Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opizdiš na vozila sa svih strana veliko Z i kreneš da se izvučeš i Marinog Polja.
I pritom zaboraviš da Narodna Milicija nema Hamere u svom voznom parku.
Sad ima.
Ovu taktiku mora da je smišljao neki hrvat.

FQJV7h3XEAYa4VG
Postoji li neka mjerna jedinica za frustraciju i fascinaciju?
Zanima me da li postoji neka situacija kada ne pomisliš na Hrvate.
Npr, naručiš pivo u birtiji - Hrvat, Rusi napali Ukrajinu - Hrvat, ganjaš ovce po brdu - Hrvat...
Postoji li?
Ako ne, samo reci da se ne brinem više

12. 4. 22. Украјински пук "Азов" је главна борбена снага у одбрани Мариупоља. Припадници овог пука задивили су цео свет својом надчовечанском борбом за одбрану своје земље. Новинар Al jazeere Имран Кхан разговарао је са једним од команданата пука "Азов" на тему њихове херојске борбе, али и на тему политичких контраверзи које се везују за ову сада већ славну јединицу:

Apsolutno, Rusiju treba destaljinizirati da se počne ponašati u skladu sa 2022 godinom a ne u skladu sa svojim kompleksima manje vrijednosti
prvo takijahu, to odradi sa USA
da ne uvode demokratiju sa raketama, da ne bacaju OSIROMASENI URNAIJUM pod izgovorom milosrdnog andjela, da kasetnim bombama ne uvode osnove demokratije, i da ne masakriraju civile djecu pod izgovorom kolateralne stete...

da ne poredimo koliko vise puta su to cinili od rusije!

zar ne...
e onda dodji pa prduckaj o rusiji

Postoji li neka mjerna jedinica za frustraciju i fascinaciju?
Zanima me da li postoji neka situacija kada ne pomisliš na Hrvate.
Npr, naručiš pivo u birtiji - Hrvat, Rusi napali Ukrajinu - Hrvat, ganjaš ovce po brdu - Hrvat...
Postoji li?
Ako ne, samo reci da se ne brinem više

Jednostavno sam se zapitao ko bi u toj bulumenti mogao da bude najgluplji. Pošto ne znam da li tamo ima poljaka, bosanskih muslimana ili šiptara, odgovor se nametnuo nekako sam od sebe.

Шпански снајпериста у Кијеву:
"Моје шансе да изађем жив су 50%."

Не жели да каже ни име свог послодавца, ни плату која се сваких петнаест дана уплаћује на украјински рачун.
"У мом случају, то је 300 долара по убијеном човеку. И не, нећу вам рећи колико сам бонуса већ добио, само не вреди ни бити овде."
a koliko kosta do dobije jedan metak od Rusa....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back