Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na koju foru si ti od mene Hrvata na temi o Ukrajini i Rusiji došao do Bosanaca, Bosanac? :lol:
ti si hrvat kao sto je to i dzaferovic

takijaski klonovi svoju psihopatsku mrznju prema rusiji, iskazuju danonocnim takijanjem i onanijom protiv majcice rusije.

poseti ispostavu bosna lijeka i potrazi nesto za smirenje.

nargilu pojacaj na tri puta, dok traje ova intervencija ruska i proganjanje nacista.

Шпански снајпериста у Кијеву:
"Моје шансе да изађем жив су 50%."

Не жели да каже ни име свог послодавца, ни плату која се сваких петнаест дана уплаћује на украјински рачун.
"У мом случају, то је 300 долара по убијеном човеку. И не, нећу вам рећи колико сам бонуса већ добио, само не вреди ни бити овде."

Nek netko obavijesti 'španskog borca' da Rusa trenutno nema oko Kijeva :per:

Шпански снајпериста у Кијеву:
"Моје шансе да изађем жив су 50%."

Не жели да каже ни име свог послодавца, ни плату која се сваких петнаест дана уплаћује на украјински рачун.
"У мом случају, то је 300 долара по убијеном човеку. И не, нећу вам рећи колико сам бонуса већ добио, само не вреди ни бити овде."
e sad odgovori takijasu, zasto ce on u kijevu? zar ti ne kazes da ukrajinski narod se hrabro bori? pa zar nemaju snajperistu?
64 miliona ljudi ima ukrajina i spala je da trazi snajperistu iz spanije i ostatka sveta placajuci ubice placenike nacisticke?

vidis kolko ste vi maloumni i priglupi, sam sebe pokopavas.

dajes pravi primer da UKRAJINSKI NAROD NE ZEI DA RATUJE PROTIV RUSIJE I ZATO ZELENSKI PLACA OVAKVE NACISTE SIROM SVETA!!!

ukrjainski narod je u rbatstvu sa rusima, a raznolika prokatolicka nacisticka rulja zasluzuje samo metak u potiljak.

Rusija kao drzava konstatno radi protiv drzave Bosne
Ко би се замарао глупостима и трошио ресурсе на непотребан рад.
Босна је толико 'стабилна' да је довољно написати неки провокативан
чланак ради њене дестабилизације.
Када ћете схватити да Босна може постићи стабилност само вашим
пријатељским и братским односом према Србима.
Све док радите против српских интереса стабилност је немогућа,
чак и опстанак такве државе је немогућ.
АХМАТ СИЛА!

Sto kazu Englezi

From Hero to "Z"ero

Mali Rus se javno izvinuo za nacisticki pozdrav

Nije negirao da je pokazao nacisticki pozdrav, priznaje to, nije rekao da su ga uslikali u takvom trenutku da je samo drzao podignutu ruku, mogao je da izmisli izgovore sve i da jeste pokazao nacisticki pozdrav, jer svi mi podizemo ruke, pod pravim uglom snimak moze izgledati kao da je nacisticki pozdrav

Karijeru je zavrsio u roku odmah, takvog ga nece podrzati nijedan normalan sponzor

A tek ce da vidimo sta o tome misle i Ruske vlasti jer morace da se vrati kuci pre ili kasnije
Sigurno im nece biti milo sto mali gaji ljubav prema Nacizmu

12. 4. 22. У Кијевској области обновљено је напајање електричном енергијом у још 31 насељу:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
popij lekove.

vidis kolku budlaetinu od sebe pravis.

muslimanima mrznja prema rusiji i svemu rpavoslavnom zbog mrznje prema srbima , totalno obuzima i oduzima razum, pa kao psihopatski bolesnici neuravnotezeni ludaci ovak oSIZOFRENICNO POSTAVJAJU OVOLIKO SMAJLIJA.

kod psihijatra. vezati za krevet. nargilom opijati 6 puta dnevno dok se simptomi ne smire.

12. 4. 22. Нека је вечна слава свим погинулим браниоцима Мариупоља који су својом херојском и надчовечанском борбом задивили цео свет бранећи украјинску луку од руских агресора, а који су у немоћи да браниоце савладају, употребили забрањено ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ. То је прва употреба хемијског оружја у Европи од Првог светског рата:

Čak ni tvoja Al Lažira ne navodi kao činjencu da su Rusi upotrebili hemijsko oružje, nego da je možda upotrebljen suzavac i da imaju malih problema sa respiratornim organima! Tako da nastavljaš da p.rdiš u svom poznatom maniru prenošenja laži, neprovjerenih informacija i gluposti na ovom forumu! Ako se Rusi budu zaista odlučili da upotrijebe hemijsko naoružanje vjeruj mi neće ostati niko da javi tu vjest ! Mada mislim da je Rusima stalo da ove strane NATO oficire i naučnike iz biolaboratorija pohvataju žive, da im daju odgovore na neka pitanja!

12. 4. 22. Украјински браниоци славе након уништења пет руских тенкова у једном цугу:

:vatromet:
:vatromet:
:vatromet: :vatromet: :vatromet:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

e sad odgovori takijasu, zasto ce on u kijevu? zar ti ne kazes da ukrajinski narod se hrabro bori? pa zar nemaju snajperistu?
64 miliona ljudi ima ukrajina i spala je da trazi snajperistu iz spanije i ostatka sveta placajuci ubice placenike nacisticke?

vidis kolko ste vi maloumni i priglupi, sam sebe pokopavas.

dajes pravi primer da UKRAJINSKI NAROD NE ZEI DA RATUJE PROTIV RUSIJE I ZATO ZELENSKI PLACA OVAKVE NACISTE SIROM SVETA!!!

ukrjainski narod je u rbatstvu sa rusima, a raznolika prokatolicka nacisticka rulja zasluzuje samo metak u potiljak.
...мени се обраћаш?

Da je hteo da otkloni pritisak na Donbas cilj bi bio postignut odavno, mogli su uci u Donbas i iznutra najuriti one koje su napadli isti. Nije on manje demetan od Bajdena, zaboravio DENACIFIKACIJU I DEMILITARZCIJU, razumem ga, nije on puno mladji od mene.
Шта очекујеш да ће рећи не иде баш како смо очекивали?Реално ни један рат не иде по плану ма шта он причао.
Суштински Русија јесте уништила војну инфраструктуру Украјине у великом проценту.Тај план је сигурно на неких 70-80 посто.
Тотална демилитаризација је могућа само након договора.Реално и оклоп је уништен у великој мјери јер већ траже нови од запада.
ПВО систем озбиљан не мислим на ручни готово и не постоји више.Авиони, беспилотне, хеликоптери чини ми се такође јако висок ниво уништен.
Војни бродови не знам да ли уопште постоји та ставка у украјинској војсци.Проблем остаје терен, циљ на копну, докле ићи уопште и када је крај?
Те циљеве Русије ми не можемо знати, можемо наслутити.

Шта очекујеш да ће рећи не иде баш како смо очекивали?Реално ни један рат не иде по плану ма шта он причао.
Суштински Русија јесте уништила војну инфраструктуру Украјине у великом проценту.Тај план је сигурно на неких 70-80 посто.
Тотална демилитаризација је могућа само након договора.Реално и оклоп је уништен у великој мјери јер већ траже нови од запада.
ПВО систем озбиљан не мислим на ручни готово и не постоји више.Авиони, беспилотне, хеликоптери чини ми се такође јако висок ниво уништен.
Војни бродови не знам да ли уопште постоји та ставка у украјинској војсци.Проблем остаје терен, циљ на копну, докле ићи уопште и када је краљ?
ciljevi su da se pobiju nacisticki krvoloci.

dok im se krvi rusi ne napiju i dok fon klicko ne bude na krivu krusku obesen kao zlikovac, nema kraja.

Glupost. Preko 700 ruskih vojnika je bilo u Bosni i ratovalo. I bili su tu na samom pocetku. Bosna nije njihova drzava i oni su tu dosli da se bore, ruse, pale, pljackaju, silu i ubijaju domorodce. Poslala ih je drzava Rusija jer su to profi vojnici, oficiri itd... Strelkov i isti su postavljeni i od Rusije u Dombas da tamo rade istu stvar. Cinjenice

Rusija kao drzava konstatno radi protiv drzave Bosne
Зависи са које стране гледаш, зар није НАТО интервенција директно мијешање у грађански рат у БИХ?
Реално руски доборовољци су ништа за обим рата и огроман фронт у БИХ 1992-1995.
Добровољаца је било на све три стране, само исламских фанатика неколико хиљада.

Војни бродови не знам да ли уопште постоји та ставка у украјинској војсци.Проблем остаје терен, циљ на копну, докле ићи уопште и када је краљ?

Sad je već sasvim jasno da je cilj rušenje Zelenskog, kad, i ako, Zelensky padne onda će politički cilj biti ostvaren, a vojni cilj je vjerojatno fleksibilan, nije sad nužno da se vojno okupira cijela Ukrajina, važno je držati vojni pritisak dok se ukrajinska vlast ne uruši.

Da jedino što čovjek ima malo slobodnog vremena,po cijeli dan je zauzet deratizacijom pacova! Namnožili se, jbga!

Svatko mora imati neki hobi, eto ja skupljam poštanske marke, on kolje po kućama, sklonosti se razlikuju od čovjeka do čovjeka :klap:

Ljulja. Srbi vrse destabilizaciju BIH, Kosova, Makednije i Crne Gore
Nije to malo

Kao sto rekoh. NATO se kaje sto nije pustio Oluju da prode kroz Banja Luku i Bijeljinu. Prvom prilikom ce ispraviti taj propust.
Твој резон је да само Хрвати, Бошњаци, Македонци, Шиптари и Црногорци имају
право да врше дестабилизацију а Србима то никако не сме бити допуштено?
Изазвали сте грађански рат и распад државе за којом сада кукате а прозивате
Србе за дестабилизацију.
Ви сте сви генерално шизофреници којима је неопходна дегенекизација.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back