F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
ko sto je rusenje ruske vlasti politicki cilj SAD agresije..
Da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko sto je rusenje ruske vlasti politicki cilj SAD agresije..
Postoji li neka mjerna jedinica za frustraciju i fascinaciju?Opizdiš na vozila sa svih strana veliko Z i kreneš da se izvučeš i Marinog Polja.
I pritom zaboraviš da Narodna Milicija nema Hamere u svom voznom parku.
Sad ima.
Ovu taktiku mora da je smišljao neki hrvat.
![]()
Apsolutno, Rusiju treba destaljinizirati da se počne ponašati u skladu sa 2022 godinom a ne u skladu sa svojim kompleksima manje vrijednostiko sto je rusenje ruske vlasti politicki cilj SAD agresije..
isto jeSrbija je isto Rusija?
Sram te bilo...
ja sam za isto tu opciju al SAD destabilizovati jer se ne ponasaju u skladu sa demokratijom, a kolike tek komplekse imaju ne vrijedi ni pricati..Apsolutno, Rusiju treba destaljinizirati da se počne ponašati u skladu sa 2022 godinom a ne u skladu sa svojim kompleksima manje vrijednosti
prvo takijahu, to odradi sa USAApsolutno, Rusiju treba destaljinizirati da se počne ponašati u skladu sa 2022 godinom a ne u skladu sa svojim kompleksima manje vrijednosti
Postoji li neka mjerna jedinica za frustraciju i fascinaciju?
Zanima me da li postoji neka situacija kada ne pomisliš na Hrvate.
Npr, naručiš pivo u birtiji - Hrvat, Rusi napali Ukrajinu - Hrvat, ganjaš ovce po brdu - Hrvat...
Postoji li?
Ako ne, samo reci da se ne brinem više
Opizdiš na vozila sa svih strana veliko Z i kreneš da se izvučeš i Marinog Polja.
I pritom zaboraviš da Narodna Milicija nema Hamere u svom voznom parku.
Sad ima.
Ovu taktiku mora da je smišljao neki hrvat.
![]()
placenika pred vojni sud iBritanci koji se predaju Rusima...kako to "godi" engleskom imperijalnom ponosu, ciji je dobrih dva veka rusofobija kljucni segmenat..Mislim kako ovaj rat sto duze bude trajao bice sve vise ovakvih slika, i ne samo "brita" nego i njihovih "kolega" iz ostalih zapadnih zemalja ...
Nabaci snimku ako smešItalijanski parlament odbio je da sasluša govor Zelenskog.
Skoro svi senatori su napustili prostorije tokom govora predsednika Ukrajine.
.
Nije imao oznaku Z ni V,pazi to je kolona ruskih tenkova ne jedan ovi opusteno.
Кажу да је "френдли фајер".
Очигледно виде тенк који долази...
Какви болиди, каква трагедија???
.
hahaha ovo mora da je najbrutalniji snimak ikad cak se vidi kakao granata iz tenka izlazi i onda kraj snimkaObavezno pogledati do kraja,jos jedan video iz prvog lica susret sa tenkom
https://t.me/rosich_rus/4073
lepo od tebe sto stavljas ukropske gubitke
HAHAHAHHAHAHAHA.
Кажу да је "френдли фајер".
Очигледно виде тенк који долази...
Какви болиди, каква трагедија???
.
a koliko kosta do dobije jedan metak od Rusa....Шпански снајпериста у Кијеву:
"Моје шансе да изађем жив су 50%."
Не жели да каже ни име свог послодавца, ни плату која се сваких петнаест дана уплаћује на украјински рачун.
"У мом случају, то је 300 долара по убијеном човеку. И не, нећу вам рећи колико сам бонуса већ добио, само не вреди ни бити овде."
IDI PA PROCITAJ VJESTI lazovcino takijaska.Nabaci snimku ako smeš![]()
A taman mislili nesto bacit na rostilj kad ono tststststs