spanije i ostatka sveta placajuci ubice placenike nacisticke?
vidis kolko ste vi maloumni i priglupi, sam sebe pokopavas.
dajes pravi primer da UKRAJINSKI NAROD NE ZEI DA RATUJE PROTIV RUSIJE I ZATO ZELENSKI PLACA OVAKVE NACISTE SIROM SVETA!!!
ukrjainski narod je u rbatstvu sa rusima, a raznolika prokatolicka nacisticka rulja zasluzuje samo metak u potiljak.
Шта очекујеш да ће рећи не иде баш како смо очекивали?Реално ни један рат не иде по плану ма шта он причао.Da je hteo da otkloni pritisak na Donbas cilj bi bio postignut odavno, mogli su uci u Donbas i iznutra najuriti one koje su napadli isti. Nije on manje demetan od Bajdena, zaboravio DENACIFIKACIJU I DEMILITARZCIJU, razumem ga, nije on puno mladji od mene.
Da jedino što čovjek ima malo slobodnog vremena,po cijeli dan je zauzet deratizacijom pacova! Namnožili se, jbga!Voli sve što vole mladi
A u slobodno vrijeme kolje po kućama![]()
ciljevi su da se pobiju nacisticki krvoloci.Шта очекујеш да ће рећи не иде баш како смо очекивали?Реално ни један рат не иде по плану ма шта он причао.
Суштински Русија јесте уништила војну инфраструктуру Украјине у великом проценту.Тај план је сигурно на неких 70-80 посто.
Тотална демилитаризација је могућа само након договора.Реално и оклоп је уништен у великој мјери јер већ траже нови од запада.
ПВО систем озбиљан не мислим на ручни готово и не постоји више.Авиони, беспилотне, хеликоптери чини ми се такође јако висок ниво уништен.
Војни бродови не знам да ли уопште постоји та ставка у украјинској војсци.Проблем остаје терен, циљ на копну, докле ићи уопште и када је краљ?
Те циљеве Русије ми не можемо знати, можемо наслутити.
Зависи са које стране гледаш, зар није НАТО интервенција директно мијешање у грађански рат у БИХ?Glupost. Preko 700 ruskih vojnika je bilo u Bosni i ratovalo. I bili su tu na samom pocetku. Bosna nije njihova drzava i oni su tu dosli da se bore, ruse, pale, pljackaju, silu i ubijaju domorodce. Poslala ih je drzava Rusija jer su to profi vojnici, oficiri itd... Strelkov i isti su postavljeni i od Rusije u Dombas da tamo rade istu stvar. Cinjenice
Rusija kao drzava konstatno radi protiv drzave Bosne
Шта очекујеш да ће рећи не иде баш како смо очекивали?Реално ни један рат не иде по плану ма шта он причао.
Суштински Русија јесте уништила војну инфраструктуру Украјине у великом проценту.Тај план је сигурно на неких 70-80 посто.
Тотална демилитаризација је могућа само након договора.Реално и оклоп је уништен у великој мјери јер већ траже нови од запада.
ПВО систем озбиљан не мислим на ручни готово и не постоји више.Авиони, беспилотне, хеликоптери чини ми се такође јако висок ниво уништен.
Војни бродови не знам да ли уопште постоји та ставка у украјинској војсци.Проблем остаје терен, циљ на копну, докле ићи уопште и када је краљ?
Те циљеве Русије ми не можемо знати, можемо наслутити.
Da jedino što čovjek ima malo slobodnog vremena,po cijeli dan je zauzet deratizacijom pacova! Namnožili se, jbga!

Твој резон је да само Хрвати, Бошњаци, Македонци, Шиптари и Црногорци имајуLjulja. Srbi vrse destabilizaciju BIH, Kosova, Makednije i Crne Gore
Nije to malo
Kao sto rekoh. NATO se kaje sto nije pustio Oluju da prode kroz Banja Luku i Bijeljinu. Prvom prilikom ce ispraviti taj propust.