Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Mora da nosi neke naocare ko tegle, ja ne znam kako od 20 ili 200 stranaca dodje do 14000 glava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ovo nije čak ni fudbal i da ne čekamo drugo poluvreme! Prije bih rekao da je vaterpolo i da tek treba da krene druga četvrtina, zahvaljujući činjenici da glupih Ukrajinaca ima dovoljno,a Amerika i zapad ne žale pare i oružje, da bi uveliko mrcvarili i jedne i druge!
žirinovski prorokovao kraj najesen. a promašio samo dva dana kod predviđanja početka (smatrao da će početi 22.02.2022)
I vjerovatno među tih 7-8000 izbačenih iz stroja Čečeni i Rusi imaju vremena da posebno izdvajaju Krvate i šalju poruke ožalošćenoj porodici i ovom cjenjenom forumu!
Naravno da ne treba. to nije njihova zemlja već privatni posed hazarskih štakora. oligarsi su sve oteli i vladaju ukrajinom kombinacijom nacizma i privatnih vojski.Цениш да војска и народ не треба да брани своју земљу кад крене специјална операција на ту земљу?Укри криви јер бране своју земљу, а?
pre početka operacije. očito i jedni i drugi i treći su se pripremali za ovakav rasplet.А када је дао прогнозу за јесен?
Два дана пре почетка специјалне операције или два дана пред смрт?
Није исто ако је јесен помињао пред смрт и пре почетка агресије.
Hollywood, ameri imaju bolju poropagandu. Sa oružijem ti uvale koka kolu i MCDonalds a sve šareno, a suverinite ti ode u Pentagon.Mislim da se radi o pokazivanju misica, u smislu ej preterali ste. No, Amerikanci su dobili te teritorije bez ispaljenog metka,
zato sto sve te drzave biraju njihovu stranu. E to, zasto samo diktatorski rezimi biraju rusku stranu, treba da se zamislimo...
netacno.
Prvih dana rata je otislo 200 ustasa direktno iz Hrvatske u Mauripolj zato sto ih je vec tamo bilo par stotina pa da se pridruze ostatku bande koja je tamo jos od 2014-2015...
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrv...ljucili-se-postrojbi-azov-u-mariupolju-988572

Naravno da ne treba. to nije njihova zemlja već privatni posed hazarskih štakora. oligarsi su sve oteli i vladaju ukrajinom kombinacijom nacizma i privatnih vojski.
stoga demilitarizacija i denacifikacija. uništavanje njihove vojske i vladajuće ideologije.
o nebulozama 14 hiljada jedino vi usrase pisete tacno se zna koliko vas ima a to je 500+ mada sada posle mariupulja mnogo manjeIzvini, kako sad 20 i 200 kad si ti licno pisao o 14.000 ustasa?! Sem toga, ja ne vidim da su Ustase. Video sam ukrajinske naciste, video sam i ruske naciste sa kukastim krstovima, ali nisam video Hrvate a da su ustase u Ukrajini.
Kao sto sam video i nase Srbe, ali nijedan od njih nije reko da je cetnik, nacista, dzedaj, naprednjak, demokrata. Samo Srbin, samo Hrvati.
A na tvoju ogromnu dusevnu bol, nema srpsko-hrvatskog rata u Ukrajini.

Americka nacijaAko vam do sada nije bilo jasno, zašto je Amerika "the greatest nation in the world", jasno vam je sada. Narod mora imati pravo na posedovanje naoružanja, da se može odupreti tiranskoj vladavini vlasti, kakva je danas u Rusiji. Čuj to, kad fašist Putin priča o borbi protiv nacizma u svrhu izbijanja na "istorijske ruske granice"....

Gdje sam rekao da ne bi trebalo da brane svoju zemlju? Dolazimo do onog djela gdje sad realitivizujemo stvari i gdje mješamo uzroke i posljedice! Reci ti meni sada iz ove perspektive da li je za Ukrajinu kao državu pametnije bilo da sprovede Minske sporazume i da Donjeck i Luganjsk budu u sastavu Ukrajine da ograničenom autonomijom, nego da im neko razvali zemlju, napravi 600 milijardi dolara štete, milione izbjeglica koji se najvjerovatnije nikad neće vratiti, sve zbog tuđeg interesa!Цениш да војска и народ не треба да брани своју земљу кад крене специјална операција на ту земљу?
Је л' то значи да ми нисмо требали да будемо глупи, већ да се предамо истог дана када је кренуо Милосрдни анђео?
Укри криви јер бране своју земљу, а?
Изгледа да је и Путин мислио да Укри нису толико глупи да бране своју земљу у борби Давида против Голијата, већ да ће се распасти као војска Краљевине Југославије априла '41.
Преш'о се.
po nato guzima naravno da je bolje demokratija nema cenuGdje sam rekao da ne bi trebalo da brane svoju zemlju? Dolazimo do onog djela gdje sad realitivizujemo stvari i gdje mješamo uzroke i posljedice! Reci ti meni sada iz ove perspektive da li je za Ukrajinu kao državu pametnije bilo da sprovede Minske sporazume i da Donjeck i Luganjsk budu u sastavu Ukrajine da ograničenom autonomijom, nego da im neko razvali zemlju, napravi 600 milijardi dolara štete, milione izbjeglica koji se najvjerovatnije nikad neće vratiti, sve zbog tuđeg interesa!

То је изгледа мислио и Путин, али Укри не мисле тако, па поново гледамо библијске сцене борбе Давида против Голијата.
zao david? nema tu nikakvog davida. ni zlog ni dobrog.Укри су криви што су дозволили да их Амери заваде, а онда им нацисти преотму државу ... Верујем да ће ускоро и војска, онај нормални део, Украјине то да схвати и да ће да стане на страну Руса, јер они им помажу да се ослободе ....Укри криви јер бране своју земљу, а?
Loženje.infoОткривено: Донбаски фронт ћемо тући као армију нациста под Стаљинградом!
https://srbin.info/svet/otkriveno-donbaski-front-cemo-tuci-kao-armiju-nacista-pod-staljingradom/
Gdje sam rekao da ne bi trebalo da brane svoju zemlju?
zahvaljujući činjenici da glupih Ukrajinaca ima dovoljno,a Amerika i zapad ne žale pare i oružje, da bi uveliko mrcvarili i jedne i druge!
Reci ti meni sada iz ove perspektive da li je za Ukrajinu kao državu pametnije bilo da sprovede Minske sporazume i da Donjeck i Luganjsk budu u sastavu Ukrajine da ograničenom autonomijom, nego da im neko razvali zemlju, napravi 600 milijardi dolara štete, milione izbjeglica koji se najvjerovatnije nikad neće vratiti, sve zbog tuđeg interesa!
Укри су криви што су дозволили да их Амери заваде, а онда им нацисти преотму државу ... Верујем да ће ускоро и војска, онај нормални део, Украјине то да схвати и да ће да стане на страну Руса, јер они им помажу да се ослободе ....
I vjerovatno među tih 7-8000 izbačenih iz stroja Čečeni i Rusi imaju vremena da posebno izdvajaju Krvate i šalju poruke ožalošćenoj porodici i ovom cjenjenom forumu!
Loženje.info"USTAŠE SE NEĆE VRATITI IZ UKRAJINE!" Šešelj o okupljanju Hrvatske legije - Hteli su "Oluju" u Donbasu, sad moraju da plate!
Ako im je to bio plan, taj plan A je fantazija, to nije imalo šanse da se desi. Ukrajinci su imali veliku vojsku sa NATO komandom i naoružanjem, nije realno to bilo.Nema sumnje da su Rusi isli na blickrig ,brzi prodor komunikacijama bez kontrole teritorija racunali su da ce se ukro vojska brzo raspasti ,vratice staru vlast Viktora Janukovica onu pre drzavnog udra 2014 i povlace se ali nato je zadnjih 8 god odradio dobar poso pre svega na indoktrinaciji a onda obuci,naoruzavanju ,nato je stao iza ukro vojske a na terenu su bile i nato specijalne snage .Otpor pre svega geriliski je bio previse jak i previse gubitaka
Ruski plan A je propao.
Sad ide plan B formiranje fronta i potpuna kontrola teritorije
Ovo do sada je bila brza i ogranicena specijalna operacija a sada ide frontovski rat
dobro veruješ. neće biti ukrajine. ili će biti u sastavu rusije ili će biti podeljena na jedinice,Овде.
Ја не верујем да ће после ове специјалне операције Руси икада више бити омиљени у Украјини.
Ја не верујем да ће после ове специјалне операције Руси икада више бити омиљени у Украјини.
Ukrajini ne mogu ništa a da dodju preko NATO članica, vjerujes da je i zemlja ravna vjerovatno, ???Zašto da se selim kad će Rusija doći k nama.![]()
Nisu dovoljno razrusili i ratnih zločina napravili?Ukrajina i narodi Ukrajine imaju unutrašnjeg i spoljnjeg neprijatelja, ali to nisu Rusi, nego neonacisti potpomognuti nato paravojskom.
Mogli su Rusi da krenu sa više vojske i sa mnogo većim uništenjem infrastrukture, ali gde to vodi? Neko mora da živi i radi u toj Ukrajini, ili šta će već ostati od nje, i posle intervencije. Mogli su da krenu na sve veće gradove, ali napravili bi talas izbeglica od više desetina miliona.

Oni Ukrajinci koji su bili antiruski raspooženi taj sentiment će samo povećati a oni koni su bili proruski raspoloženi još više če biti , znači blaga većina.Ako od Ukrajine išta ostane posle ovoga, to što ostane mrzeće Ruse generacijama.
A ako Rusi nastave da ratuju "uspešno" kao što su do sada, od Ukrajine će ostati dosta.